Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 17 z 48 1 2 15 16 17 18 19 47 48
V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
A tymczasem Lille: Elana - Sidibé, Basa, Rozehnal, Digne - Gueye, Pedretti, Martin - Bruno, Rodelin, Kalou

Bonus: Unibet
W
Dr. Watson
Dr. Watson
W Offline
Saga Osłabień i Trzecich bramkarzy wink

mln Offline
Arka Gdynia!
Arka Gdynia!
przez przypadek nie całą wkleiłem analizę, ja o bramkarzu Spartaka nic nie znalazłem, ale nawet jeśli nie jest to jedyny czy decydujący argument

co do spotkania BATE - Lille, to nie ruszam, ale widzę że sporo osób dość łatwo gra BATE a chyba nie mieli okazji zbyt często tej drużyny oglądać
według mnie to bardzo przeciętna ekipa, nie grają tak naprawdę u siebie, Valencia która od lat jest ekipą własnego boiska pokazała im ostatnio miejsce w szeregu
nie gram bo nie wiem czy Lille zagra na 100%, jeśli by tak było to ci zawodnicy którzy pojechali tam są w stanie wygrać,
pomimo ostatniej przegranej z Lorient czy pogromu z Bayernem Lille jest obecnie w dość dobrej formie.

Spartak Moskwa - FC Barcelona

Zdaję sobie sprawę z faktów, które dają nadzieję gospodarzom, są to niewątpliwie wyniki z poprzednich lat osiągane na sztucznej nawierzchni stadionu Łużniki w Moskwie zarówno Barcelony i innych ekip hiszpańskich, często zespoły te sobie nie radziły. Za Spartakiem można rzec że przemawiają również dobre występy u siebie w tym, wygrali 5 z 6 spotkań, jednak były to przeważnie nikłe wygrane, a ogólnie w lidze nie spisują się jakoś rewelacyjnie i nie będzie łatwo zagrać w przyszłym sezonie znów w lidze mistrzów. Na pewno w temperaturze bliskiej 0, na sztucznej nawierzchni nie jest łatwo grać, jednak spróbuję przedstawić dlaczego jednak uważam że Barcelona dziś wygra pewnie. Spartak w meczu tym ma problemy kadrowe, w bramce zagra młody zawodnik poniżej 21 roku życia, ponieważ trzej zgłoszeni bramkarze do ligi mistrzów nie mogą zagrać z powodu urazów, dodatkowo w obronie która nie jest od dawna mocnym punktem Spartaka, ogólnie rosyjskich ekip nie zagra dziś Parshivlyuka. W pomocy radzić sobie będą musieli bez defensywnego Romulo, oraz skrzydłowych: Bilyaletdinova i McGeady'ego, a w ataku zagrać nie mogą Dzyuba i Welliton. Barcelona ma dziś o co grać i wydaje mi się że w pełni skoncentrowani osiągną swój cel. Spartak zapewne będzie chciał zagrać jak niedawno Celtic z Barceloną, jednak twierdzę że nie będą w stanie tego zrobić, ponieważ nie potrafią tak grać w defensywie, jedna stracona bramka i cały plan się rozsypie, a konsekwencją tego będzię ostateczna wysoka porażka. Barcelona zagra dziś w najsilniejszym zestawieniu z powracającymi do gry obrońcami: Pique i Puyolem. Trener Emery nie powinien dziś przerwać swej passy i w kolejnym trzynastym spotkaniu nie wygra z Barceloną. Według uznania można grać tylko zwycięstwo gości, ale dla odważniejszych proponuję zagrać któryś handicap.

2 -> 1.30 WilliamHill
AH(1,5:0) 2 -> 1.85 PinnacleSports
AH(2,5:0) 2 -> 3.50 Marathonbet

ŁKS Łódź
ŁKS Łódź
Barcelona powyżej 67% posiadanie?

W
Dr. Watson
Dr. Watson
W Offline
Kalou Strzeli
@4.40
boks

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
Bruno z Rodelinem jak się przejadą po Białorusinach to tylko drzazgi po nich zostaną grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by mln
przez przypadek nie całą wkleiłem analizę, ja o bramkarzu Spartaka nic nie znalazłem, ale nawet jeśli nie jest to jedyny czy decydujący argument

co do spotkania BATE - Lille, to nie ruszam, ale widzę że sporo osób dość łatwo gra BATE a chyba nie mieli okazji zbyt często tej drużyny oglądać
według mnie to bardzo przeciętna ekipa, nie grają tak naprawdę u siebie, Valencia która od lat jest ekipą własnego boiska pokazała im ostatnio miejsce w szeregu
nie gram bo nie wiem czy Lille zagra na 100%, jeśli by tak było to ci zawodnicy którzy pojechali tam są w stanie wygrać,
pomimo ostatniej przegranej z Lorient czy pogromu z Bayernem Lille jest obecnie w dość dobrej formie.

Spartak Moskwa - FC Barcelona

Zdaję sobie sprawę z faktów, które dają nadzieję gospodarzom, są to niewątpliwie wyniki z poprzednich lat osiągane na sztucznej nawierzchni stadionu Łużniki w Moskwie zarówno Barcelony i innych ekip hiszpańskich, często zespoły te sobie nie radziły. Za Spartakiem można rzec że przemawiają również dobre występy u siebie w tym, wygrali 5 z 6 spotkań, jednak były to przeważnie nikłe wygrane, a ogólnie w lidze nie spisują się jakoś rewelacyjnie i nie będzie łatwo zagrać w przyszłym sezonie znów w lidze mistrzów. Na pewno w temperaturze bliskiej 0, na sztucznej nawierzchni nie jest łatwo grać, jednak spróbuję przedstawić dlaczego jednak uważam że Barcelona dziś wygra pewnie. Spartak w meczu tym ma problemy kadrowe, w bramce zagra młody zawodnik poniżej 21 roku życia, ponieważ trzej zgłoszeni bramkarze do ligi mistrzów nie mogą zagrać z powodu urazów, dodatkowo w obronie która nie jest od dawna mocnym punktem Spartaka, ogólnie rosyjskich ekip nie zagra dziś Parshivlyuka. W pomocy radzić sobie będą musieli bez defensywnego Romulo, oraz skrzydłowych: Bilyaletdinova i McGeady'ego, a w ataku zagrać nie mogą Dzyuba i Welliton. Barcelona ma dziś o co grać i wydaje mi się że w pełni skoncentrowani osiągną swój cel. Spartak zapewne będzie chciał zagrać jak niedawno Celtic z Barceloną, jednak twierdzę że nie będą w stanie tego zrobić, ponieważ nie potrafią tak grać w defensywie, jedna stracona bramka i cały plan się rozsypie, a konsekwencją tego będzię ostateczna wysoka porażka. Barcelona zagra dziś w najsilniejszym zestawieniu z powracającymi do gry obrońcami: Pique i Puyolem. Trener Emery nie powinien dziś przerwać swej passy i w kolejnym trzynastym spotkaniu nie wygra z Barceloną. Według uznania można grać tylko zwycięstwo gości, ale dla odważniejszych proponuję zagrać któryś handicap.

2 -> 1.30 WilliamHill
AH(1,5:0) 2 -> 1.85 PinnacleSports
AH(2,5:0) 2 -> 3.50 Marathonbet

nie znalazles, bo nawet nie zajrzales na strone klubowa spartaka - co przy pisaniu o skladach, zdaje mi sie, powinno byc podstawa smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
jeszcze takie cuś poszło

Galata
Donieck
Juve Chelsea BTS

boks

K
veteran
veteran
K Offline
procz DNB Bayernu i Bragi brak pomysłow... nieciekawa ta kolejka

old hand
old hand
kolejka nieciekawa, faktycznie. dlatego się pobawimy laugh

wersja 'oszczejsza':

Piłka nożna, Liga Mistrzów
CFR Cluj - Sporting Braga
Oba zespoły strzelą gole : Tak (Kurs: : 1,68)
Galatasaray - Manchester United
Liczba goli - opcja V : 3 lub więcej (Kurs: : 1,65)
Nordsjaelland - Szachtar Donieck
Wynik handicap 1 : Sza. -1 (Kurs: : 1,75)
Juventus - Chelsea
Podwójna szansa : Remis lub Che. (Kurs: : 1,90)
Bate Borisov - Lille
Wynik 1. połowy : Bate Borisov (Kurs: : 2,75)
Valencia - Bayern
Liczba goli - opcja VI : 4 lub więcej (Kurs: : 2,65)
Spartak Moskwa - Barcelona
Liczba goli - opcja VI : 0-3 gole (Kurs: : 1,68)
Benfica - Celtic
Gol dla gości : Tak (Kurs: : 1,65)

stawka
60,00 zł
kurs @ 186,19
EWK 11171,40 zł

wersja 'lajt':

Nordsjaelland - Szachtar Donieck
Liczba goli - opcja V : 3 lub więcej (Kurs: : 1,55)
Galatasaray - Manchester United
Liczba goli - opcja V : 3 lub więcej (Kurs: : 1,65)
Valencia - Bayern
Liczba goli - opcja V : 3 lub więcej (Kurs: : 1,68)
Juventus - Chelsea
Oba zespoły strzelą gole : Tak (Kurs: : 1,65)
Spartak Moskwa - Barcelona
Gol dla gospodarzy : Tak (Kurs: : 1,62)
Benfica - Celtic
Liczba goli 1. połowy - opcja II : 0-1 goli (Kurs: : 1,48)
Bate Borisov - Lille
Liczba goli 1. połowy - opcja II : 0-1 goli (Kurs: : 1,42)
CFR Cluj - Sporting Braga
Liczba goli 1. połowy - opcja II : 0-1 goli (Kurs: : 1,40)

stawka 120,00 zł
kurs @ 33,79
EWK 4054,80 zł

boks ooo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by vindom
17.10 Lille rezerwowo,
17.12 Lille niby rezerwowo,
17.15 Lille tak trochę osłabione
17.23 Lille silnym niepełnym
17.33 Lille właściwie bez osłabień

grin laugh laugh

laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Barca po over @3,5 boks

W
Dr. Watson
Dr. Watson
W Offline
CS 1-4
Spartak-Barcelona
@15

Io sono Interista
Io sono Interista
Spartak Moskwa, po chwałę! boks

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
bic bramki na Białorusi boks

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Barca -1,5 boks
Bate Lille X

boks

boks

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
BATE vs. Lille po over 2,5 boks

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ma ktos streama do BATE, z N-ki smile

old hand
old hand
przede wszystkim, spratak po gola boks
bate po gola do połowy boks

a tak poza tym, to nie strzleać mi tam za dużo laugh

M
Pooh-Bah
Pooh-Bah
M Offline
na cyfrze leci gdzies barcelona....?

Strona 17 z 48 1 2 15 16 17 18 19 47 48

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (betowiec, ANZELMO, burbon, Sensei, latajaca_holenderka, 11kera11, ElNinho[mmdea], forty), 1,869 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,585
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025