|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szukałem w necie dobrego programu treningowego na zrzucenie wagi. Na chwilę obecną nie znalazłem nic ciekawego, czy mógłbym prosić o polecenie planów które przynajmniej po kilku miesiącach przynoszą efekty?
Z góry dzięki za pomoc.
Pozdrawiam,
SLAV
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Dieta+aeroby+trening siłowy+odpowiednia regeneracja. Najpierw oblicz swoje zapotrzebowanie kaloryczne.
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Slav z calym szacunkiem, ale Ty kafeterii tego szukasz? 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Wlasnie wciagam druga paczkę wafli ryzowych.
Jak ktos lubi to w Makro do poniedziałku. 1,84 zł za 1 paczke, druga gratis.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ile tym pojesz? Przeczytałem wszystkie strony tego tematu, postanowiłem do moich dobrych przyzwyczajeń (od zawsze codziennie rano kromki z serem białym z miodem, dżemem lub jajka), dodać brak węgli wieczorem, jaki twaróg polecacie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja jem delikate półtłusty ( podobno najmniej przetworzony) ale nie wiem czy polecic  Jest suchy i ciezko go sie je ale za to jest tani, a ja wciagam tego twarogu spore ilosci ;P
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
ja teraz wciągam kaszę z mlekiem  jałowe to jak nie wiem (bez cukru)... na jutro piersi już w zamrażalce leżą przygotowane. Plus do tego makaron (ryż i kasza po mału mi już się odechciewa) i przyprawy... co do twarogu to chyba obojętnie jaki lubisz... MASA 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Dziś rybka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja teraz wciągam kaszę z mlekiem  jałowe to jak nie wiem (bez cukru)... na jutro piersi już w zamrażalce leżą przygotowane. Plus do tego makaron (ryż i kasza po mału mi już się odechciewa) i przyprawy... co do twarogu to chyba obojętnie jaki lubisz... MASA  heheh skąd ja to znam Ojro  wytrwałości życzę. Dzisiaj do mnie dotarło białko Łowickie (tanie ale ponoć ok) i jutro odbieram clena więc jadę ostro ze spalaniem tłuszczu,,,,tak wiem clen to pójście na łatwiznę ale jak się raz spróbuje to ciężko tak na sucho,,, ps.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja jem delikate półtłusty ( podobno najmniej przetworzony) ale nie wiem czy polecic  Jest suchy i ciezko go sie je ale za to jest tani, a ja wciagam tego twarogu spore ilosci ;P A ja ostatnio odkryłem na śniadanie coś takiego.. 3 łyżki płatków owsianych, zalewam wrzątkiem i czekam, aż spęcznieją (ok 5 min).. Na to wrzucam cały twaróg (kostkę), rozdrabniam, posypuję lekko słodzikiem, mieszam i jem. Dla mnie świetne.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
eroll ale to zabrzmialo  " jak sie raz sprobuje...." jak narkoman jakis 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
twaróg to podstawa  szczególnie ostatni posiłek. Świetnie się po nim śpi, wolno się wchłania, niestety szybko się przejada więc najczęściej zamykam oczy i jem przez rozsądek byle dostarczyć białka. ps. mój shake jogurt naturalny+banan+twaróg półtłusty+trochę mleka+kakao+płatki i miksuję to w thermomixie (blender też da radę)  hardcore ale co tam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
eroll ale to zabrzmialo  " jak sie raz sprobuje...." jak narkoman jakis   no , nie działa to na takiej zasadzie bo często robiłem redukcję na sucho, nie mniej jednak jak ktoś widzi świetne efekty po clenie (czy innym 'preparacie') to cóż trudno sobie odmówić. ps.oczywiście wszystko z głową, nie jestem jełopem co wali w siebie ile wlezie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak , aczkolwiek nie polecam żeby nie było że namawiam do grzechu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ten shake dobry po treningu czy jakos w trakcie dnia bo jest mega kaloryczny i do tego bardzo zdrowy ale na bank nie jako ostatni posilek  To cos takiego jak gainer - podobno wlasciwosci, tez czasami sobie robie takie coś 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
A tak się podpytam z ciekawości bo tu dużo ekspertów. Może ktoś coś doradzi. Panowie z czego może wynikać kompletny brak apetytu po wstaniu z łóżka. Budzę się około godziny 6.30-7.00, choćby nie wiem co, nie jestem w stanie zjeść więcej niż 1 bułki/kanapki. Po prostu więcej nie zmieszczę i koniec. Głodek dopada mnie dopiero około 9.00-9.30. Czy ktoś z Was też tak ma czy jestem odosobniony w tym zjawisku? Jest powiedzenie, że śniadanie jest najważniejszym posiłkiem dnia. A u mnie jakby posiłkiem zaniedbanym. Pytanie czy przyjąć mam, że taka moja natura i zaakceptować to czy można coś z tym zrobić, żeby wzmóc apetyt z rana? Jak ktoś ma wiedzę na ten temat to pls o info. Pisałem już do BRAVO Girl i do Przyjaciółki, ale żaden ekspert nie odpisał.  Może tu jest fachura jakaś ? Ps. Bulimii i anoreksji nie mam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To cos takiego jak gainer Zgadza się kolego , to gainer  i masz rację absolutnie nie przed snem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pali? pije?  zle sie odzywia?  Rozne moga byc powody  Jak masz jakies złe przyzwyczajenia dietetetyczne to tez moze bcy powód. Moze byc tak ze na noc jesz za duzo lub za malo  Bo i tak i tak jest zle  Kolacje proponuje jesc kolo 20-stej a na noc (przed snem) proponuje jakies bialko wolnowchłanialne by zoladek w nocy Ci "zyl" i zeby rano nie byl skurczony na maxa 
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
mój shake jogurt naturalny+banan+twaróg półtłusty+trochę mleka+kakao+płatki i miksuję to w thermomixie (blender też da radę)  hardcore ale co tam muszę to wypróbować... 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|