|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Da sie ? No da sie  i tak trzymac tylko deko szybciej 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Koszykarska Euroliga z Prokomem Treflem Sopot! Tym razem przeciwnikiem polskiego zespołu jest Chalon Sur Saone. Jak spiszą się nasi zawodnicy? Stawiaj na tobet.com! 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Kolego Banik podeslij prosze na PW kontakt do kogos z wyzszych sfer waszej firmy bo wasi bukmacherzy dzialaja mi na nerwy ale przede wszystkim na wasza szkode, wystawiaja kursy, ktore mocno odbiegaja od sensownej wartosci (celowo), ustawiaja na to bardzo niskie limity (tez celowo) i chyba czekaja az inne firmy spisza zeby tam samemu pograc, bo jak inaczej nazwac ze daje sie do oferty cos czego i tak nie mozna zagrac, jednym slowem robia z graczy debili 
|
|
|
|
|
Speedway Liga
|
|
Speedway Liga
Tobet strasznie dlugo rozlicza kupony
amatorzy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zgadzam się z Toba bajbus.Ja dlatego m.in. przez to i przez często szwankujący live na razie odpuszczam grę w tej firmir,dopóki nie usprawnią pewnych rzeczy.
|
|
|
|
|
A7
|
|
A7
Wypłacał ktoś ostatnio na konto bankowe  ? Co wpisują w tytule przelewu?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wypłacał ktoś ostatnio na konto bankowe  ? Co wpisują w tytule przelewu? jakiś numer
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
ja tam tylko Tobetowi chciałbym pogratulować takich graczy jak "Mariusz z Gniezna" nie wiem czy istnieje, ale gratulacje się należą
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
firma tobet daje limit 3zl na zaklady (obojetnie na jakie zdarzenie np liga mistrzow) ...uwaga!!! ...PRZED POSTAWIENIEM PIERWSZEGO ZAKLADU!! TO EWIDENTNIE NOWY REKORD SWIATA!
GENIALNA FIRMA!
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
firma tobet daje limit 3zl na zaklady (obojetnie na jakie zdarzenie np liga mistrzow) ...uwaga!!! ...PRZED POSTAWIENIEM PIERWSZEGO ZAKLADU!! TO EWIDENTNIE NOWY REKORD SWIATA!
GENIALNA FIRMA! potwierdzam , jeszcze sie z takim przypadkiem nie spotkalem a troche kont u bukow mam pozakladane
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Do Księga Guinnessa ich podać!
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
GENIALNA FIRMA! nie no to ze tobet (celowo z małej litery) zszedł na psy to wiadomo już dawno, ale chyba nie aż tak, lepiej przyznaj się które na którym z kolei koncie takie limity, podejrzewam jeszcze że wszystkie zakładane z tego samego IP 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
GENIALNA FIRMA! Taaa na pewno uwierze w takie bajki, na pewno na nie jednym koncie tam podpadles.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
GENIALNA FIRMA! Taaa na pewno uwierze w takie bajki, na pewno na nie jednym koncie tam podpadles. co to znaczy nie na jednym koncie tam podpadles?! a jaki mam interes pisac nieprawde? nie mialem nigdy w tobet konta. zalozylem , wplacilem 300 , na koncie bylo 450 i pierwszy zaklad (po kilkudziesieciu godzinach) chce zagrac za 100zl a tu pojawia sie jakies 3zl i kilka groszy.
|
|
|
|
|
|
|
a jaki mam interes pisac nieprawde? Frustracja.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ladna bajka, po jednym zakladzie dostal limit 3zl na Lige Miszczuf 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Ladna bajka, po jednym zakladzie dostal limit 3zl na Lige Miszczuf  nie po jednym , tylko to byl pierwszy zaklad  experto - nie frustracja , tylko informacja dla ogółu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak dostales z urzedu limit to normalne, ze krecisz jak sie tylko da... Oni sa na to uczuleni i szybko to wychwyca.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Jak dostales z urzedu limit to normalne, ze krecisz jak sie tylko da... Oni sa na to uczuleni i szybko to wychwyca. nie wiem na czym musialoby polegac krecenie w tym przypadku. generalnie niczym sie nie tiltuje tylko grzecznie firmie podziekowalem. kosmos - napisales jak siodmoligowy zawodnik wiec wlasciwie nie ma co tu komentowac
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jak dostales z urzedu limit to normalne, ze krecisz jak sie tylko da... Oni sa na to uczuleni i szybko to wychwyca. nie wiem na czym musialoby polegac krecenie w tym przypadku. generalnie niczym sie nie tiltuje tylko grzecznie firmie podziekowalem. Jaki interes miałaby mieć jakikolwiek bukmacher blokując przed pierwszym czy po pierwszym zakładzie nowego nieznane konto?
|
|
|
Link skopiowany do schowka