mecz kerber z azą był wielokrotnmie lepszy niz ta wczorajsza baloniada
ktos to przyrownal do panicz- djok
ja bym raczej dał granno-simon
najlepsza byla sytuacja przy setowej w 1 secie gdzie trwala wymiana bh`owa przez dluzszy czas, ludzie zaczeli az gwizdac ze Isia zaatakowala i po secie...
Fryty najzalosniejszy debel ever nawet na returnie punktu w taju nie zdobyli
musze znalesc moj post z poczatku roku jak wygrali 3 turnieje pod rzad i pisalem ze mastersa nie bedzie dla cieniasow
mecz kerber z azą był wielokrotnmie lepszy niz ta wczorajsza baloniada
ktos to przyrownal do panicz- djok
ja bym raczej dał granno-simon
najlepsza byla sytuacja przy setowej w 1 secie gdzie trwala wymiana bh`owa przez dluzszy czas, ludzie zaczeli az gwizdac ze Isia zaatakowala i po secie...
Fryty najzalosniejszy debel ever nawet na returnie punktu w taju nie zdobyli
musze znalesc moj post z poczatku roku jak wygrali 3 turnieje pod rzad i pisalem ze mastersa nie bedzie dla cieniasow
Gwizdac? Na dworze moze ktos gwizdal i pomyliles. Przy wymianie Djoka z Murrayem po 40 uderzen tez "gwizdza" jak Ty to nazywasz.
Po drugie, raczej Isia nie zaatakowala tylko dostala pilke po siatce i nie zdazyla sie ustawic, dlatego uderzyla jak uderzyla.
Gwizdac? Na dworze moze ktos gwizdal i pomyliles. Przy wymianie Djoka z Murrayem po 40 uderzen tez "gwizdza" jak Ty to nazywasz.
Po drugie, raczej Isia nie zaatakowala tylko dostala pilke po siatce i nie zdazyla sie ustawic, dlatego uderzyla jak uderzyla.
chlopie kolejny raz gadasz glupoty zeby wyjsc na kozaka, a ja wiem co widzialem, komentatorzy mowili ze publika nie zadowolona, byly gwizdy bo bylo mega pasywnie, jak nie masz pojecia o czyms to na przyszlosc nie wychylaj sie bo to sie smieszne robi