|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
W głosowaniu na wiavers wstrzymałem się od głosu, ale jak tak na to patrzę teraz byłbym za dodaniem jednego dnia np środy/czwartu w środku tygodnia. Powod chyba kazdy wie dlaczego.
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
W kwestii awansow do wyzszej ligi wchodza dwie pierwsze druzyny po rundzie zasadniczej, tak? Czy w PO moge odpasc w polfinale i przegrac caly sezon? Jest jakas statystyka najdluzszej serii wygranych? Bo zaliczylem W16 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jezeli dobrze kojarze, to moze odpasc w polfinale
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Wlasnie cos mi nie pasuje, bo zeszly sezon: Ej, u nas w 3 lidze sa jakies play offy?  tak, w każdej. Ale w przypadku spadków/awansów liczy się kolejność po sezonie zasadniczym. Podsumowanie III ligi po play-off. Zgodnie z tym co było mówione wcześniej, do II ligi awansują dwie najlepsze drużyny po sezonie zasadniczym, czyli rozstawieni w play-off z nr 1 [b]Valverde i nr 2 Gniewny[/b]. Gratulacje dla zwycięzców [ Linked Image] Takze chyba jednak RS sie liczy do awansow, a kto wygra lige czy zajmie 4 miejsce nie ma znaczenia. Mi na wygraniu ligi generalnie nie zalezy tylko na awansie 
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Jest ktos ogarniety? Teraz jest ostatnia kolejka rundy zasadniczej i nie wiem czy moge juz otwierac szampany, wode i swietowac czy jeszcze musze wygrac polfinal z kims tam? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Znajdę gdzieś tabele wszech czasów NBA ? Chodzi mi o punkty, zbiórki, asysty, przechwyty i bloki oraz najwięcej prób/celnych osobistych. 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Jest ktos ogarniety? Teraz jest ostatnia kolejka rundy zasadniczej i nie wiem czy moge juz otwierac szampany, wode i swietowac czy jeszcze musze wygrac polfinal z kims tam?  Jeśli Lupus nic nie zmieniał w zasadach ( a nie widzę powodu żeby tak było  ) to awansują dwie najlepsze drużyny sezonu zasadniczego. PO nie mają wpływu na awanse. Także
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Wierze, ze nic sie w tej kwestii nie zmienilo, bo od cytowanych przeze mnie postow brak jakichkolwiek informacji na temat awansow. Na wszelki wypadek wygram lige 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W takim razie po co w ogole PO ? Tak jakby mistrza NBA wylaniac po sezonie zasadnicznym, a PO rozgrywac dla jaj, bezsens totalny jak dla mnie
|
|
|
|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
PO ma oczywiście znaczenie ale tylko w I lidze 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Może ciekawiej byłoby wprowadzić od następnego sezonu coś takiego, żeby w niższych ligach awansowały:
1) najlepsza drużyna po sezonie zasadniczym 2) zwycięzca playoff (jeżeli będzie to ta sama drużyna, to wtedy drugi finalista playoff)
Wtedy playoff w niższych ligach też miałyby znaczenie oprócz czysto prestiżowego.
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Sluszna uwaga, bo sezon temu bylem gdzies w srodku stawki jak dowiedzialem sie, ze tylko runda zasadnicza sie liczy to gra stracila dla mnie sens jednak.
No, ale zeby nie bylo - nie pozostawie nikomu zludzen, ze runda zasadnicza czy PO - wygram jeszcze PO poza runda zasadnicza.
Zanotowalem W19 L2, statystyk poprzednich sezonow pewnie nie ma?
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Po 8 latach spadłem ligę niżej[ Linked Image] A rok temu wygrałem. [ Linked Image] I kilka lat temu też wygrałem i raz trzeci. I spadłem [ Linked Image]
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Tabela III ligi po zakończeniu sezonu zasadniczego: [ Linked Image] Awans wywalczyli iti oraz amiralen - tym samym w przyszłym sezonie będą mieć okazję spotkać się w jednej lidze z Lupusem Gratulacje
|
|
|
|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
Tabela I ligi na koniec sezonu zasadniczego, oprócz lupusa spada także juan. [ Linked Image]
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|