|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kur... na (chyba) jedynym zadaszonym stadionie w Polsce, nie mozna grać, bo deszcz pada.. No ja pierdo...le!!! Prognozy nie oglądają?! Nie można było rano dachu rozciągnąć?! możliwe tylko w Tuskolandzie  Przecież czy Kaczystan czy Millerostan byłoby to samo. Nasz kraj to jest komedia jak u Dyzmy i nie zależnie kto rządzi to jest kompromitacja bo i tak pieniądze na stadion ukradną a za resztę wybuduje się najdroższą na świecie atrapę w najbiedniejszym kraju Europy i do tego nie zapłaci ludziom którzy ją budowali. A kasa dawno w rajach siedzi na grubych kontach.
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Z osób co się wpychają do cudzego, i na dodatek jeszcze jak zwracasz uwage to pretensje, zes kuzwa 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
dzis zobaczylem ze w jadacym pociagu byl caly wagon dla dzieci "wagon dla malucha" czy cos takiego bylo na nim napisane, w srodku kilka siedziec i caly przerobiony jak pokoj dzieciecy, z zabawkami itp. Super sprawa 
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
dzis zobaczylem ze w jadacym pociagu byl caly wagon dla dzieci "wagon dla malucha" czy cos takiego bylo na nim napisane, w srodku kilka siedziec i caly przerobiony jak pokoj dzieciecy, z zabawkami itp. Super sprawa  Dzięki za info, ciekawa sprawa z tym. 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Dziś rano urodził się mój synek ;)Wielkie szczęście i duża motywacja dla mnie 
|
|
|
|
|
|
|
Dziś rano urodził się mój synek ;)Wielkie szczęście i duża motywacja dla mnie  Gratulacje! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z tym "mój" to zawsze lepiej być ostrożnym 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Z tym "mój" to zawsze lepiej być ostrożnym  miałeś jakieś złe doświadczenia? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dodali mi eurosport 2 do analogowej 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzis zobaczylem ze w jadacym pociagu byl caly wagon dla dzieci "wagon dla malucha" czy cos takiego bylo na nim napisane, w srodku kilka siedziec i caly przerobiony jak pokoj dzieciecy, z zabawkami itp. Super sprawa  Dzięki za info, ciekawa sprawa z tym.  zejabista ciekawe ile to forsy kosztowalo i ile do ego bedzie trzeba doplacac
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Jurek Janowicz pogonił miszcza US Open  Piękny rok dla polskiego tenisa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jerzy Janowicz, 
|
|
|
|
|
|
|
Jerzy Janowicz 
|
|
|
|
|
|
|
[ Linked Image] Top #10 na świecie.  Wystarczy teraz z TVP wypierdolić lektora i dać napisy a z każdym rokiem będzie jeszcze lepiej...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[ Linked Image] JERZY JANOWICZ. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mięsny jeż 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Mógł jeszcze Tipsarevic odstatystować te 2 gemy to byłaby pełnia szczęścia, a tak zakład anulowany 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Wystarczy teraz z TVP wypierdolić lektora i dać napisy a z każdym rokiem będzie jeszcze lepiej... Jeden warunek. Wszędzie by działa opcja lektor/napisy. Kiedyś coś chciałem obejrzeć , to oczywiście brak napisów. Platforma TV CanalPlus No dobra dwa warunki. Napisy oryginalane - z przekleństwami , brudami i innymi takimi. A nie wyciete 30% napisów , bo rzucają mięsem na lewo i prawo czy lektor sie jebnął , bo akcenty z ghetta go zabiły. Znając oryginalny głos aktora można o wiele lepiej ocenić czy gra jak drewno czy raczej na pochwałę. I głosy aktorów z czasem się kojarzy o wiele lepiej. Jak tutaj np co robią napisy. Pełna profeska. http://grupahatak.pl/Na przykładzie Gry o Tron. Wolę poczekac na napisy , niż oglądać z lektorem. Czasami da się tego lektora do filmu czy coś , bo człowiek zbyt zmęczony by czytać o tej 2 w nocy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mnie i pol swiata tez zawsze zadziwialo, jak mozna wolec ogladac filmy z lektorem (jedynie wyjasnienie, ze sie czytac nie umie/nie chce). Toz to obniza wartosc filmu wielokrotnie. Tak samo jak filmy z dubbingiem, przeciez to sie nadaje, ale do bajek, a nie do filmow.
Podobnie jak mozna ogladac film z dvd majac 2 male glosniczki z kerfura za 20zl...
Czy jak mozna sie katowac i ogladac kinowki nagrane kamerka w kinie, gdzie widac lby i sluchac smiechy.
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Jurek Janowicz pogonił miszcza US Open  Piękny rok dla polskiego tenisa  no brawa dla naszego ale jak widze na onetach ze to sensacja 21 wieku to mnie smiech ogarnia, kazdy z wielkich ma wyjebanie na ten turniej bo lada dzien Londyn ktory delikatnie mowiac jest letko wazniejszy, finansowo chyba tez letko wiecej placa 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|