|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
ta akcja moga zwalic sobie mecz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oszukali wawe byloby 12-8
ale skra sama sie dyma, w tym sezonie w tajach blyszcza
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
co taka pizda jak Wociki robi w Skrze to nie wiem
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
ciekawe jaki "sens" ma ten usmieszek Wlazłego
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale chuje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ciekawe jaki "sens" ma ten usmieszek Wlazłego 'hihi ale z nas ofiary kolejny taj wdupilismy'
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ciekawe jaki "sens" ma ten usmieszek Wlazłego 'hihi ale z nas ofiary kolejny taj wdupilismy' ofiary to malo powiedziane. Choc nie ogladalem meczu, dopiero taja ale tak czy siak gnojki 
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
co taka pizda jak Wociki robi w Skrze to nie wiem Woicki akurat dobrze sypie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co taka pizda jak Wociki robi w Skrze to nie wiem Woicki akurat dobrze sypie. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@agr1 nie rozumiem Ciebie kompletnie, wrzucasz na Nawrockiego od kiedy pamiętam a tak naprawdę niewiele wiesz, ja wiem, że my polacy mamy taką a nie inną mentalność i w kraju mamy z 35mln selekcjonerów, trenerów itd, ale bądźmy poważni. liżesz po jajach koistre od kiedy pamiętam, w Modenie fakt grał kozacko, ale w zeszłym sezonie przy Plinskim i Mozdzonku ciężko mu było zawitać do składu, a i wąski zrobił ogromne postępy. skoro nie był wyraźnie słabszy od od Koistry to dlaczego niby miał na niego więcej nie stawiać trener? co do odejścia Cali to też dużo nie wiesz, przeczytałeś odnośnie Vincicia jego żale na Nawrockiego i sobie z tego robisz wyrocznię, a co miał powiedzieć? że Nawrocki zajebisty trener bo go wyjebał ? co do Koistry zaraz napiszesz że dzisiaj gra super. Ale na Zajderze to każdy by wchodził, a wg mnie wcale jakoś nie błyszczy, 3pktowe bloki w 4setach nie wiem czym się podniecać, na zagrywce też kozak na 9 zagrywek 6wypierdolil a Ty się bedziesz Wąskiego czepiał że wszedł z kwadratu i popsuł. co do Nawrockiego to nie jestem jego ani fanem, ani oponentem, ale nie jest to chuj do lania, i z naprawde wiarygodnych źródeł wiem, że chłop się zna na robocie, bez powodu nie był też głównym faworytem do objęcia kadry po Castellanim - to co widzisz w tv podczas meczu na czasach które trwają kilkadziesiąt sekund to trochę za mało żeby oceniać kogoś warsztat. pozdr  Dobrze wiedziec, ze zyjesz  Nigdy nie ukrywalem, ze nie lubie Skry. O antytrenerze pisalem juz od 2 sezonow teraz mamy potwierdzenie w postaci przegranego majstra rok temu, zlych i bezsensownych ruchow transferowych oraz roszad w klubie. Wyniki coraz gorsze im dalej w las. Szacunku do niego nie ma nikt, nawet Kupkowic. Zlewaja go na czasach, dostawal juz tez zjeby od Winiara czy Wlazlego, a o niesluchaniu jego pseudoporad czy taktyki nawet nie wspomne. O jego motywacyjnych poradach to juz calkiem sobie daruje. Nie ma co sie oszukiwac on ma swoich pupilkow i oni maja grac - Wlazly bez wzgledu na to jak slabe przyjecie ma i ile traci atakujac z przyjecia, czy przecietny Klos. W sumie o czym tu dyskutowac juz wiekszosc ludzi prawi to samo co i ja. Ale zawsze znajda sie obroncy ktory probuja zaklinac rzeczywistosc. Pozdro.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@agr1 nie rozumiem Ciebie kompletnie, wrzucasz na Nawrockiego od kiedy pamiętam a tak naprawdę niewiele wiesz, ja wiem, że my polacy mamy taką a nie inną mentalność i w kraju mamy z 35mln selekcjonerów, trenerów itd, ale bądźmy poważni. liżesz po jajach koistre od kiedy pamiętam, w Modenie fakt grał kozacko, ale w zeszłym sezonie przy Plinskim i Mozdzonku ciężko mu było zawitać do składu, a i wąski zrobił ogromne postępy. skoro nie był wyraźnie słabszy od od Koistry to dlaczego niby miał na niego więcej nie stawiać trener? co do odejścia Cali to też dużo nie wiesz, przeczytałeś odnośnie Vincicia jego żale na Nawrockiego i sobie z tego robisz wyrocznię, a co miał powiedzieć? że Nawrocki zajebisty trener bo go wyjebał ? co do Koistry zaraz napiszesz że dzisiaj gra super. Ale na Zajderze to każdy by wchodził, a wg mnie wcale jakoś nie błyszczy, 3pktowe bloki w 4setach nie wiem czym się podniecać, na zagrywce też kozak na 9 zagrywek 6wypierdolil a Ty się bedziesz Wąskiego czepiał że wszedł z kwadratu i popsuł. co do Nawrockiego to nie jestem jego ani fanem, ani oponentem, ale nie jest to chuj do lania, i z naprawde wiarygodnych źródeł wiem, że chłop się zna na robocie, bez powodu nie był też głównym faworytem do objęcia kadry po Castellanim - to co widzisz w tv podczas meczu na czasach które trwają kilkadziesiąt sekund to trochę za mało żeby oceniać kogoś warsztat. pozdr  Dobrze wiedziec, ze zyjesz  Nigdy nie ukrywalem, ze nie lubie Skry. O antytrenerze pisalem juz od 2 sezonow teraz mamy potwierdzenie w postaci przegranego majstra rok temu, zlych i bezsensownych ruchow transferowych oraz roszad w klubie. Wyniki coraz gorsze im dalej w las. Szacunku do niego nie ma nikt, nawet Kupkowic. Zlewaja go na czasach, dostawal juz tez zjeby od Winiara czy Wlazlego, a o niesluchaniu jego pseudoporad czy taktyki nawet nie wspomne. O jego motywacyjnych poradach to juz calkiem sobie daruje. Nie ma co sie oszukiwac on ma swoich pupilkow i oni maja grac - Wlazly bez wzgledu na to jak slabe przyjecie ma i ile traci atakujac z przyjecia, czy przecietny Klos. W sumie o czym tu dyskutowac juz wiekszosc ludzi prawi to samo co i ja. Ale zawsze znajda sie obroncy ktory probuja zaklinac rzeczywistosc. Pozdro. popieram agr1 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
GWARDIA  w końcu pora na wygrywanie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z 4-0 na 5-6 zaczyna się 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
z 4-0 na 5-6 zaczyna się  nie pocieszaj sie...gwardia i tak polegnie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czym tu się pocieszam z skoro w 3 minuty straciły już przewagę 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Mozna gdzies obejrzec ten mecz? Mial byc na polsat sport, ale jest cos innego.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|