Kanciasty - ale twoja sprawa obejdzie się bez echa jesli przynajmniej nie podasz jego danych na forum, założe się , ż przydały by się te dane niejednej oszukanje osobie, jak i zarówno by przestrzec innych.
pozdrawiam
m.z.
Witam
Nie zamierzam podawac danych osobowych oszusta na forum w zwiazku z oszukaniem mnie. Dla mnie wystarczajace bylo to ze oszust oddal co ukradl i pokryl moje starty. Zaplacil dodatkowo ze swojej kieszeni 240zl, moze nieduzo, ale tak zdecydowalem.
Natomiast jesli wykryje ze oszukal On jeszcze jakies inne osoby, to bede mial pelne prawo by takiej osobie podac Jego dane osobowe, a nawet podac je na forum.
Nie zalezy mi natomiast by moja sprawa rozeszla sie wielkim echem po calym forum mecz.pl i okolicach. Uwazam ze i tak jest przelomową sprawa w tego typu oszustwach. Chyba jako jedynemu udalo mi sie dotad zidentyfikowac oszusta po adresie zamieszkania posiadajac jedynie IP oszusta i pare poszlak.
Mysle ze inni oszusci na perwno sledzili ten temat i cala ta sprawa nie bedzie jedynie nauczka dla Rafika99 ale i dla innych zlodzieji. Niech wszyscy wiedza, ze kazdy jest do zlapania.
Pozdrawiam