Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 7 z 8 1 2 3 4 5 6 7 8
Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by mirasPL
pozycze 10k jako staking na PS bo WCOOP sie zbliza,oddaje 75% wygranych. w razie wtopy zwracam 40%. zgadzasz sie ? nie? szkoda.

próbuj z Subwayem.

a tak swoją drogą..Darowizna od mamy+od taty+od babci+od dziadka+od siostry+od brata i już 60k wyprane bez straty 1ni grosza.

gorzej jak zglosza sie do babci czy dziadka z pytaniem skad Pan mial np. 20.000 zl z emerytury 1.500 wink

Bonus: Unibet
A
old hand
old hand
A Offline
Temat z dupy, rownie dobrze mozna zalozyc temat, jak tanio przerobic lamborgini na gaz i czy nie stracę przez to gwarancji. Jezeli chlopak wygral to gratuluje, jest duze prawdopodobienstwo ze juz ma 60-70% tego, a jezeli chce wygrać, no coż ... jakieś szanse są, ale tak chce pewnie z 90% tego forum i bliżej im (nam) jest aby dociagnac do tych stu tysiecy ale ... in minus.

Pozdro
P.S. Gdybym wygral taką kasę, to jak juz ktos napisał, płaciłbym za wszystko kartą netellera lub Skrilla i miał wszystko w dupie.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
inwestuje w peffki i wychodze na letki plus

to chyba oczywiste smirk

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Na dłuższą metę za tę kasę nie wyżyjesz. Biznesu raczej żadnego też nie zrobisz.

Mój pomysł jest taki:

kupujesz RTW ticket i zapier...lasz w podróż dookoła świata. Emocji i wspomnień z tym związanych nikt Ci nie odbierze. Nawet Kapica. A problem z wprowadzeniem kasy do obrotu rozwiązuje się sam smile

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
100k to dobry kapital aby grac pewki typu 1.01 all in, system taki ze wybierasz same 'pewne mecze' takie ktore musza wejsc smile

M
mez Offline
veteran
veteran
M Offline
napisze tutaj bo tu wiekszy ruch

czy jesli braliscie zaswiadczenia o wygranej to dostawaliscie je od reki czy musieliscie zostawic kupon i babka na jutro miala Wam wypisac takie zaswiadczenie ? (mi kiedys tak proponowala , wydawalo mi sie to podejrzane a kobiety nie znalem bo stawialem tam dopiero kilka razy i ostatecznie nie bralem zaswiadczenia)

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
Originally Posted by mez
napisze tutaj bo tu wiekszy ruch

czy jesli braliscie zaswiadczenia o wygranej to dostawaliscie je od reki czy musieliscie zostawic kupon i babka na jutro miala Wam wypisac takie zaswiadczenie ? (mi kiedys tak proponowala , wydawalo mi sie to podejrzane a kobiety nie znalem bo stawialem tam dopiero kilka razy i ostatecznie nie bralem zaswiadczenia)
wczoraj kolo wyboeram 8tysiecy z fortuny, to babka wypisywała mu na miejscu od ręki,

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
dziwne wydaje się zostawianie kuponu swojego , bo przecież to zajmuje 2 minuty, przynajmniej w fortunie tak było

M
mez Offline
veteran
veteran
M Offline
Originally Posted by wojbest1987
dziwne wydaje się zostawianie kuponu swojego , bo przecież to zajmuje 2 minuty, przynajmniej w fortunie tak było

pewnie w ch.ja chciala mnie zrobic i kase wziac dla siebie bo nie udowodnilbym jej ,ze to moj kupon

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Aha, czyli masz zostawić kupon bez pobrania wygranej a następnego dnia odebrać kasę i zaświadczenie? Lol...

M
mez Offline
veteran
veteran
M Offline
Originally Posted by Conrad
Aha, czyli masz zostawić kupon bez pobrania wygranej a następnego dnia odebrać kasę i zaświadczenie? Lol...

nowy bylem ,mlody , zawsze dzien dobry , do widzenia wiec uznala ,ze moze wydymac frajera ...zaluje ,ze inaczej tego nie zalatwilem bo takiej bezczelnosci nie lubie

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by Experto
100k to dobry kapital aby grac pewki typu 1.01 all in, system taki ze wybierasz same 'pewne mecze' takie ktore musza wejsc smile

preferuje inny system gry smile Mam pytanko, jesli zagram np. w fortunie przez neta to gdzie mam sie udac po zaswiadczenie?

W
Wiara Gwarancja Wygranej
Wiara Gwarancja Wygranej
W Offline
Jakie zaświadczenie >?

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
Originally Posted by pawel Wafel
Jakie zaświadczenie >?
crazy

Originally Posted by simons1986

preferuje inny system gry smile Mam pytanko, jesli zagram np. w fortunie przez neta to gdzie mam sie udac po zaswiadczenie?

nie trzeba się o wszystko pytac, można poszukać... grin

https://www.efortuna.pl/pl/pomoc/faq_test/index.html
Chciałbym otrzymać imienne zaświadczenie o wygranej uzyskanej w zakładach internetowych Fortuna.
Fakt ten należy zgłosić drogą mailową na adres [email protected] podając numer wygranego kuponu lub numery wygranych kuponów oraz miejsce odbioru zaświadczenia (czynny Punkt Fortuny), w terminie do 12 godzin od chwili uzyskania wygranej lub złożenia polecenia wypłaty wygranej.
Zaświadczenie może być wystawione najpóźniej w dniu następującym po dniu, w którym uzyskano wygraną lub po dniu, w którym złożono polecenie wypłaty wygranej i wyłącznie w tym terminie należy zgłosić się do wybranego punktu po odbiór zaświadczenia.

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Ryzykowna opcja to zagranie dubla za te 100k na real i psg - teraz juz musza wygrac w lidze- nie ma bata

ok zagrales tego dubla i masz obecnie ponad 300k, co robisz teraz?

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Proste , że gram na Bayern albo Milan (lub dubel!!!!) all in! idę pić w tym czasie, budze się i zarobiony po uszy albo dalej pod most ooo

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Jak przeanalyzujecie to uznacie że dobrze prawie cool

S
S Offline
A może jakaś w miarę bezpieczna(tzn. kilkanaście poziomów) progresja na wyższe kursy typu ok. 3,00? Typy bierz od najlepszych typerów z for dyskusyjnych. Jest kilku takich co prawie w każdym miesiącu są w czołówce typów dnia. Biorąc ich typy to pewnie dłuuuugo zejdzie nim trafisz na jakąś mega długą czarną serię.

S
S Offline
A swoją drogą jeśli rzeczywiście wygrałeś, to wielkie gratulacje smile. Możesz powiedzieć jakie AKO ustrzeliłeś?

T
enthusiast
enthusiast
T Offline
Powiedzcie mi lepiej co zrobić z kwotą 30 927 429,60 zł.............

Strona 7 z 8 1 2 3 4 5 6 7 8

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (betowiec, Sensei, latajaca_holenderka, rafal08, alfa, rymoholik, Lukasz111, aker, Akhu), 820 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,285
Posty5,835,133
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025