|
|
Villain
|
|
Villain
no i majowka zabukowana - Malta, wszystko na wlasna reke, hotel 4* all-incl, plus przelot dwie osoby plus niemowle za wszystko niecałe 5 koła  nie jest źle ;P szkoda, ze to tylko 5 dni... a w zasadzie 4 :/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wwujek masz coś ciekawego z Bułgarii albo Czarnogóry na te lato? 2 dorosłych + dziecko 6 lat? Ewntualnie Grecja ale tam to na kontynencie, żeby mozna było dużo zwiedzic  pzdr
|
|
|
|
|
Huachipato
|
|
Huachipato
Znacie jakieś pewne biuro podróży z dużą ofertą wycieczek objazdowych ??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wwwujek, wyczysc skrzynke bo nie mozna napisac priva, a chcialem sie zapytac o oferty 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
No i byłem w Londynie. Dla większośc z nas nie robi to żadnego wrażenia bo uważamy to za nasze 17ste wojewodztwo. Jednak tak nie powinno byc, ale Londyn nie jest juz nawet Angielski, zosta przejety przez ciapatych arabusów, niestety. Widzialem sporo atrakcji, ktore znamy z TV czy gazet, ceny w przeliczeniu na złotówki zatrważające. Dziewczyny w klubach dobre, trafi sie sporo fajnych angielek albo wloszek. Metro to mistrzostwo swiata, samochod to tak potrzebny jest tylko do lansu. Nie planuję tego miejsca odwiedzic ponownie, to tyle z opisu ubogiego Cejrowskiego 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
NA majowke bylem w Chorwacji, miasto Umag paredziesiat km po wjezdzie do kraju. Byc moze trafilem na zly region, ponoc poludnie ladniejsze, ale mi sie nie podobalo i nie mam zamiru wracac do tego kraju. Ceny wysokie, nie polecam brac Euro, tylko ich kuny. Widac, ze komuna odpila na nich swoje pietno i jeszcze minie sporo czasu zanim z tego kraju zrobi sie prawdziwy region turystyczny. Zaskoczyla mnie ilosc palm oraz dobre drogi. W restauracjach ludzie mili, znaja "dzien dobry" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@Self - ujme to tak pierd.olicise Hipolicie  ale zakaldam ze tylko dlatego ze byles w Umag. Ogolnie polnoc kraju jest gorsza do wyjazdu Istria zawsze byla traktowana troche gorzej tez nie poelcam tam wyjazdu zeby pzonac prawdziwa Chorwacje to albo Dalmacja albo wyspy i tyle w temacie. tam zobaczysz jak mozna odpoczac. co do ce ..nie weim skad przeswiadczenie w polsce, ze chorwacja jest tania? chesz "tanio"to lecisz do egiptu. chorwacja ma ceny wysokie i juz, ciekawy nocleg (klima,sezon) to jakies 50 euro za noc koszt jedzenia tak jak w polskich miejscach turystycznych +50% min.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
dlatego napisalem ze "byc moze trafilem na zly region"  jesli kiedys los mnie tam zaniesie to wtedy sprawdze te rejony ktore polecasz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
yep, koniecznie zobacz Split, Trogir i Dubrovnik
a do lezenia to okolice makarskiej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja byłem w Dubrovniku w zeszłym roku, jechaliśmy autem, fakt trochę drogi było, ale miejsce zajebiste, pogoda morze, woda cieplutka żyć nie umierać 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeżeli nie chcecie narzekać na ceny polecam Albanie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
posiada ktos namiary na jakis sprawdzony pensjonat, wille w Jastrzębiej Górze nad morzem? Cena do 40 zl za osobe. moze ktos mieszka niedaleko, alby byl i chcialby sie podzielic. Tylko nie piszcie ze poszukaj sobie w google bo wiem ze jest tego pelno, chodzi mi zeby ktos polecil jak byl i wie ze warunki sa ok.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Polecilby ktos jakies miejsce w gorach w Polsce, oby nie bylo zaludnione. Liczy sie aby mialo swoj urok i nie chce aby to byl jakis wiekszy hotel. kierunek dowolny dzieki
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Czorsztyn mi osobiście przypadł do gustu. Przyjemny wypoczynek bez większego zgiełku.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
posiada ktos namiary na jakis sprawdzony pensjonat, wille w Jastrzębiej Górze nad morzem? Cena do 40 zl za osobe. moze ktos mieszka niedaleko, alby byl i chcialby sie podzielic. Tylko nie piszcie ze poszukaj sobie w google bo wiem ze jest tego pelno, chodzi mi zeby ktos polecil jak byl i wie ze warunki sa ok. Nie wiem czy jeszcze aktualne, ale jeżeli szukasz czegoś w niskiej cenie to polecam: http://jurda.4.pl/Byłem w majówkę. Cena niska, właścicieli w ciągu 4 dni widzieliśmy dwa razy - na początku i końcu wizyty. Reszta jak na zdjęciach.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
posiada ktos namiary na jakis sprawdzony pensjonat, wille w Jastrzębiej Górze nad morzem? Cena do 40 zl za osobe. moze ktos mieszka niedaleko, alby byl i chcialby sie podzielic. Tylko nie piszcie ze poszukaj sobie w google bo wiem ze jest tego pelno, chodzi mi zeby ktos polecil jak byl i wie ze warunki sa ok. Nie wiem czy jeszcze aktualne, ale jeżeli szukasz czegoś w niskiej cenie to polecam: http://jurda.4.pl/Byłem w majówkę. Cena niska, właścicieli w ciągu 4 dni widzieliśmy dwa razy - na początku i końcu wizyty. Reszta jak na zdjęciach. dzieki za odpowiedz. juz znalazlem kwatery, pzdr 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|