|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wpisanie w google tytułu poszukiwanego serialu z dopiskiem lektor, dubbing bądź napisy pl oraz download/pobierz, może wydawać się mocno skomplikowane, albo być traktowane jako wiedza tajemna. Chociaż takową nie jest. Pobrać można choćby z chomika albo z peba: http://peb.pl/dokumentalne/1267659-stawka-warta-tunczyka-wicked-tuna-2012-a.html
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
...a no nie jest  Problem w tym, że pierwszych sześć odcinków już widziałem, ogólnie pojawiło się dziesięć. Właśnie tych czterech ostatnich poszukuje. Gdzie bym nie spojrzał, czy to chomikuj czy też właśnie wcześniej wspomniany peb.pl, to wszystko do szóstego epizodu. Nie wiem jak to jest... może jeszcze premiery na polskim NG nie było...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sprawa wygląda następująco: wejdź na filestube.com i wpisz tam po kolei Wicked tuna s01e07 później Wicked tuna s01e08 i tak aż do s01e10. Za każdym razem spośród wyszukanych wyników znajduj te linki z końcówkami XVID AFG np. Wicked Tuna S01E07 HDTV XviD AFG Klikasz w nazwę, na następnej stronie masz link oraz przycisk "Download", klikasz go i przenosi Cię na stronę hostującą odcinek. Ściągasz i dopasowujesz napisy...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Panowie, ja mam pytanie z tematyki elektrycznej. Mianowicie, mam w mieszkaniu przechodnią kuchnię z łazienką i włącznik światła znajduje się w kuchni (włącznik do kuchni i do łazienki). I teraz aby włączyć światło w łazience trzeba włączyć światło w kuchni i w łazience. Samo włączenie klapki od łazienki nie zapali nam tam światła. To połączenie elektryczne ma swoją nazwę, niestety ja nie wiem jaka jest fachowa nazwa i przez to nie mogę w sieci znaleźć rozwiązania jak zmienić aby włącznik do łazienki włączał się niezależnie od kuchni. Pomożecie?
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Sprawa wygląda następująco: wejdź na filestube.com i wpisz tam po kolei Wicked tuna s01e07 później Wicked tuna s01e08 i tak aż do s01e10. Za każdym razem spośród wyszukanych wyników znajduj te linki z końcówkami XVID AFG np. Wicked Tuna S01E07 HDTV XviD AFG Klikasz w nazwę, na następnej stronie masz link oraz przycisk "Download", klikasz go i przenosi Cię na stronę hostującą odcinek. Ściągasz i dopasowujesz napisy... Dzięki wielkie  Będzie dzisiaj wieczorny seans 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie jak podlaczcyc Lapka pod Leda, jakim kablem?  Lapek Asus F50Z, TV LED SAMSUNG UE32EH5000
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie jak podlaczcyc Lapka pod Leda, jakim kablem?  Lapek Asus F50Z, TV LED SAMSUNG UE32EH5000 chyba mam  kabel HDMI  jesli zle to niech ktos poprawi bo za kilka h do rtv jakiegos trzeba ruszyc 
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Panowie, ja mam pytanie z tematyki elektrycznej. Mianowicie, mam w mieszkaniu przechodnią kuchnię z łazienką i włącznik światła znajduje się w kuchni (włącznik do kuchni i do łazienki). I teraz aby włączyć światło w łazience trzeba włączyć światło w kuchni i w łazience. Samo włączenie klapki od łazienki nie zapali nam tam światła. To połączenie elektryczne ma swoją nazwę, niestety ja nie wiem jaka jest fachowa nazwa i przez to nie mogę w sieci znaleźć rozwiązania jak zmienić aby włącznik do łazienki włączał się niezależnie od kuchni. Pomożecie? Nie jestem pewien czy dobrze rozumiem, ale jesli idę w dobra stronę, to masz jeden przewód z zasilaniem, który zasila dwa osobne obwody, z tym, że są puszczone szeregowo, a powinny byc równolegle. czyli masz zasilanie -> włacznik od kuchni -> włacznik od łazienki, a powinno być zasilanie -> włącznik od kuchni zasilanie -> włącznik od łazienki
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Panowie, ja mam pytanie z tematyki elektrycznej. Mianowicie, mam w mieszkaniu przechodnią kuchnię z łazienką i włącznik światła znajduje się w kuchni (włącznik do kuchni i do łazienki). I teraz aby włączyć światło w łazience trzeba włączyć światło w kuchni i w łazience. Samo włączenie klapki od łazienki nie zapali nam tam światła. To połączenie elektryczne ma swoją nazwę, niestety ja nie wiem jaka jest fachowa nazwa i przez to nie mogę w sieci znaleźć rozwiązania jak zmienić aby włącznik do łazienki włączał się niezależnie od kuchni. Pomożecie? Nie jestem pewien czy dobrze rozumiem, ale jesli idę w dobra stronę, to masz jeden przewód z zasilaniem, który zasila dwa osobne obwody, z tym, że są puszczone szeregowo, a powinny byc równolegle. czyli masz zasilanie -> włacznik od kuchni -> włacznik od łazienki, a powinno być zasilanie -> włącznik od kuchni zasilanie -> włącznik od łazienki A masz jakiś pomysł jak bez wzywania elektryka samodzielnie można to naprawić?
|
|
|
|
|
|
|
Panowie, ja mam pytanie z tematyki elektrycznej. Mianowicie, mam w mieszkaniu przechodnią kuchnię z łazienką i włącznik światła znajduje się w kuchni (włącznik do kuchni i do łazienki). I teraz aby włączyć światło w łazience trzeba włączyć światło w kuchni i w łazience. Samo włączenie klapki od łazienki nie zapali nam tam światła. To połączenie elektryczne ma swoją nazwę, niestety ja nie wiem jaka jest fachowa nazwa i przez to nie mogę w sieci znaleźć rozwiązania jak zmienić aby włącznik do łazienki włączał się niezależnie od kuchni. Pomożecie? Nie jestem pewien czy dobrze rozumiem, ale jesli idę w dobra stronę, to masz jeden przewód z zasilaniem, który zasila dwa osobne obwody, z tym, że są puszczone szeregowo, a powinny byc równolegle. czyli masz zasilanie -> włacznik od kuchni -> włacznik od łazienki, a powinno być zasilanie -> włącznik od kuchni zasilanie -> włącznik od łazienki A masz jakiś pomysł jak bez wzywania elektryka samodzielnie można to naprawić? jesli jest tak jak myślę, to jest to proste. Ale musiałbyś podesłac fotkę obu włączników otwartych, wtedy może będzie można potwierdzić i podać rozwiązanie.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
jesli jest tak jak myślę, to jest to proste. Ale musiałbyś podesłac fotkę obu włączników otwartych, wtedy może będzie można potwierdzić i podać rozwiązanie. Mniej więcej tak to wygląda [ Linked Image] [ Linked Image] [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zna ktos czeski? Pilna sprawa!!! Potrzebuje przetlumaczyc przyslowie: "kováèova kobyla chodí bosá" na zdorwy rozum: klacz kowala chodzi boso" dobrze mysle? Prosze o szybką odpowiedz bo to konkurs i mam do wygrania dwa bilety na mecz vive targi kielce z pogonią 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Tego się nie da dosłownie przetłumaczyć, bo to przysłowie. U nas jego wersja to, że "szewc bez butów chodzi", a tu w dosłownym tłumaczeniu, że kobyła kowala chodzi nie podkuta
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzieki  jakbys mial skrzynke wyczyszczoną to moze i bym wygral 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
wytłumaczcie ułomnemu jak wtopić napisy do filmów mp4 (nowe seriale), szukam w necie ale dla ułomnych nie ma tutoriali. 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
dzieki  jakbys mial skrzynke wyczyszczoną to moze i bym wygral  No to pozostaje zaplacic 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam Panowie Mam taki problem i jednoczesnie pytanie, chodzi o tzw. wode w kolanie. Robiłem USG stawu kolanowego i mam wyraznie zwiekszoną ilosc płynu w w prwym stwie kolanowym. Gromadzi sie zwłaszcza od strony bocznej - tworzy zbiornik ponizej rzepki ok. 28x8x8 mm.jest pogrubiała maziówka bez wzmozonego przepływuw tej maziówce. I teraz takie pytanko, zrobic punkcje tego kolana, czy nie ? Bo słyszałem rózne opinie. A najgorsze jest to , ze przez to tłumacze sobie brak ruchu i w ogole nic nie robie jesli chodzi o ruch. I cały czas mam gdzies tam w głowie, ze jak zrobie punkcje to na pewno bedzie juz wszystko ok z kolanem i wtedy zaczne w koncu biegac, grac w piłke. Ale najwazniejsze jest teraz czy zdecydowac sie na punkcje czy nie ? Macie Panowie jakies doswiadczenia w tym temacie i jak mozecie to napiszcie parę słów. Dzięki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam Panowie Mam taki problem i jednoczesnie pytanie, chodzi o tzw. wode w kolanie. Robiłem USG stawu kolanowego i mam wyraznie zwiekszoną ilosc płynu w w prwym stwie kolanowym. Gromadzi sie zwłaszcza od strony bocznej - tworzy zbiornik ponizej rzepki ok. 28x8x8 mm.jest pogrubiała maziówka bez wzmozonego przepływuw tej maziówce. I teraz takie pytanko, zrobic punkcje tego kolana, czy nie ? Bo słyszałem rózne opinie. A najgorsze jest to , ze przez to tłumacze sobie brak ruchu i w ogole nic nie robie jesli chodzi o ruch. I cały czas mam gdzies tam w głowie, ze jak zrobie punkcje to na pewno bedzie juz wszystko ok z kolanem i wtedy zaczne w koncu biegac, grac w piłke. Ale najwazniejsze jest teraz czy zdecydowac sie na punkcje czy nie ? Macie Panowie jakies doswiadczenia w tym temacie i jak mozecie to napiszcie parę słów. Dzięki kiedy miales uraz?? jezli kilka dni temu to jeszcze bym sie wstrzymal z punkcja i poczekal czy samo nie zejdzie. natomiast jezeli meczysz sie z "banka" juz od kilkunastu dni to zrobilbym punkcje. Po punkcji nie masz zadnej gearancji, ze bedzie ok, poniewaz mozesz miec soc naderwane, poszarpane itp jedyna gwarancja, ze zakres ruchowy znacznie sie zwiekszy. przy punkcji zwroc uwage na rodzaj sciaganego plynu
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|