|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sorry pozno pisalem, krolewska/marszalkowska
kebaby sa na swietokrzyskiej:) Są tam dwa kebaby obok siebie (prostopadle do McDonalda, za ulicą, ale teraz przejsćia tam nie ma bo buduje sie metro), jeden to syf a drugi był numerem 1 w Warszawie jakiś czas temu do momentu aż wyszło na jaw, że nie mają toalety i robią siusiu do wiader  ! Poza tym w czasie przebudowy Dworca Centralnego w tych śmierdzących piwnicach znalezli jakieś miejsce gdzie przechowywane jest mięso do kebabów i dostarczane praktycznie na całe centrum Warszawy, też głośna afera. Fakt, że jak się z klubu wychodzi to coś czasem się zje. W Lemonie na dobre śniadanko można pójść. Amrit na Pl.Wilsona bardzo dobry, na Bemowie kebab cały zapiekany u...murzyna - pychotka  . Oczywiście w Warszawie numer jeden cenowo i smakowo to budka chińczyka Hami na dawnym Marymoncie, teraz to Słodowiec  . pełno jest opinii o tym kebabie że to już nie to co kiedyś, nie jadłem u nich jak startowali z interesem i moze dlatego mi smakuje bo nie mam porównania  ale żeby sikali do wiaderka?  o tym na Pl. Wilsona już słyszałem i się niedługo wybiorę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Najlepszy kebab w Wa-wie to Amrit.Polecam go wszystkim http://amrit.pl/kontakt.php
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Potwierdzam! Uzależnia strasznie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak ktoś lubi włochate to też polecam  Przynajmniej na Grójeckiej często zdarzają się bonusy z arabskiego przedramienia  Ja polecam sieć Efes, odnowioną budkę przy rondzie Waszyngtona i ottoman cuisine w blue city 
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Efes dobry, mają jeszcze punkt na Al. Niepodległości.
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Najlepszy w Warszawie to "Mała Turcja", obowiązkowo cienki z baraniną 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No i przez was złamasy teraz się głodny zrobiłem  Najgorsze, że mam kebab w bloku (ale chujowy w sumie) i jak wychodzę na balkon to mnie zapachy dochodzą...
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
a jak z gazami Panowie? w zależności od sosu czy może jakieś inne czynniki?
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
ja miałem tak, jak WNN i sam skleiłem sobie kebaba 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tylko http://www.petra-gyros.pl/ @ Wro. Nie ma lepszego gyrosa w Polsce 
|
|
|
|
|
|
|
a jak z gazami Panowie? w zależności od sosu czy może jakieś inne czynniki? Generalnie omijam sosy gdyż różne rzeczy mogą do niego dodać na zapleczu.
|
|
|
|
|
|
|
ludzie nie lubią jeść zdrowo Ten trend się szybko zmienia, nawet taki Sfinks, który kiedyś był hiciorem i ciężko było stolik znaleźć, ma dziś poważne problemy i spółka od początku roku jest już prawie 10 milionów Złotych w plecy...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ludzie nie lubią jeść zdrowo Ten trend się szybko zmienia, nawet taki Sfinks, który kiedyś był hiciorem i ciężko było stolik znaleźć, ma dziś poważne problemy i spółka od początku roku jest już prawie 10 milionów Złotych w plecy... Conrad, bynajmniej nie dlatego ze ludzie chca jesc zdrowo, po prostu Sfinks zaczal lecieci w kulki: 1. zmniejszyli porcje 2. o sosy trzeba sie prosic, bo z default daja jeden zestaw na stolik, max 2 2. w polowie knajp jedzenie obnizylo standard, kiepska jakosc miesa moze dlatego tak sie stal, ze mieli probomy finansowe, ale ja mysle ze raczej problemy finansowe byly wynikiem tych zmian, weszli na gielde, krecili wyniki no i sie przeliczyli, ludzie sie odwrocili a teraz ciezko ich sciagnac znowu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja miałem tak, jak WNN i sam skleiłem sobie kebaba  masz jakiś swój ulubiony przepis?  czasem sobie robię z Fixa Kebab, ale mięsko nie jest już takie smaczne, a nawet tylko troszkę podobne dodaję za to dużo curry do sosu, już jest inaczej niż wszędzie i całkiem smaczne 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kebab w Wawie? Były kiedyś spoko budy przy Królewskiej ale ogólnie ciągle się coś zmienia. Zresztą wiele zachwytów nad tymi kebabami pochodziło od osób, które ledwo żywe o 5-ej nad ranem z 2 promilami we krwi zajadały się byle czym  Tak więc większość kebabów jest podobna. Chociaż ostatnie u mnie na Marymoncie próbowałem i wg mnie nędza. Armit przy Wilsona jest bardzo dobry wg mnie. XXL za 13pln i ledwo daję radę to zjeść. Samym mięsem można się zapchać ... Minus to długie oczekiwanie wieczorami. Wczoraj coś pomieszali i na kebaba 30min czekałem! Chinol w Wawie to rządzi Hami ze Słodowca  Mam tam 10min spacerem więc często jem i do tej pory lepszego Chińczyka nie znałem. Co do Subwaya - kanapki są spoko. Ale na polskie warunki drogo. Do tej pory jadłem jedynie na Świętokrzyskiej. Ten nocny przy imprezowni na Mazowieckiej. Wziąłem jakiegoś fulla to chyba wyszło z 27pln. Najadłem się ale prawdę mówiąc i kebab za połowę tego podobnie by nasycił.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a jadl ktos w Warszawie kebaba z Balbinki (czy jakos tak  ) przy Pl. Zawiszy? Blisko mam i po drodze z pracy bym skoczył, ale się już oduczyłem takiego testowania na sobie i przeważnie żałuję że kupiłem 
|
|
|
|
|
|
|
Co do Subwaya - kanapki są spoko. Ale na polskie warunki drogo. Do tej pory jadłem jedynie na Świętokrzyskiej. Ten nocny przy imprezowni na Mazowieckiej. Wziąłem jakiegoś fulla to chyba wyszło z 27pln. Najadłem się ale prawdę mówiąc i kebab za połowę tego podobnie by nasycił. Ja bym jeszcze doliczył tu komfort następnego dnia gdy wstajesz i wszystko masz już przetrawione. Diametralna różnica będzie pod względem wizyty w klopie. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dla warszawiaków
http://www.okazik.pl/deal/ju%C5%BC-od-6-z%C5%82-za-kebab-tradycyjny-%28z-kurczaka-lub-baraniny%29-w-leziz-kebab-w-samym-centrum?godealla_trans_id=1030bcde69d66025b2d979f51e2a3f&
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
ludzie nie lubią jeść zdrowo Jak to nie lubią ? Skąd masz pewność że ten subway ma wszystko zawsze refresh ? w takich budkach chcą się tylko pozbyć szynki kilku dniowej itp. Jedź na wieś wtedy dupa Ci odrzyje na nowo, jak zaczniesz jeść jaja, świniaka, warzywa itp. To jest zdrowe jedzenie a nie jakięś kanapeczki, stejki trzeba wpierniczać schab ze świni domowej.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|