Miałem często takie akcje, że stoję w kolejce a tu zaraz przede mną :
- babka kładzie napis "kasa zamknięta" - musi na chwilę wyjść - dostaje telefon z centrali - akurat kończy się jej papier w kasie - dobija godzina zamknięcia sklepu - ostatni gość przede mną ma problem z kartą/coś reklamuje
Albo w weekend u buka w jednej kolejce 6 osób od strzała załatwionych, a tobie się trafia jeden dziadek systemowiec z kartką A4
Miałem często takie akcje, że stoję w kolejce a tu zaraz przede mną :
- babka kładzie napis "kasa zamknięta" - musi na chwilę wyjść - dostaje telefon z centrali - akurat kończy się jej papier w kasie - dobija godzina zamknięcia sklepu - ostatni gość przede mną ma problem z kartą/coś reklamuje
Albo w weekend u buka w jednej kolejce 6 osób od strzała załatwionych, a tobie się trafia jeden dziadek systemowiec z kartką A4
Nie ma nic gorszego ,niż jakiś człek nie zwazy czegoś uprzednio na wadze
Nalezy sie liśc i automatyczny ban w dziale polityka,za brak przyklasniecia,zgodnie z formułką : "mogło być gorzej"
Wahałem się czy zamieścić to tutaj, czy w Polecam nutę W opisie jest nawet nr do Marleny choć nie wiem która to 'lady' Fury potężne, szczególnie ta z instalacją LPG (1:47 widać korek)
Młodzieńcza - nieważne gdzie, ważne z kim. Pedantyczna - nieważne z kim, ważne gdzie. Managerska - nieważne z kim, nieważne gdzie, ważne ile czasu to zajmie. Dyrektorska - nieważne z kim, nieważne gdzie, ważne kiedy (brak wolnych terminów ?!). Profesjonalna - nieważne z kim, nieważne gdzie, ważny jest rezultat. Hippisowska - nieważne z kim. Namiętna - nieważne gdzie. Przygodna - nieważne z kim, nieważne gdzie, ważne za ile. Nimfomancka - nieważne z kim, nieważne gdzie byle często. Katolicka - nieważne z kim, nieważne gdzie byle bez prezerwatywy. Własna - nieważne gdzie, nieważne kiedy, ważne którą ręką. Francuska - nieważne z kim, nieważne gdzie, ważne żeby znaleźć wspólny język.