|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie szło mi ostatnio w zakładach live,więc żeby nie kusić losu wplaciłem do Betgun [ betgun.com]. Udało mi się wygrać i dziś rano o 8.00 z powodu nagłego ,nieplanowanego wydatku zleciłem na Meritum Bank wypłatę. Kwota niezbyt wygórowana bo niewiele ponad 350 zł,ale na plus bo kasa w ostanim księgowaniu na koncie po godz.17-stej.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie szło mi ostatnio w zakładach live,więc żeby nie kusić losu wplaciłem do Betgun [ betgun.com]. Udało mi się wygrać i dziś rano o 8.00 z powodu nagłego ,nieplanowanego wydatku zleciłem na Meritum Bank wypłatę. Kwota niezbyt wygórowana bo niewiele ponad 350 zł,ale na plus bo kasa w ostanim księgowaniu na koncie po godz.17-stej. Dla ciekawości dodam,że historii rachunku zapisał mi się taki przelew: Gamblerion Sociedad Anonima Spółka Akcyjna Blanco 20 m / II San Jose Goicoech ea
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Ruszyła I edycja konkursu Miłośników Piłki Ręcznej w Betgun [betgun.com]Zagraj za dowolną stawkę na zdarzenia z lig/turniejów piłki ręcznej i weź udział w konkursie. Do rozlosowania dwanaście freebetów o wartości 30 PLN na dowolne zakłady w Betgun [ betgun.com].
|
|
|
Link skopiowany do schowka