|
|
Krecik
|
|
Krecik
Serce śpiewa i raduje się z dumy. Policyjna-ubecka prowokacja nie powstrzymała Polaków przed Marszem.
To był ważny i ja czuję się dziś wielki.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cieszy tez,to co mialo miejsce wczesniej : Miecz obusieczny no i "non pasaran" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chyba 6x w przeciągu ostatnich dwóch miesięcy obróciłem spiny w betclicku, tym razem 26 €  http://i47.tinypic.com/2e5nn14.jpg po 
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
http://scores.espn.go.com/ncf/recap?gameId=323280265Do tego największy w historii comeback w historii Apple Cup, 18 punktów straty w IV kwarcie a jednak magiczna noc w Pullman i niesamowite zwycięstwo nad odwiecznym rywalem. 
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
Dziś pobiłem rekord, 26 listopada grałem na otwartym korcie ziemnym u mnie w mieście. Podobno od kiedy istnieją nikt tak późno na nich nie grał 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
To samych cieniasów w mieście masz w takim razie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dziś pobiłem rekord, 26 listopada grałem na otwartym korcie ziemnym u mnie w mieście. Podobno od kiedy istnieją nikt tak późno na nich nie grał  u mnie juz miesiac temu zamkneli interes  Posciagali siatki itp.  Dobry wyczyn  jestes hardcorem 
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
To samych cieniasów w mieście masz w takim razie  podkreslam ze to po pierwsze kort ZIEMNY, a po drugie pierwszy raz jeden zapaleniec na emeryturze postanowił zadbać o korty jeszcze teraz, żeby się nadawały, prawdopodobnie już dziś mnie ktoś przebił, ale wynik 26 listopada brzmi dumnie 
|
|
|
|
|
Villain
|
|
Villain
wygrales chociaz ?? 
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
wygrales chociaz ??  o tej porze roku to już trochę inna gra bo piłki ciężkie i nie za ciepło  ale jak Cię interesuje to mecz był bardzo emocjonujący, 7-6 2-6 i grałem tb do 10, przy stanie 11-12 piłka jakimś cudem przeszła mi po siatce na drugą stronę (wyglądała jakby była na poziomie poniżej taśmy) i wygrałem tego tb 14-12 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Gol Kuby  Po kontuzji ani śladu Oraz decyzja UEFA-ludków w sprawie zawieszenia Luiza Adriano 
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
A dla mnie jest to śmieszne, że go zawiesili. Na jakiej podstawie? Czy złamał przepisy? Nie. Największą karę już poniósł, bo przez najbliższy czas kibice będą go pamiętać z tej sytuacji. Tak samo, jakby karę dostał piłkarz, który nie oddał piłki w geście fair play. Takie niepisane zasady nie powinny być karane jakimiś dyskwalifikacjami. Jeśli obowiązkiem ma być nieprzejęcie piłki przez napastnika w takiej sytuacji to niech umieszczą to w przepisach. Wówczas może dostać kartkę, ale oczywiście byłoby to kuriozalne.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zmyla na pohybel niektorym 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Od jutra A4 do tarnowa!!!! w kooooońcu w 40 min dojade z krk do domu  adios Łapczyca! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Od jutra A4 do tarnowa!!!! w kooooońcu w 40 min dojade z krk do domu  adios Łapczyca!  a ile ten odcinek kosztuje i jaki jest dlugi ?
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
A dla mnie jest to śmieszne, że go zawiesili. Na jakiej podstawie? Czy złamał przepisy? Nie. Największą karę już poniósł, bo przez najbliższy czas kibice będą go pamiętać z tej sytuacji. Tak samo, jakby karę dostał piłkarz, który nie oddał piłki w geście fair play. Takie niepisane zasady nie powinny być karane jakimiś dyskwalifikacjami. Jeśli obowiązkiem ma być nieprzejęcie piłki przez napastnika w takiej sytuacji to niech umieszczą to w przepisach. Wówczas może dostać kartkę, ale oczywiście byłoby to kuriozalne. http://www.weszlo.com/news/12910-Cz..._za_frajera_ale_nie_zlamal_zadnego_prawabyłem pierwszy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Od jutra A4 do tarnowa!!!! w kooooońcu w 40 min dojade z krk do domu  adios Łapczyca!  a ile ten odcinek kosztuje i jaki jest dlugi ? narazie jest darmowy jeszcze przez kilka lat ma 57 km dlugości
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
A dla mnie jest to śmieszne, że go zawiesili. Na jakiej podstawie? Czy złamał przepisy? Nie. Największą karę już poniósł, bo przez najbliższy czas kibice będą go pamiętać z tej sytuacji. Tak samo, jakby karę dostał piłkarz, który nie oddał piłki w geście fair play. Takie niepisane zasady nie powinny być karane jakimiś dyskwalifikacjami. Jeśli obowiązkiem ma być nieprzejęcie piłki przez napastnika w takiej sytuacji to niech umieszczą to w przepisach. Wówczas może dostać kartkę, ale oczywiście byłoby to kuriozalne. http://www.weszlo.com/news/12910-Cz..._za_frajera_ale_nie_zlamal_zadnego_prawabyłem pierwszy  Jak dla mnie również przejaw głupoty zawieszając zawodnika za takie coś. Totalnie oderwane od wszystkiego, z niczego. Drażni mnie już ten mus być fair, a gdzie kary dla symulantów? Przecież całe ich masy obecnie w piłce. Począwszy od meczu Real - Barca skończywszy na Bełchatów - Lubin. Lekkie dotknięcie, gość się zwija jakby mu nogę urwało, jest wolny czy kartka dla rywala i już nic mu nie jest. Właśnie takie debilizmy powinny być karana surowo a tu ukarali gościa bo sobie zabił golika, gdy inni stali gotowi do dojenia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|