|
|
old hand
|
|
old hand
tak 
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Comeon [ ads.comeon.com] z reguly daje stawka minimalna z tym,ze brak wymagan obrotu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeszcze jedno pytanie odnoścnie Comeon [ ads.comeon.com]. Mogę teraz wypłacić kase bez żadnych negatywnych konsekwencji? Czy lepiej poczekać na FS?
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
poza tym: po pierwsze czuję, że już wyczerpałem limit szczęścia po drugie nieraz już miałem "piękne" serie gdzie nie wchodziło praktycznie nic i się schodziło do 0 po trzecie pytam się po prostu, może ktoś doradzi jak to najlepiej rozegrać teraz żeby szansa na wyciągnięcie czegokolwiek była jak największa nie ukrywam, że liczę na użytkownika Vira jeśli się pojawi  Nie wiem czy pytanie aktualne, ale na przyszłość: Aby UTRZYMAĆ saldo konta i obrót możliwy jest tylko na slotach, to największe szansę mamy wybierając slot z płaską strukturą wypłat (w netent jest taki tylko jeden: starburst) i gramy płaską (niezmienną) stawką, za możliwie najniższą stawkę (w przypadku starburst: 0.10eur//0.10usd/0.10gbp/0.50pln) Nie jest to jednak w dłuższej perspektywie najlepsza taktyka - długofalowo zawsze najlepsze będzie granie agresywne, jednak jeżeli kwota którą masz już "ugraną" Cię satysfakcjonuje - to powinieneś zagrać tak jak opisałem powyżej.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Szalony slot te Break Away  Obrót zrobiony i jeszcze sporo do przodu  A grałem na małej stawce za 1 zł  Polecam  Ciekawe czy jutro Gonzo sypnie z Free Spinów  Ja na początku, kręce i mówie eeee kolejny syf  i nagle zaczeło dawać, 2.5k -> 3.5k i teraz [ Linked Image] Też ładny plusik wyszedł  Oby jutro Gonzo był hojny. Gratki  A mówiłem że całkiem nieźle daje 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
poza tym: po pierwsze czuję, że już wyczerpałem limit szczęścia po drugie nieraz już miałem "piękne" serie gdzie nie wchodziło praktycznie nic i się schodziło do 0 po trzecie pytam się po prostu, może ktoś doradzi jak to najlepiej rozegrać teraz żeby szansa na wyciągnięcie czegokolwiek była jak największa nie ukrywam, że liczę na użytkownika Vira jeśli się pojawi  Nie wiem czy pytanie aktualne, ale na przyszłość: Aby UTRZYMAĆ saldo konta i obrót możliwy jest tylko na slotach, to największe szansę mamy wybierając slot z płaską strukturą wypłat (w netent jest taki tylko jeden: starburst) i gramy płaską (niezmienną) stawką, za możliwie najniższą stawkę (w przypadku starburst: 0.10eur//0.10usd/0.10gbp/0.50pln) Nie jest to jednak w dłuższej perspektywie najlepsza taktyka - długofalowo zawsze najlepsze będzie granie agresywne, jednak jeżeli kwota którą masz już "ugraną" Cię satysfakcjonuje - to powinieneś zagrać tak jak opisałem powyżej. Skąd info, że w NetEnt jest tylko "jeden taki slot" i w dodatku jest to Starbust ? "Płaska struktura wypłat", o której piszesz, jest związana z odchyleniem standardowym, czy też wariancją, a tego nie podają. Można tylko wnioskować, że sloty z jackpotami odpadają, bo przecież coś musi te jackpoty im "wyrównywać". Ale ze slotów bez jackpotów brałbym sloty z najwiekszym zwrotem czyli najmniejszym house edge. I takim slotem jest w NetEnt Blood Suckers ze zwrotem 98% przy stałej stawce. Sa sloty nawet z wiekszym zwrotem jak Jacpot6000, ale tam trzeba operowac umiejętnie stawką. Także ja, przy wyrabianiu bonusu przy już osiągnietym saldzie, polecam Blood Suckers, Aha, jeszcze przydatne info, że jak w tym slocie jest bonus i odkrywa sie "trumny" to górna prawa trumna ZAWSZE jest bez zonka. Tylko ta jedna. Wszystkie inne mogą byc trefne.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
...
Aha, jeszcze przydatne info, że jak w tym slocie jest bonus i odkrywa sie "trumny" to górna prawa trumna ZAWSZE jest bez zonka. Tylko ta jedna. Wszystkie inne mogą byc trefne. Nieprawda.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
...
Aha, jeszcze przydatne info, że jak w tym slocie jest bonus i odkrywa sie "trumny" to górna prawa trumna ZAWSZE jest bez zonka. Tylko ta jedna. Wszystkie inne mogą byc trefne. Nieprawda. Głowy nie dam, ale wyrabiałem na tym slocie diesiątki bonusów i nie miałem przypadku, żeby górna prawa była trefna. Mówie o przerobionych setkach bonusów w tej grze. Setkach.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Również wiele bonusów przerobiłem na tej grze i nie mam wątpliwości do tego co napisałem. Pustej trumny nie można tam trafić tylko przy pierwszym wyborze, przynjamniej tak wynika z moich obserwacji 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Również wiele bonusów przerobiłem na tej grze i nie mam wątpliwości do tego co napisałem. Pustej trumny nie można tam trafić tylko przy pierwszym wyborze, przynjamniej tak wynika z moich obserwacji  Ja mówię o pierwszym wyborze. Tylko i wyłącznie. Tylko z kolei mi się wydaje, że pierwszy wybór może być trefny...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Mi nigdy nie zdarzyło się abym za pierwszym razem nie ustrzelił jakiegos zombiaka:) Niezależnie od wyboru trumny.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Mi nigdy nie zdarzyło się abym za pierwszym razem nie ustrzelił jakiegos zombiaka:) Niezależnie od wyboru trumny. No widzisz, czyli wydawało mi się, że odkryłem cosik, a tu sie okazuje, że nie odkryłem  Dobrze wiedzieć  Ale slot polecam, tak czy owak:)
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Mybet [ media.mybet.com] - 10 free spinow na Wild Rockets
|
|