|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a potem skromne "gdyby nie moj gol, na euro bysmy nic nie strzelili" 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Temat poruszany mnóstwo razy,moje stanowisku wiekszosc zna - szkoda słów/postów na ta "gwiazde".
Dla mnie najbardziej przereklamowany zawodnik ostatniej dekady w Polsce.
Nie ma sensu wchodzic w szczegóły i analizowac,wystarczy ogladac mecze. Przereklamowany to był "Kiełbasa". Król strzelców  Chyba, qrwa slepców. To był przereklamowany kolo.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
piszczek jest o klase lepszym zawodnikiem niz lewy
i wg mnie tylko on ma szanse wskoczyc na "wyzszy level" jesli bileciki beda sie zgadzaly to tylko Kuba ma szanse 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
blaszczu wypada dobrze, jak ma wokol siebie zawodnikow 2x lepszych
jak ma dowodzic i ciagnac gre to nagle blednie w oczach a jego bezradnosc poraza
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i jest jednym z nielicznych kapitanow na swiecie, ktory dostal opaske nie od kolegow a od selekcjonera
czy to nie jest przykre?
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
tak jak na ojro?  badzcie powazni ... w naszej reprezentacji kubus nie ma obok zawodnikow takich jak w bvb to i gra tak ... jak gra jeden rajd w calym meczu i od razu "solidne zawody" No, nie ma... Ale zostawia na boisku zdrowie. Inicjuje akcje, próbuje. Nie ma w naszej reprze Goetzego czy Reusa. I pewnie przez dłuższy czas nie będzie, ale nie rozumiem, dlaczego "rzucać kamieniami" w naszych reprezentantów? Kto według Ciebie, powinien być kapitanem? Kto według Ciebie jest najlepszym zawodnikiem?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
yhm, nie musze dlugo myslec
wasyl?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
bitnap chyba żartujesz? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kuba nie jest typem goscia, ktory potrafi poderwac do walki i to jest smutna prawda
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
yhm, nie musze dlugo myslec
wasyl? Wiedziałem  Bardzo go lubię, ale na boisku zachowuje sie czasami jak półmózg. Co prawda, pokrzykuje, mobilizuje kolegów z drużyny, ale potrafi zarobić czerwo w najbardziej błahym przypadku. Wtedy osłabia drużynę. Czy chcemy takiego kapitana? Wątpię. On czasami nie panuje nad sobą. Kiedy Artek Boruc wróci do kadry, a to jest tylko kwestia czasu, on powinien dostac opaskę. Na ten czas, Kuba.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wg mnie mobilizowanie kolegow to absolutnie kluczowa sprawa przy wyborze kapitana  a nie jakies probowanie i inicjowanie wrzasnac na kolegow = wrzasnac na kolegow a nie wziac pilke i wypierdolic ja na aut albo co gorsza zwiesic leb i sie schowac, bo gra sie nie uklada
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wasyl owszem jest w przecietnej formie, ale jest powolywany, gra w wyjsciowym i mysle, ze jak trzebaby bylo opieprzyc nierobow ze srodka pola czy skrzydel, to by nawet sekunde sie nie zastanawial  technicznie jestesmy slabsi, a tymczasem nawet troche nie nadrabiamy ambicja i walka, bo do walki zwyczajnie nie ma kto poderwac  potem efektem sa wpierdole od beznadziejnych pepikow albo grekow
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
wg mnie mobilizowanie kolegow to absolutnie kluczowa sprawa przy wyborze kapitana  a nie jakies probowanie i inicjowanie wrzasnac na kolegow = wrzasnac na kolegow a nie wziac pilke i wypierdolic ja na aut albo co gorsza zwiesic leb i sie schowac, bo gra sie nie uklada Zgadzam się z Tobą, Bitnap. Lecz, osłabiać zespół, bo jest się w stanie "berserkera" i chce się napier.dalać każdego po kościach, żeby pokazać, kto jest twardszy... Nie tędy droga.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie wyobrazam sobie wasyla z opaska, ktory biega po boisku i szuka chetnych na urwanie nogi  opaska = wieksza odpowiedzialnosc my tu pierdu pierdu a kapitanem i tak dalej bedzie ktos, kogo wybral trener a nie koledzy  na jutro h96-1.5, sparta i tottenham-1 - wrzucilem w dzial krotkie analyzy zwijam sie, strzaleczka  ps: city 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
wasyl owszem jest w przecietnej formie, ale jest powolywany, gra w wyjsciowym i mysle, ze jak trzebaby bylo opieprzyc nierobow ze srodka pola czy skrzydel, to by nawet sekunde sie nie zastanawial technicznie jestesmy slabsi, a tymczasem nawet troche nie nadrabiamy ambicja i walka, bo do walki zwyczajnie nie ma kto poderwac 
potem efektem sa wpierdole od beznadziejnych pepikow albo grekowTu przyznaję rację  Ale mnie, na przykład cieszy taki Gliku, który jeszcze niedawno pomykał u nas w Gliwicach a teraz zadziwia Serie A  Ja się z tego cieszę, autentycznie.
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
nie wyobrazam sobie wasyla z opaska, ktory biega po boisku i szuka chetnych na urwanie nogi  opaska = wieksza odpowiedzialnosc my tu pierdu pierdu a kapitanem i tak dalej bedzie ktos, kogo wybral trener a nie koledzy  na jutro h96-1.5, sparta i tottenham-1 - wrzucilem w dzial krotkie analyzy zwijam sie, strzaleczka  ps: city  Dobrej nocy,
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bylbym zapomnial, dla ciebie APOLLYON za rzeczowa dyskusje 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
H96 -1,5?
Aż tak nie doceniacie Levante?
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
bylbym zapomnial, dla ciebie APOLLYON za rzeczowa dyskusje  Dzięki, Bitnap. Coś tu sobie popijam, więc Twoje zdrowie 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|