|
|
veteran
|
|
veteran
Zobaczylem ,ze na koncie mam
Aktualna stawka rabatu: 2%
czyli teraz pobieraja mi 3% wygrnej netto zamiast 5% ,tak ? Do kiedy trwa ta promocja ? Czy to cos innego oznacza i nadal pobieraja 5% ?
p.s. da sie gdzies sprawdzic jaki mialem zysk z zakladu (dzis jeden postawilem) po odliczeniu prowizji ? Od razu napisze ,ze nie wiem jaki mialem dokladnie stan konta przed postawieniem zakladu wiec sobie tego nie moge obliczyc.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
To oznacza, że uzbierałeś ponad tysiąc punktów Betfair. Rabat dotyczy prowizji, czyli 2% od 5%. To oznacza, że płacisz 4,90 % prowizji dopóki utrzymasz obroty na takim poziomie jak obecnie.
2% od 5% to 0,1%
|
|
|
|
|
a.k.a. "croydoncabman"
|
|
a.k.a. "croydoncabman"
To oznacza, że uzbierałeś ponad tysiąc punktów Betfair. Rabat dotyczy prowizji, czyli 2% od 5%. To oznacza, że płacisz 4,90 % prowizji dopóki utrzymasz obroty na takim poziomie jak obecnie.
2% od 5% to 0,1% Ile maksymalnie rabatu mozna otrzymac?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
2% od 5% to 0,1% Ile maksymalnie rabatu mozna otrzymac? Jak masz powyżej 150.000 punktów to masz 60% rabatu i to jest max.
|
|
|
|
|
a.k.a. "croydoncabman"
|
|
a.k.a. "croydoncabman"
2% od 5% to 0,1% Ile maksymalnie rabatu mozna otrzymac? Jak masz powyżej 150.000 punktów to masz 60% rabatu i to jest max. rozumiem, ze w najlepszym przypadku betfair i tak 2% prowizji zawsze zabiera tak?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na to wyxhodzi, nigdy nie dojechałem do tylu punktów, zresztą jeśli tradujesz to nie zbierasz punktów. Zbierasz tylko jak obstawiasz tak jak u zwykłego buka
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Na to wyxhodzi, nigdy nie dojechałem do tylu punktów, zresztą jeśli tradujesz to nie zbierasz punktów. Zbierasz tylko jak obstawiasz tak jak u zwykłego buka To ciekawe skąd mam punkty... Ale o czym innym... Nie instalowałem Rapida, bo jakoś wszystko na stronie wróciło do normy. Od wczoraj jednak znowu muli się wczytywanie listy zakładów... Szału na rynku nie było kilka pucharowych i capital one cup na Wyspach... Agassi, u ciebie ok?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No i ile masz tych punktów ?? Jak tradujesz to ciułasz po 1, często widziałem po kupionym/sprzedanym zakładzie - punktów 0.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
No i ile masz tych punktów ?? Jak tradujesz to ciułasz po 1, często widziałem po kupionym/sprzedanym zakładzie - punktów 0. 512pkt
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Na to wyxhodzi, nigdy nie dojechałem do tylu punktów, zresztą jeśli tradujesz to nie zbierasz punktów. Zbierasz tylko jak obstawiasz tak jak u zwykłego buka To ciekawe skąd mam punkty... Ale o czym innym... Nie instalowałem Rapida, bo jakoś wszystko na stronie wróciło do normy. Od wczoraj jednak znowu muli się wczytywanie listy zakładów... Szału na rynku nie było kilka pucharowych i capital one cup na Wyspach... Agassi, u ciebie ok? Wróć z wersji Beta na zwykłą. Interfejsy API są najszybsze, ale podejrzewam, że nie trejdujesz, więc nie korzystasz.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Macie jeden punkt za każde 2 Funty (ewentualnie w przeliczeniu na inną walutę) zysku bądź straty na danym rynku.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Nie kumam "szału nie było". Over/Under 2,5 Anderlecht -AEL Limassol; Panathinaikos - Malaga; Udinese - Braga po pół miliona Euro na dzień dobry. Wyścigi konne - wiele rynków po 1,5 miliona....
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Szału nie było - mam na myśli mnogość oferty. Wartość przyjętych ma wpływ na wczytywanie listy przyjętych? Chyba drugorzędny. Myślałem, że raczej na czas rozliczeń zakładu, a z tym problemu nie mam, i tego tu nie skarżyłem. Przy Euro2012, przy finałach LM kwoty były wyższe i hulało aż miło. Ja mówię o samym hmm... "podsumowaniu przyjęcia".
Nie korzystam z aplikacji i oprogramowania. Nie da się osiągać zysków na arbitrażu bez softu?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Mnogość oferty zależy od ilości zdarzeń jakie w danym dniu mają miejsce. Można je pomnożyć przez ilość zakładów over/under na dane zdarzenie itd. Można też znaleźć zawsze coś dla siebie.
Przy mniejszej ilości zdarzeń w jednym momencie, są większe obroty na pojedynczych zdarzeniach. Zawsze coś za coś. Wartość przyjętych ma wpływ na obciążenie strony, bo świadzczy o dużym/małym ruchu. W przypadku popularnych zdarzeń, obciążenie strony wzrasta. Betfair nie jest wyjątkiem. Innym firmom też czasem muli. I nie zawsze jest to ich wina. Serwery są jakie są i czasem kapryszą.
Bez softu jest jest wolniej. Gdybyś z niego korzystał, nie byłoby naszej rozmowy. Strona Betfair do najszybszych nie należy, dlatego wymyślono możliwość korzystania z interfejsów API.
Z tym szałem, to myślałem że mało jest ruchu na rynkach i dlatego się czepiasz.
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
Na to wyxhodzi, nigdy nie dojechałem do tylu punktów, zresztą jeśli tradujesz to nie zbierasz punktów. Zbierasz tylko jak obstawiasz tak jak u zwykłego buka To ciekawe skąd mam punkty... Ale o czym innym... Nie instalowałem Rapida, bo jakoś wszystko na stronie wróciło do normy. Od wczoraj jednak znowu muli się wczytywanie listy zakładów... Szału na rynku nie było kilka pucharowych i capital one cup na Wyspach... Agassi, u ciebie ok? jade na Rapidzie i jest okey 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Fajny ten Rapid? Polecacie? Da się ustawić na różowo? (znowu prowokacja jak zwykle i ban na tydzień).
|
|
|
|
|
a.k.a. "croydoncabman"
|
|
a.k.a. "croydoncabman"
Placi ktos z forum premium charge?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Płacę Premiuma regularnie, ale staram się go zaniżać w miarę możliwości. Jakie masz pytanie?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Placi ktos z forum premium charge? A co, prowadzisz jakieś statystyki? 
|
|
|
|
|
a.k.a. "croydoncabman"
|
|
a.k.a. "croydoncabman"
Placi ktos z forum premium charge? A co, prowadzisz jakieś statystyki?  nie do kapicy prosto biegam
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|