Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 47 z 48 1 2 45 46 47 48
U
Typer Dnia
Typer Dnia
U Offline
Originally Posted by Awesome
Di Matteo zwolniony z Chelsea... blush

odpadl z lm to go wyjebali normalna reakcja Romka grin

Bonus: Unibet
G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
2.18 na remis Szachtaru z Juve, wink tongue

P
Sherlock Holmes
Sherlock Holmes
P Offline
Originally Posted by Awesome
Di Matteo zwolniony z Chelsea... blush

mozna teraz dac szanse Smudzie i reaktywowac na jeden odcinek

program "mamy cie" na bank kupilby taka oferte

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Originally Posted by bitnap
im "bardziej" pierwszy sklad, tym wieksza pewnosc, ze beda panszczyzne na boisku odrabiac

a szachtar to dzis z pewnoscia byl mniejsza masowa niz jutro zenit, czy moze nie? smile

ps: jesli zenit, ktory ma 4pkt po 3 kolejkach, podejmujacy malage, ktora ma tych pkt 10, JEST MASOWA, to ja nie wiem jak nazwac pozycje pt: arsenal laugh

i coż z tego że będzie to masówka?

Ostatnio 3/4 userów polecało Saints z NFL i spokojnie wygrali. Tak jak Bit napisał, Shakhtar był również masówką i wygrali. Ja w coś takiego nie wierzę, jest to urojenie

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Tak w ogole:

Dzień dobry piwo

Zawisza Bydgoszcz
Zawisza Bydgoszcz
w Iranie mogliby się rozstrzelać i zrobić overa na przykład tu: Pas - Rafsanjan, ale gdzie tam, jedna bramka na tej pustyni wprowadza wszystkich w euforie i na tym zakończą pewnie strzelanie...nie ma to jak źle wyprowadzić pieniądze...

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Na dzisaj Zenit 8/10 boks
Rosjnie w najmocniejszym składzie, Malaga ostatnio słabiej w lidze, mogą sobie dzisiaj pozwolić na rotację składem. W weekend bardzo ważny mecz z Valencią.
Wczoraj podobnie pisałem o Lille natomiast, Bate to mimo wszystko nie ten sam poziom co Zenit.
+ Arsenal (kończy tripla z Roma i Shahtarem) boks

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Hakan
specjalnie zostawilem wlaczonego kompa, zeby po powrocie moc ci szybko odpisac, a ty wyjezdzasz z takimi bredniami

inny rodzaj masowki?

caly rozemocjowany czekam, az mi wymienisz wszystkie rodzaje masowek

nie no qrwa, ty jestes macierewicz mecz.pl, wszedzie masowki, trapy i inne grin

a teraz juz wylaczam zlom, pozdro papa

jakie wszędzie, jakie wszędzie, tylko w wybranych przypadkach cop

chodzi mi o argumentację, masowo gra się szachtar bo są o wiele lepszą drużyną od Duńczyków, bo bardzo dobrze pokazali się w dwu meczu z Chelsea etc gra się zenit, bo malaga ma pewny awans, więc liczy się, że może nie zagrają na 100% etc

jak ja macierwiecz to ty niesiołowski tego forum grin

i generalnie rozchodzi mi się , że dzisiejszy mecz to prawie analogiczne spotkanie do wczorajszego Galaty z MU. Malaga podobnie jak Czerwone Diabły ma zapewniony awans, więc ludzie wyjdą z założenia, że Hiszpanie mogą nie zagrać na 100% swoich możliwości. Napisałem prawie analogiczne, bo Pellegrini w przeciwieństwie do Fergusona nie zamierza rotować składem. Chęć pokazania się, wypromowanie i ucieczka z tonącego statku, bo jak wiadomo Malaga ma kłopoty finansowe, walka o 1 miejsce, to może sprawić, że jednak piłkarze Pellegriniego nie przejdą obojętnie obok meczu. W ostatnim czasie wokół klubu z Petersburga ciągle dzieje się coś niepokojącego, jak nie kłopoty z piłkarzami to problem z kibicami. Tak zaburzona atmosfera nie sprzyja. Tak rozłożone kursy, które wynikają tylko i wyłącznie z faktu, że Malaga może, a nie musi to zdecydowanie za mało. Póki co, nadmuchany balon pod nazwą Zenit okazuje się być nielotem, więc ja po takim kursie jaki obecnie proponują buki nie ruszam, bo jest kompletnie nie atrakcyjny

a ludzie się nie rzucają? nie jest to masówka? dla mnie to inny gatunek niż np szachtar czy powszechne realy barce o których nałogowo wcale nie wspominam a są masówkami.

J
Pooh-Bah
Pooh-Bah
J Offline
Dobre kursy na live, coś z tego wejdzie - ręczę za to twarzą :

OFK Petrovac DNB @ 13
OFK Petrovac X2 @ 7

Skhendija 79 Tetovo DNB @ 10,50
Skhendija 79 Tetovo X2 @ 4,33

J
Pooh-Bah
Pooh-Bah
J Offline
Petrovac chyba bardziej prawdopodobny. Ewentualnie PETROVAC AH 0.0 @ 5,40.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Witam,

Arsenal i Arsenal (-1)
Milan 2-2 i Milan czystą 2 ( wierze w tą ekipę )
Schalke
City- Real o2,5 i o3,5
Dortmund x2 i czystą 2

boks

Pooh-Bah
Pooh-Bah
specjalnie zostawilem wlaczonego kompa, zeby po powrocie moc ci szybko odpisac, a ty wyjezdzasz z takimi bredniami

inny rodzaj masowki?

caly rozemocjowany czekam, az mi wymienisz wszystkie rodzaje masowek

nie no qrwa, ty jestes macierewicz mecz.pl, wszedzie masowki, trapy i inne grin

a teraz juz wylaczam zlom, pozdro papa

jakie wszędzie, jakie wszędzie, tylko w wybranych przypadkach cop

chodzi mi o argumentację, masowo gra się szachtar bo są o wiele lepszą drużyną od Duńczyków, bo bardzo dobrze pokazali się w dwu meczu z Chelsea etc gra się zenit, bo malaga ma pewny awans, więc liczy się, że może nie zagrają na 100% etc

jak ja macierwiecz to ty niesiołowski tego forum grin

i generalnie rozchodzi mi się , że dzisiejszy mecz to prawie analogiczne spotkanie do wczorajszego Galaty z MU. Malaga podobnie jak Czerwone Diabły ma zapewniony awans, więc ludzie wyjdą z założenia, że Hiszpanie mogą nie zagrać na 100% swoich możliwości. Napisałem prawie analogiczne, bo Pellegrini w przeciwieństwie do Fergusona nie zamierza rotować składem. Chęć pokazania się, wypromowanie i ucieczka z tonącego statku, bo jak wiadomo Malaga ma kłopoty finansowe, walka o 1 miejsce, to może sprawić, że jednak piłkarze Pellegriniego nie przejdą obojętnie obok meczu. W ostatnim czasie wokół klubu z Petersburga ciągle dzieje się coś niepokojącego, jak nie kłopoty z piłkarzami to problem z kibicami. Tak zaburzona atmosfera nie sprzyja. Tak rozłożone kursy, które wynikają tylko i wyłącznie z faktu, że Malaga może, a nie musi to zdecydowanie za mało. Póki co, nadmuchany balon pod nazwą Zenit okazuje się być nielotem, więc ja po takim kursie jaki obecnie proponują buki nie ruszam, bo jest kompletnie nie atrakcyjny

a ludzie się nie rzucają? nie jest to masówka? dla mnie to inny gatunek niż np szachtar czy powszechne realy barce o których nałogowo wcale nie wspominam a są masówkami.

A jak inaczej nazwać brak 4 kluczowych zawodników : Savioli, Isco, Joaquina, Sergio Sancheza ? Oczwywiście tą są awizowane składy ale co do Hiszpanskich drużyn Marca ma dużą skuteczność. Oczywiście Pellegrini nie wystawi drugiej 11 bo Malga nie ma takiego potencjału jak MU, ale brak w/w zawodkików sugeruje to, że Malaga raczej nie zagra na 100%, przynajmniej wg mnie...
Okaże się po 18 smile

J
Pooh-Bah
Pooh-Bah
J Offline
Originally Posted by Jasiu

OFK Petrovac DNB @ 13
OFK Petrovac X2 @ 7

Skhendija szybko z 0-1 na 2-1, Petrovac miał karnego, ale nie było gola, ale jeszcze czas.

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Zeby pobrac kurs z "superoferty" w Fortunie,to jakie warunki trzeba spelnic ?
AKO min 5.0 i jaka konkretna ilsoc spotkan ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by TriumfWoli
5 spotkań

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline

Nie wiem czy się rzucają czy nie, w każdy razie jest pare faków POZA TYM że Malaga może sobie odpuścić:

1) Sobotni mecz ligowy z bezpośrednim rywalem o 4 miejsce dające awans do LM czyli Valencia
2) Ostatnimi czasy Malaga nie imponuje, 5 spotkań (liga + LM) to 3 remisy i 2 porażki (rywale mocno przeciętni)
3) Zenit w końcu zaczął grać, na 8 ostatnich spotkań wygrali 7
4) Zenit gra u siebie
5) Malaga poleciała bez 3 ważnych graczy, Joaquina, Savioli i Monreala

Dochodzi do tego fakt że Zenit musi (jeżeli chcą liczyć się dalej) Malaga może. Skład poznamy przed samym meczem, jeżeli okaże się że Malaga wyjdzie rezerwowym składem to dojdzie do tego jeszcze jeden argument.

A co do masówek, swoje zdanie już kiedyś przedstawiłem.

B
addict
addict
B Offline
Originally Posted by priboj
Originally Posted by TriumfWoli
5 spotkań
Warunki zawarcia zakładu

1 spotkanie z SUPEROFERTY: dodaj 4 spotkania z aktualnej oferty (5AKO)
2 spotkania z SUPEROFERTY: dodaj 6 spotkań z aktualnej oferty (8AKO) z minimalnym kursem 1,10
3 spotkania z SUPEROFERTY: dodaj 9 spotkań z aktualnej oferty (12AKO) z minimalnym kursem 1,10
Na kuponie typu MAXIKOMBI może znajdować się tylko jedno spotkanie z SUPEROFERTY.
Na kuponie typu BEZPIECZNY nie może znajdować się spotkanie z SUPEROFERTY.
Zakładów z SUPEROFERTY nie można łączyć ze spotkaniami z oferty TERNO.
Maksymalny wkład wynosi 600,00zł.

P
Sherlock Holmes
Sherlock Holmes
P Offline

OFK Petrovac DNB @ 13
OFK Petrovac X2 @ 7

pozamiatales Jasiu
czapki z glow piwo

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
a i twarz cała sie ostała piwo

J
Pooh-Bah
Pooh-Bah
J Offline

OFK Petrovac DNB @ 13
OFK Petrovac X2 @ 7

Petrovac chyba bardziej prawdopodobny. Ewentualnie PETROVAC AH 0.0 @ 5,40.

Metalurg Skopje 1:5 Skhendija 79 Tetovo (HT 1:0)
Mladost Podgorica 1:1 OFK Petrovac (HT 1:0)

OFK Petrovac DNB @ 13 - ZWROT
OFK Petrovac X2 @ 7
PETROVAC AH 0.0 @ 5,40

Strona 47 z 48 1 2 45 46 47 48

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
14 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, Lukasz111, latajaca_holenderka, rafal08, 11kera11, $-man, alfa, poozon, burbon, rymoholik, betowiec, Akhu, Emilio, aker), 2,411 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,278
Posty5,830,167
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025