city na stojaco 1 akacja im wyszla ajax juz 5-1 powinien prowadzic chuja graja ... zero zaangazowania
graj wiecej tego sciera... klepka pilkarzy ktory ucza sie dzwigac na barkach nzawe ekipa.. ost mecze w lidze w ost minutach strzelone gole na zwyciestwo ... cie nie przerazaja ?
To tak jak Barca, tzn że mistrza nie zdobędą i z gruby LM nie wyjdą? przykre...
kogo ty porownojesz ... zespol barcy z zlepka grajkow (przeblyskow)....
city na stojaco 1 akacja im wyszla ajax juz 5-1 powinien prowadzic chuja graja ... zero zaangazowania
graj wiecej tego sciera... klepka pilkarzy ktory ucza sie dzwigac na barkach nzawe ekipa.. ost mecze w lidze w ost minutach strzelone gole na zwyciestwo ... cie nie przerazaja ?
To tak jak Barca, tzn że mistrza nie zdobędą i z gruby LM nie wyjdą? przykre...
kogo ty porownojesz ... zespol barcy z zlepka grajkow (przeblyskow)....
jak dla mnie żadna różnica, skoro wygrywają w ten sam sposób. Widzisz jakąś różnicę między tymi zespołami w chwili obecnej? Ja nie, City nie trawię po transferach, ale grają jak Barca. Próbują na stojąco wygrać, a wygrywają na mega farcie.
Ty kasy nie wykładasz jak Ferguson chce dać za niego 30 baniek to da chyba wie co robi nie jednego już kupił grajka z którego zrobił gwiazdę .. patrz Ronaldo ,Rooney .... to raz ,a dwa myślę ze oferta MU bedzie przebita i to szybko
Hmmm, rano powiedziałem ludkom, że jak Lewandowski strzeli Realowi to zjem sznurówki we własnych butach. Nic to, od jutra do roboty chodzę w pepegach ...
Ty kasy nie wykładasz jak Ferguson chce dać za niego 30 baniek to da chyba wie co robi nie jednego już kupił grajka z którego zrobił gwiazdę .. patrz Ronaldo ,Rooney .... to raz ,a dwa myślę ze oferta MU bedzie przebita i to szybko
tyle ze jak ktos da za niego 30 milionow, to bedzie oczekiwal od razu swietnej gry i goli. a watpie, zeby lewandowski od razu mial forme w nowym klubie i nowej lidze
yaya to naprawde juz chyba ma w dupie ta gre w city tak sie wluczycy po boisku jak on to robi ostatnimi czasy to nawet w PL wieksze vaangazowanie wkladaja zawodnicy
Ale gdzie niby Lewandowski ma grać w MU? Wygryzie Rooneya, Van Persiego? Przecież jest jeszcze Hernandez i wychowanek Welbeck. A propos Welbecka to przypomniało mi się...
tyle ze jak ktos da za niego 30 milionow, to bedzie oczekiwal od razu swietnej gry i goli. a watpie, zeby lewandowski od razu mial forme w nowym klubie i nowej lidze
Pewnie tak ... ale dużo większe gwiazdy za dużo większe pieniądze miały gorsze starty w nowych ligach ... choćby Ibra w PSG ... nie ma co panikować niech go kupują niech gra z najlepszymi
ja prasie nie wierze za bardzo, jestes wart tyle ile za ciebie zaplaca, zobaczymy jak to bedzie
Ale gdzie niby Lewandowski ma grać w MU? Wygryzie Rooneya, Van Persiego? Przecież jest jeszcze Hernandez i wychowanek Welbeck. A propos Welbecka to przypomniało mi się...
Na dzien dzisiejszy to tylko MU oficjalnie zaproponowało 30 mil na Lewego ... nie oficjalnie czai się CHelsea ( i myślę że to jest najprawdopodobniejsza droga Lewego) , Juve , Real . POżyjemy zobaczymy ... na zimę powinien zmienić Klub bo nowego kontraktu nie podpisze z BVB ... a niemcy oddadzą go puki można sporo na nim zarobić