|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Stepanek Wawrinka ?? jakieś ale co do tych panów dziś ??
|
|
|
|
|
Nick Kyrgios, Jerzyk i Del Potro
|
|
Bo interesująco wygląda kurs na JCF i może Almagro puści mecz koledze w jego ostatnim turnieju?  To już jest bodajże TRZECI ostatni turniej w karierze JCF, więc tego argumentu nie brałbym przy typowaniu tego spotkania  Nie mówi się tego otwarcie, właśnie żeby nie dochodzić takich układów albo dochodzić fałszywie, ale wiadomo, że to ostatni turniej sezonu a do nowego już się na pewno nie przygotuje. Do tego gra u siebie i z kolegą. To musi być ostatni mecz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pytanie mam. Dlaczego Hanescu kreczował w kwalach w Basel a teraz gra w 1 rundzie i co było powodem kreczu ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z tym " ostatnim " to trochę dziwna sprawa.
Taki mecz, to powinien być rozegrany na samym końcu, jako " mecz dnia",
a nie jest.
Trochę dziwne dla mnie, chyba że go organizatorzy nie lubią.
Sam nie wiem...
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
albo ten ostatni nie będzie tym ostatnim według wiedzy organizatorów 
|
|
|
|
|
|
|
Nie mogą zwracać za bardzo uwagi na mecz. Już i tak sporo kasy poszło na over. A grają na centralnej Agorze w godzinach popołudniowych, czego więcej oczekiwać
|
|
|
|
|
|
|
Trzeba też pamiętać, że dzisiaj Liga mistrzów a to Hiszpania.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie mogą zwracać za bardzo uwagi na mecz. Już i tak sporo kasy poszło na over. A grają na centralnej Agorze w godzinach popołudniowych, czego więcej oczekiwać Jak raz na głównym, to gra 5 z 7, to żaden wyróżnik, gdy gra dwóch Hiszpanów w Hiszpanii. Ale czy Ty, chciałbyś mieć swój pożegnalny obiad, podany pomiędzy ludźmi, którzy zjedli już zupę, a czekają na deser ? 
|
|
|
|
|
|
|
Nie mogą zwracać za bardzo uwagi na mecz. Już i tak sporo kasy poszło na over. A grają na centralnej Agorze w godzinach popołudniowych, czego więcej oczekiwać Jak raz na głównym, to gra 5 z 7, to żaden wyróżnik, gdy gra dwóch Hiszpanów w Hiszpanii. Ale czy Ty, chciałbyś mieć swój pożegnalny obiad, podany pomiędzy ludźmi, którzy zjedli już zupę, a czekają na deser ?  A czy Ty chciałbyś, żeby na Twoim pożegnalnym meczu, połowa ludzi wyszła przed końcem, bo akurat w telewizji zaczyna grać Valenzia w Lidze mistrzów ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie mogą zwracać za bardzo uwagi na mecz. Już i tak sporo kasy poszło na over. A grają na centralnej Agorze w godzinach popołudniowych, czego więcej oczekiwać Jak raz na głównym, to gra 5 z 7, to żaden wyróżnik, gdy gra dwóch Hiszpanów w Hiszpanii. Ale czy Ty, chciałbyś mieć swój pożegnalny obiad, podany pomiędzy ludźmi, którzy zjedli już zupę, a czekają na deser ?  A czy Ty chciałbyś, żeby na Twoim pożegnalnym meczu, połowa ludzi wyszła przed końcem, bo akurat w telewizji zaczyna grać Valenzia w Lidze mistrzów ? no jak ma przegrac,to mniejsza o to 
|
|
|
|
|
|
|
Można dyskutować. Ja tam pograłem: over 20,5 @1,70 10/10 (na zwrot) DW 2:1 @4 7/10 jak ryzykować to właśnie takie mecze a nie jakieś przypadki 
|
|
|
|
|
|
|
no jak ma przegrac,to mniejsza o to  No właśnie nie mniejsza. Musiałby wygrać turniej, żeby nie przegrać ostatniego meczu, co jest praktycznie niemożliwe. Tak więc musi przegrać. Ważne tylko kiedy, jak i z kim.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Myślę, że to inna publiczność.
Jeden lubi komiksy, inny klasykę, na temat gustów się nie dyskutuje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
patrząc ostatni na grę Ukraińca to -> Dolgopolov(-6.5)-Volandri 2 to może tak spróbować ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to nie jest żaden wyznacznik akagi. ostatnio jak ljubicic grał pozegnalny mecz w monte carlo to dali go chyba na drugi mecz gdzies tam o 10 i nikt go w sumie nie oglądal. takie tam zakończenie kariery 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Vajdova 
|
|
|
|
|
|
|
Jeden lubi komiksy, inny klasykę, na temat gustów się nie dyskutuje. Mówimy o sporcie i o kibicach ? Czy pomyliłem fora ? Jeśli nie widzisz róznicy w rozgrywaniu meczu tenisowego przed meczem w Lidze Mistrzów miastowej drużyny a w czasie, no to sory.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to nie jest żaden wyznacznik akagi. ostatnio jak ljubicic grał pozegnalny mecz w monte carlo to dali go chyba na drugi mecz gdzies tam o 10 i nikt go w sumie nie oglądal. takie tam zakończenie kariery  i w dodatku kolo dostal w pierwszym secie z rodakiem... tutaj ta sama sytuacja moze byc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeden lubi komiksy, inny klasykę, na temat gustów się nie dyskutuje. Mówimy o sporcie i o kibicach ? Czy pomyliłem fora ? Jeśli nie widzisz róznicy w rozgrywaniu meczu tenisowego przed meczem w Lidze Mistrzów miastowej drużyny a w czasie, no to sory. Jeżeli Ty tego nie rozumiesz co czytasz " to sorry".
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|