Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 5 z 19 1 2 3 4 5 6 7 18 19
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Fak, źle przeczytałem ;-)

Bonus: Unibet
old hand
old hand
Witam,

posiadam SE Xperia neo V i korzystam z fb przez telefon. W domu działa wszystko na zasadzie wi-fi. Dzis chcialem zalogowac sie do fb i wyskoczyl mi komunikat ( po zalogowaniu juz do aplikacji) ,,wystapil blad podczas ladowania tej strony''. Zaznacze ze pozostale strony jak i sam Internet smiga dobrze.
Problem wystepuje tylko przy FB. Wiem, ze moze kwestia utraty badz wykorzystania limitu na neta ale jak cos dziala na zasadzie wi-fi to chyba nie sciaga z limitu,co ?
Mieliscie juz taki problem ?

Villain
Villain
Originally Posted by SZULC
Witam,

posiadam SE Xperia neo V i korzystam z fb przez telefon. W domu działa wszystko na zasadzie wi-fi. Dzis chcialem zalogowac sie do fb i wyskoczyl mi komunikat ( po zalogowaniu juz do aplikacji) ,,wystapil blad podczas ladowania tej strony''. Zaznacze ze pozostale strony jak i sam Internet smiga dobrze.
Problem wystepuje tylko przy FB. Wiem, ze moze kwestia utraty badz wykorzystania limitu na neta ale jak cos dziala na zasadzie wi-fi to chyba nie sciaga z limitu,co ?

dosyc popularny problem, zainstaluj najnowszego fejsa, albo przeinstaluj obecnego etc. mi sie tez zdarzało, ale jakoś "samo" sie naprawiło.
Oczywiscie, ze jak jestes na WiFi nie sciaga Ci z pakietu, pod warunkiem, ze masz wylaczonego GPRS-a,

old hand
old hand
Originally Posted by Mitul
Originally Posted by SZULC
Witam,

dosyc popularny problem, zainstaluj najnowszego fejsa, albo przeinstaluj obecnego etc. mi sie tez zdarzało, ale jakoś "samo" sie naprawiło.
Oczywiscie, ze jak jestes na WiFi nie sciaga Ci z pakietu, pod warunkiem, ze masz wylaczonego GPRS-a,

Dzieki. Juz wszystko działa. Musialem zaktualizowac wersje FB na telefonie tak jak mowiles. Teraz smiga wszystko dobrze.

Huachipato
Huachipato
witam

który bukmacher oprócz betsafe ma oferte na strzeli/ nie strzeli piłkarz bramki w meczu ?

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by Isildur
witam

który bukmacher oprócz betsafe ma oferte na strzeli/ nie strzeli piłkarz bramki w meczu ?
unibet

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Czy "ubiegał" sie ktos o zaswiadczenie o niekaralnosci w UK,bedac tutaj w Polsce ?

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
szukam jakiejsuczelni w wawie zeby sie teraz jeszcze zapisac tylko po to zeby miec legitymacje studencka, mozecie cos podpowiedziec?

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Witam. Czy ktoś może podać namiar na poradnik dotyczący facebooka? Oczywiście jeżeli takowy jest. Chodzi mi o dokładne wyjasnienie co,jak,do czego i po co wink z góry dziękuje.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Skorpion BB
Witam. Czy ktoś może podać namiar na poradnik dotyczący facebooka? Oczywiście jeżeli takowy jest. Chodzi mi o dokładne wyjasnienie co,jak,do czego i po co wink z góry dziękuje.

Co tam potrzebujesz wiedzieć?

M
Didżej
Didżej
M Offline
Pytanie muzyczne cop

Zna ktoś podobne muzycznie gatunkowo zespoły do takich jak :
Donkeyboy - coś takiego szczególnie... ;
http://www2.zippyshare.com/v/44251214/file.html

lub Ace of Base? tongue

Dzięki smile
pogodnie

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
http://mmcp.t-mobile.pl/mmcp/C nie chcą mi się otwierać wiadomości mms. Wpisuje duże i małe litery i nie idzie na żadnej przeglądarce. Wie ktoś dlaczego ?

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Originally Posted by nOcnY
Originally Posted by Skorpion BB

Co tam potrzebujesz wiedzieć?
już temat nieaktualny. Dzięki.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Szukam sprawdzonego i niedrogiego biura rahunkowego w Katowicach.
Nowa działalność, KPiR, VAT. Jako że pierwsza działalość przydała by się pomoc w założeniu, informacje co i jak można wrzucić w koszta a co nie.

Ktoś może coś polecić?

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by Bebok
Nowa działalność, KPiR, VAT. Jako że pierwsza działalość przydała by się pomoc w założeniu, informacje co i jak można wrzucić w koszta a co nie.

Ktoś może coś polecić?

z wlasnego doswiadczenia powiem, ze lepszym i tanszym sposobem jest indywidualny ksiegowy!! w biurze min 350 netto i jeszcze beda stawiali warunki co do ilosci faktur. ksiegowa, ktora np dorabia popoludniami to koszt okolo 120. niestety z rejonu katowic nikogo nie znam

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by kacperek76
Originally Posted by Bebok

Ktoś może coś polecić?

z wlasnego doswiadczenia powiem, ze lepszym i tanszym sposobem jest indywidualny ksiegowy!! w biurze min 350 netto i jeszcze beda stawiali warunki co do ilosci faktur. ksiegowa, ktora np dorabia popoludniami to koszt okolo 120. niestety z rejonu katowic nikogo nie znam

nie do konca tak drogo jest, no przynajmniej w wawie. u mnie gosc bierze za ksiegowosc uproszczona 150+Vat za miesiac (warunek do 30 faktur). papiery wysylane mailem lub kurierem na jego koszt raz w miesiacu.

do tego wytlumaczyl co mamy zglosic w US, a reszte on ogarnal

jak wezmiesz ksiegowa to pamietaj zeby miala dzialalnosc i ubezpieczenie, bo jak cos zle policzy to zeby mozna bylo z niej sciagnac. umowa w takim przypadku to mus

aha no chyba ze interesuja cie wynalazki typu Tax Care -- aleunich musisz kupic pare innych uslug zeby bylo tanio i sie toba interesowali

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Pytanie jak najtaniej wysłać ciężka paczkę ( 4x opony na felgach) na odległość kolo 300 km, wiadomo mogę sprawdzić po kolei kurierów ale może już ktoś tak słał,

pozdrawiam

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Szukam kogoś kto prowadzi działalność gospodarczą na terenie poznania, jeśli jest tu taka osoba to proszę o kontakt na priv, z góry dzięki !

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by john
Pytanie jak najtaniej wysłać ciężka paczkę ( 4x opony na felgach) na odległość kolo 300 km, wiadomo mogę sprawdzić po kolei kurierów ale może już ktoś tak słał,

pozdrawiam
ja słałem jakoś 2 lata temu identyczną paczkę u kuriera tam w tym dużym magazynie mieli siedzibę za wiaduktem na ozimskiej/małopolska (wjazd od strony komisu samochodowego), ładnie pomogli zapakować i było tanio, tyle, że nie wiem czy tam dalej istnieje ta firma (nie pamiętam nazwy)

Io sono Interista
Io sono Interista
Witam piwo

Panowie, znajdę tutaj fanów dokumentu Wicked Tuna (Stawka warta tuńczyka) ?
Jeśli tak, to może będzie ktoś wiedział skąd można pobrać odcinki tego dokumentu z polskimi napisami bądź dubbingiem ?

Strona 5 z 19 1 2 3 4 5 6 7 18 19

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (11kera11, latajaca_holenderka, burbon, $-man, Szuman, alfa), 2,761 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,547
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025