|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
blysnales, szacun 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
macie jakieś fajne thrillery lub kryminały z 2010, 11 lub12? Co mozecie polecić?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
The Girl with the Dragon Tattoo The Next Three Days The Town Inside Job Inception Shutter Island Law Abiding Citizen
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Unthinkable The Ghost Writer The Debt The Tourist Unknown Tinker, Tailor, Soldier, Spy Safe House Milego ogladania 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja bym dodał Człowieka na krawędzi i Kod nieśmiertelności.
No i End Of Watch podobno rewelacyjny, ale chyba niedostępny jeszcze w dobrej kopii.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W blu-rayu juz spokojnie znajdziesz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie obejrzałem Listy Schindlera, nie obejrzałem Pianisty i tym bardziej nie obejrzę Pokłosie. Nie moje klimaty.  myślałem , że jestem sam   To jest Nas trzech  Kto by pomyślał. +1 chociaż obejrzenia Pianisty całkowicie nie wykluczam  End of Watch polecam z czystym sumieniem. Każdy kto za cenę dwóch dych nie oczekuje rozwolnienia ze śmiechu, spazmów ze strachu, mdlenia z podziwu czy innego rodzaju katharsis, a po prostu solidnej porcji rozrywki na pewno się nie rozczaruje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
macie jakieś fajne thrillery lub kryminały z 2010, 11 lub12? Co mozecie polecić? Dom Snów z Danielem Craigem, zdecydowanie.
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
Wspomniany powyżej "Turysta" - chała jakich mało.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
aka Schranzer
|
|
aka Schranzer
End of Watch polecam z czystym sumieniem. Każdy kto za cenę dwóch dych nie oczekuje rozwolnienia ze śmiechu, spazmów ze strachu, mdlenia z podziwu czy innego rodzaju katharsis, a po prostu solidnej porcji rozrywki na pewno się nie rozczaruje  Wczoraj byłem w kinie. Fajnie się bawiłem, kryminał z dobrym poczuciem humoru. Montaż, muzyka, zdjęcia cacy.
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
Obejrzalem dzisiaj "Operacja Argo" na faktach autentycznych.. Calkiem przyjemny, polecam;)
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
End of Watch polecam z czystym sumieniem. Każdy kto za cenę dwóch dych nie oczekuje rozwolnienia ze śmiechu, spazmów ze strachu, mdlenia z podziwu czy innego rodzaju katharsis, a po prostu solidnej porcji rozrywki na pewno się nie rozczaruje  Wczoraj byłem w kinie. Fajnie się bawiłem, kryminał z dobrym poczuciem humoru. Montaż, muzyka, zdjęcia cacy. To i ja skrobnę małe co nieco... Hmmm, toć ja znam tą mordę. Jake Gyllenhaal ścięty na zero!!! Kocham tego faceta za rolę w Donnie Darko. Film stylizowany na dokument, bohaterowie latają z kilkoma kamerami, a to wpięte w mundur, a to w rączce. Mnóstwo przeróżnych ujęć, troszkę mnie to drażniło, no ale taki zamysł. Na duży plus pokazanie tego całego syfu policyjnej roboty, jest prawdziwie, brutalnie, niekiedy szokująco. Końcówka tkliwa i pełna patosu. Warto łyknąć
|
|
|
|
|
Huachipato
|
|
Huachipato
z komedii to polecam Niezniszczalni 2  ja sie dobrze usmiałem 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
dziś w heliosie miałem promocję, więc polazłem na Pokłosie. przyzwoite kino. nagonka na ten film jest jakąś paranoją  to obraz o ludzkiej naturze a nie o złych polakach i biednych żydach. że twórca wsadził temat w takie a nie inne okoliczności... oburzenie społeczeństwa... 
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
Obejrzalem dzisiaj "Operacja Argo" na faktach autentycznych.. Calkiem przyjemny, polecam;) gdyby nie autentyczność tych faktów to bym się przeszedł do kina, tak to poczekam na r.i.p.a 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dziś w heliosie miałem promocję, więc polazłem na Pokłosie. przyzwoite kino. nagonka na ten film jest jakąś paranoją  to obraz o ludzkiej naturze a nie o złych polakach i biednych żydach. że twórca wsadził temat w takie a nie inne okoliczności... oburzenie społeczeństwa...  Hehe kiedyś obejrzałem też podobno strasznie antypolski film "1612". Taka fajna bajka nad którą wielu mało się nie zesrało tak samo jak Pokłosie. Polaka Polaka za okupacji na gestapo sprzedawał a co dopiero żyda, za łebka rozmawiałem ze starym chłopem z rodziny który już nie żyje i mówił jak sąsiad do obozu ojca mu wysłał za okupacji a kto żołnierzy AK po wojnie denuncjował na UB? Żydzi, ruskie nie to robili zwyczajni Polacy za parę groszy albo fuchę u komunistów. O żydach mordowanych hehe za 200 złoty do pensji w czasach obecnych połowa zakładu by mi rękę na tokarce obcięła bez mrugnięcia okiem jakby wiedziała że kara ich nie czeka. A co dopiero za złoto pewnie by mi łeb nie jeden bezstresowo wychowany gimnazjalista upierdolił w gilotynie do cięcia metalu jakbym tyle miał złota co bogaty przedwojenny żyd. Jak kogoś strasznie oburza i nie widzi jacy naprawdę jesteśmy niech pracę podejmie w jakimś zakładzie to zobaczy jak jeden na drugiego donosi. I tak było w czasie wojny jeden ratował, drugi pomagał, trzeci donosił a czwarty ci łeb upierdolił niezależnie czy byłeś żydem czy Polakiem.
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
ultra1978 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
U nas jest jakaś paranoja z tymi nagonkami na antypolskość i żydowskość  Patrząc na historię, to ludzie zawsze się mordowali i uciskali, trzeba mieć nieźle porobione w głowie, by wierzyć, że wszystkie jednostki w danym kraju były czyste jak łza, bo byli np Polakami (pisowczycy), no i brawa dla baranów, które podniosły zgiełk medialny nad tym filmem (GW). Pokłosie pooglądam.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|