|
|
veteran
|
|
veteran
Może ktoś potwierdzic info, że Rourke jutro nie zagra z powodu zapisów w umowie z Muszynianką (jak zagra to płaci karę) ? Takie zdanie było dziś w Przeglądzie Sportowym, ale w Internecie nie mogę doszukac się potwierdzenia tej informacji.
Dzięki z góry
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
Może ktoś potwierdzic info, że Rourke jutro nie zagra z powodu zapisów w umowie z Muszynianką (jak zagra to płaci karę) ? Takie zdanie było dziś w Przeglądzie Sportowym, ale w Internecie nie mogę doszukac się potwierdzenia tej informacji.
Dzięki z góry Coś takiego mam: ''Atom ma obecnie problem ze skompletowaniem nawet 12-osobowego składu na mecz. W spotkaniu z "Mineralnymi" na pewno nie zobaczymy Doroty Pykosz, ale także najprawdopodobniej Noris Cabrery, która oczekuje na przepływ dokumentów z kubańskiej federacji. Na nieszczęście gospodyń tego meczu, również występ Rachel Rourke stoi pod znakiem zapytania. A to może być decydujący cios dla Atomu, jako że zawodniczka była wyraźną liderką swojej drużyny w pierwszym pojedynku z Legionovią, zdobywając aż 29 punktów.'' http://www.sportowefakty.pl/siatkow...om-trefl-sopot-muszynianka-fakro-muszyna
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Nie mam przekonania do tych Muszynianek, zresztą kursy już pospadały do granicy opłacalości, ale z drugiej strony Atom jest cieniutki i powinien przegrać...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gwardia w 2 secie 21-17 21-23 ;p
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bydgoszcz dw 3-1 @ 3,40 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ok 2-1 mamy jszcze prosze bardzo o 4 set i jest slicznie...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bydgoszcz dw 3-1 @ 3,40  Yeahh !! Bydgoszcz miała 11-9 i nagle zrobilo sie 23-11 :] Dziękuję;)
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Dzięki z góry Coś takiego mam: ''Atom ma obecnie problem ze skompletowaniem nawet 12-osobowego składu na mecz. W spotkaniu z "Mineralnymi" na pewno nie zobaczymy Doroty Pykosz, ale także najprawdopodobniej Noris Cabrery, która oczekuje na przepływ dokumentów z kubańskiej federacji. Na nieszczęście gospodyń tego meczu, również występ Rachel Rourke stoi pod znakiem zapytania. A to może być decydujący cios dla Atomu, jako że zawodniczka była wyraźną liderką swojej drużyny w pierwszym pojedynku z Legionovią, zdobywając aż 29 punktów.'' http://www.sportowefakty.pl/siatkow...om-trefl-sopot-muszynianka-fakro-muszynaNa trojmiasto.pl wszystko szczegółowo opisane. Muszyna -1.5 seta po 2.0 promo weekendu 
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Jak komuś nie chce się szukać:
Natomiast przeciwko byłemu klubowi nie zagra Rourke. Okazuje się, że Australijka miała w Muszynie umowę na rok, ale gwarantującą klubowi przedłużenie angażu automatycznie na kolejny rok, jeśli wyrazi taką wolę. I klub wicemistrzyń skorzystał z tego prawa. Potem co prawda odstąpiono od umowy, ale jednocześnie Rachel została zobowiązana, że gdy pozostanie w Polsce to sezonie zasadniczym nie będzie mogła grać przeciwko Bankowi BPS Muszyniance. Złamanie tych ustaleń grozi wysoką grzywną, którą siatkarka musiałaby wpłacić do Muszyny.
Co gorsza nadal nie jest zatwierdzona do gry Noris Cabrera, czyli Kubanka o największym potencjale w ataku spośród sopockich przyjmujących. Jeśli jej certyfikat nie nadejdzie do sobotniego meczu, to wówczas Atom Trefl może mieć problemy z kończeniem akcji.
-Zaczęłyśmy z wysokiego "c" i dobrze to wszystko wyglądało. Liczyłyśmy, że mecz z Muszynianką pokaże nam, gdzie jesteśmy, nad czym jeszcze musimy pracować. Jednak w obecnej sytuacji, nie do końca może być miarodajne. Dla nas największym problemem staje się stan zdrowotny zespołu - przyznaje Izabela Bełcik, kapitan Atomu Trefla.
Po operacji kolana jest Sylwia Wojcieska, a co najmniej przez dwa tygodnie nie zagra inna środkowa Dorota Pykosz, która ma dolegliwości dłoni. Tym samym na środku bloku w sobotę obok Julii Szeluchiny zagra 19-letnia Justyna Łukasik bądź na tę pozycję należy przesunąć Annę Podolec. Ta uniwersalna siatkarka może też zagrać na ataku w miejsce Rourke. Inną alternatywą na tej pozycji jest postawienie na Anitę Kwiatkowską.
To chyba styka, żeby nie czekać zanim kursy polecą na łeb i na szyje.
|
|
|
|
|
Speedway Liga
|
|
Speedway Liga
muszyna -1,5 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
muszyna 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobry poczatek 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Muszyna jechac nie czekac 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy cały świat to pograł  ? Ja mam z nocy Muszyna @1.50 , [email protected]i z rana Muszyna [email protected] oraz na mecz 1.30 i w ziemniaku po 1.50. Ogolnie ,uwali sporo jak nie rozjedzie Sopotu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ja zagram Musyzna 3-0 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i Muszyna po 2 setach 2-0 
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
Czy cały świat to pograł  ? Ja mam z nocy Muszyna @1.50 , [email protected]i z rana Muszyna [email protected] oraz na mecz 1.30 i w ziemniaku po 1.50. Ogolnie ,uwali sporo jak nie rozjedzie Sopotu  Ja jeszcze rano w becie po 7( kwale do f1) złapałem 1.5 ,ale hc juz bylo 1.92
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Juz tylko +3...czyzby pierwszy zastoj?
|
|