|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gra czy gralo? bo to roznica  pao w lidze 3 remisy u siebie z rywalami, yhm, ... szkoda gadac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ten pierwszy to zdaje sie nawet obejrzalem przypadkiem ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o Koguty naprawdę taki spokojny jesteś? W Atenach ciężko się gra, Greckie lenie u siebie potrafią nie dac się skopać. W Atenach sie gra cięzko,na bałkanach trudno,w Turcji na gorącym ternie,Anglicy u siebie nie przegrywaja ,a Nimecy zawsze grozni u siebie - co tydzien te same argumenty które absolutnie nie maja pokrycia i taka droga dedukcji do niczego sie nie dojdzie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Anzi 1.50 uu,czekam na 2.0 i 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kazan HT @1,97  cisną!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
olympiakos tytul to juz pewnie swietowal przed 1 kolejka, jak celtowie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Inter HT @2,30 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Anzhi - Young B. over3,5 @3,60 
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
o Koguty naprawdę taki spokojny jesteś? W Atenach ciężko się gra, Greckie lenie u siebie potrafią nie dac się skopać. W Atenach sie gra cięzko,na bałkanach trudno,w Turcji na gorącym ternie,Anglicy u siebie nie przegrywaja ,a Nimecy zawsze grozni u siebie - co tydzien te same argumenty które absolutnie nie maja pokrycia i taka droga dedukcji do niczego sie nie dojdzie. W sumie nie Ciebie pytałem ale dziękuję za wykład:) Pytałem o zdanie bitnapa bo jest zorientowany, i wystarczy mi jego bla bla bla yhm;-) a pytam dlatego, że nie jestem pewien czy Koguty zagraja drugi tak dobry mecz w przeciągu tygodnia, jak z United. Oczywiście nie porównuje rywali z weekendu do Panaty.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Anzhi na razie nie istnieje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie leci gdzies mecz Kazanina Cyfrze+  ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Inter HT @2,30  0:1111  nakurwiać!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z redknappem z pewnoscia by nie zagrali, boas inaczej podchodzi do tematu le 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mają dla mnie najlepszego trenera jakiego można mieć, a gówno im to daje, taka bieda w grze, że szok
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o Koguty naprawdę taki spokojny jesteś? W Atenach ciężko się gra, Greckie lenie u siebie potrafią nie dac się skopać. W Atenach sie gra cięzko,na bałkanach trudno,w Turcji na gorącym ternie,Anglicy u siebie nie przegrywaja ,a Nimecy zawsze grozni u siebie - co tydzien te same argumenty które absolutnie nie maja pokrycia i taka droga dedukcji do niczego sie nie dojdzie. W sumie nie Ciebie pytałem ale dziękuję za wykład:) Pytałem o zdanie bitnapa bo jest zorientowany, i wystarczy mi jego bla bla bla yhm;-) a pytam dlatego, że nie jestem pewien czy Koguty zagraja drugi tak dobry mecz w przeciągu tygodnia, jak z United. Oczywiście nie porównuje rywali z weekendu do Panaty. I vice versa ,nic w Twoim kierunku a tym bardziej zlosliwie. Odpowiedzialem ogolnie,na te ogolniki co tu (i nie tylko) widac co tydzien,w roznych mediach.Jakies dziwne stereotypy co by zapach artykuł. Co do Spurs ,ja bym nie tykał w ogole angielskich w LE.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Anzhi na razie nie istnieje Young Boys tak cisną czy Anzhi na razie się nie chce ?
|
|
|
|
|
|
|
o Koguty naprawdę taki spokojny jesteś? W Atenach ciężko się gra, Greckie lenie u siebie potrafią nie dac się skopać. W Atenach sie gra cięzko,na bałkanach trudno,w Turcji na gorącym ternie,Anglicy u siebie nie przegrywaja ,a Nimecy zawsze grozni u siebie - co tydzien te same argumenty które absolutnie nie maja pokrycia i taka droga dedukcji do niczego sie nie dojdzie. W sumie nie Ciebie pytałem ale dziękuję za wykład:) Pytałem o zdanie bitnapa bo jest zorientowany, i wystarczy mi jego bla bla bla yhm;-) a pytam dlatego, że nie jestem pewien czy Koguty zagraja drugi tak dobry mecz w przeciągu tygodnia, jak z United. Oczywiście nie porównuje rywali z weekendu do Panaty. I vice versa ,nic w Twoim kierunku a tym bardziej zlosliwie. Odpowiedzialem ogolnie,na te ogolniki co tu (i nie tylko) widac co tydzien,w roznych mediach.Jakies dziwne stereotypy co by zapach artykuł. Co do Spurs ,ja bym nie tykał w ogole angielskich w LE. ;-) spadam sam pokopać:) po wczorajszej dozie "wielkiej piłki", dziś nie spodziewam sie nic lepiej, nie mniej jednak coś tam pograłem, zobaczymy czy wybory słuszne poczyniłem:) kibicujcie godziwie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Anzhi na razie nie istnieje Young Boys tak cisną czy Anzhi na razie się nie chce ? ogólnie nudny mecz na razie, ale niby u siebie grają, a tego nie widać wcale, ja bym dał 50:50 na wygraną, a nie jak kursy wskazuja
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|