|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Klopot w tym, ze na moim telefonie ta strona smiga ale nie do konca, ja jestem staroswiecki, klawisze mnie rajcuja, nie smeranie ekranika  a to chyba na dotykowe telefony strona
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Klopot w tym, ze na moim telefonie ta strona smiga ale nie do konca, ja jestem staroswiecki, klawisze mnie rajcuja, nie smeranie ekranika  a to chyba na dotykowe telefony strona nie ma juz stronki mobilnej na standardowo klawiaturke w tej chwili jest tylko na android, bade i iphone, niestety ja rowniez wolalem ta starsza wersje ale coz jest jak jest ...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Tylko się zastanawiam czy przez komórkę też jest opcja ca$h-in ? Bo czasem by się przydała watpie zeby bylo aczkolwiek nie wiem jakim telefonem operujesz i jak to wyglada na Androidach. Ja na swoim SE mialem problemy tzn stronka smigala ale nie bylo widac kasy. Niby cos tam uaktualniali, moze juz to zmienili.. Trzeba bedzie wplacic kilka groszy i zobaczyc czy smiga zeby bylo widac kase musisz sie logowac przez touch.unibet.com, ja mialem podobny problem jak wchodzilem przez wap.unibet.com czy m.unibet.com :-) u mnie z m.unibet.com samo przekierowauje na touch... a koma mam na androidzie i śmiga aż miało, pozdro
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
a jakim dysponujesz telefonem albo na jakim masz Androdzie bo bede musial kupic telefon na Androidzie choc nie znasze tych nowych zabawek :-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a jakim dysponujesz telefonem albo na jakim masz Androdzie bo bede musial kupic telefon na Androidzie choc nie znasze tych nowych zabawek :-) to juz lepiej tableta  no chociaz jesli to sie ma zmiescic do kieszeni to odpada 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
ci idioci znow awarai , jestem zalogowany a obastawic nic nie iodzie "musisz sie zalogowac " zygac sie chce juz
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Czasem taki blad wystepuje. Jak wybierzesz zaklad i klikniesz w Zaklady Sportowe i znowu wpiszesz stawke w kuponie to juz Ci przyjmie.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Czasem taki blad wystepuje. Jak wybierzesz zaklad i klikniesz w Zaklady Sportowe i znowu wpiszesz stawke w kuponie to juz Ci przyjmie. wiem o tym , robilem to kilka razy , przyjelo dopiero za 10 /15 razem
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
a jakim dysponujesz telefonem albo na jakim masz Androdzie bo bede musial kupic telefon na Androidzie choc nie znasze tych nowych zabawek :-) lg swift black p970 jakoś tak
|
|
|
|
|
member
|
|
member
jak wygladaja wyplaty na mb bo dzis wplacilem i nie wiem jak to wyglada na obecna chwile
kiedys bylo w miare szybko
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
wypłata wieczór o 16.00 na MB next day (1 wypłata)
|
|
|
|
|
member
|
|
member
to nie bedzie pierwsza wyplata z tego konta konto stare jak swiat
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak wygladaja wyplaty na mb bo dzis wplacilem i nie wiem jak to wyglada na obecna chwile
kiedys bylo w miare szybko zlecalem ok 24 i jeszcze mi nie zaksiegowali choc do 17 sie uporaja bo wtedy dzial finansow konczy robote
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Od 13stego sierpnia nie moge sie zalogowac. 23/08/2012Dziękuje za kontakt z Unibet w sprawie konta. Uprzejmie informuję, że przekazałem Pana sprawę do wydziału technicznego w celu sprawdzenia zaistniałej sytuacji. Mam nadzieję, na szybkie usunięcie usterki na Pana koncie. Przepraszamy za utrudnienia z tym związane. 2012-08-31Dziękuję za kontakt z Unibet w sprawie konta. Uprzejmie informuję , że nasz wydział techniczny wciąż zajmuje się Pana sprawą. Poinformujemy Pana jak tylko otrzymamy odpowiedź. Bardzo proszę o cierpliwość. Mamy wciąż grupę użytkowników w podobnej sytuacji i musimy przyjrzeć się każdej sprawie indywidualnie. Bardzo przepraszamy za niedogodności. 2012-09-13 cisza... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widze, ze wyplaty na MB mozolnie im ida, a co z wyplatami na konto bankowe? Bo nie wiem czy zlecac wyplate czy poczekac do niedzieli
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
widze, ze wyplaty na MB mozolnie im ida, a co z wyplatami na konto bankowe? Bo nie wiem czy zlecac wyplate czy poczekac do niedzieli na konto bankowe luz , ostatnio robilem to zlecilem wieczorem a na drugi dzien po 17 bylo juz ... zlecasz na konto w sobote masz wponiedzialek , zlecasz w niedziele masz w wtorek , przynajmniej est tak u mnie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widze, ze wyplaty na MB mozolnie im ida, a co z wyplatami na konto bankowe? Bo nie wiem czy zlecac wyplate czy poczekac do niedzieli na konto bankowe luz , ostatnio robilem to zlecilem wieczorem a na drugi dzien po 17 bylo juz ... zlecasz na konto w sobote masz wponiedzialek , zlecasz w niedziele masz w wtorek , przynajmniej est tak u mnie nie no to to wiem, wyplacalem u nich juz kilka razy na konto bankowe ale widze, ze jakies zawirowania maja z wyplatami na MB to pytalem czy na konto bankowe tez sa jakies problemy.. No nic, najwyzej wyplace czesc i w razie gdyby nie doszlo to bedzie za co grac w weekend
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Do wczoraj nie mieli z tym problemu (konto bankowe)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ok, dzieki za odpowiedz! 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
eee system livebetting w unibecie jest zenujacy, czlowiek chce sobie wyslac singielka, to jak nie blokuja zakladu to co po chwile zmieniaja kurs albo informuja ze stawka za duza ehh trzeba miec mnostwo cierpliwosci aby cos udalo sie zagrac 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|