Pytanie do kogoś kto ogarnia excela a konkretnie tabele przestawne. Zadanie brzmi w którym dniu tygodnia przeprowadzono najwięcej rozmów. Przeniosłem daty rozmów do pola wierszy, zmieniłem format na dni tygodnia i wszystko by było cacy gdyby nie to, że np mam 3 poniedziałki, 4 wtorki itd. Jak zrobić żeby sumowało mi wszystkie poniedziałki razem itd ??
Wydaje mi się, że musisz zmienić sposób agragacji z sumy na licznik.
Pytanie do kogoś kto ogarnia excela a konkretnie tabele przestawne. Zadanie brzmi w którym dniu tygodnia przeprowadzono najwięcej rozmów. Przeniosłem daty rozmów do pola wierszy, zmieniłem format na dni tygodnia i wszystko by było cacy gdyby nie to, że np mam 3 poniedziałki, 4 wtorki itd. Jak zrobić żeby sumowało mi wszystkie poniedziałki razem itd ??
Wydaje mi się, że musisz zmienić sposób agragacji z sumy na licznik.
Niestety nie pomogło, jedyny sposób do jakiego doszedłem, to utworzenie w zwykłej pierwotnej tabeli z danymi jeszcze jednej kolumny w której od razu miałem format czasu "dddd" i wtedy łączyło bez problemów. Mimo wszystko dzięki za chęci
jak dla Mnie to ranking z dupy wzięty tak jak ranking poparcia PO robiony telefonicznie pewnie około 70% awarii to wylana kawa na lapka lub jeb o podłoge
Panowie czym zastapic pakiet biurowy Microsoft office?
Chodzi głównie o worda i exele ale i inne się przydadzą OpenOffice będzie czytał i zapisywał w obsługiwanym formacie jak Microsoft Office? Acrobad reader zastapie foxi readerem co jeszcze?
Mam tez problem z lapkiem podzieliłem lapka na dwie partycje 50GB i 270GB tyle że po zainstalowaniu Win 7 widzę tylko 50GB, a te 270 nie widze, chyba że pogrzebie i w ząarządzaniu dyskami istniej/widać dysk ale za nic w świecie nie dam rady zrobić go widocznym w katalogu Mój komputer
Panowie czym zastapic pakiet biurowy Microsoft office?
Chodzi głównie o worda i exele ale i inne się przydadzą OpenOffice będzie czytał i zapisywał w obsługiwanym formacie jak Microsoft Office? Acrobad reader zastapie foxi readerem co jeszcze?
Mam tez problem z lapkiem podzieliłem lapka na dwie partycje 50GB i 270GB tyle że po zainstalowaniu Win 7 widzę tylko 50GB, a te 270 nie widze, chyba że pogrzebie i w ząarządzaniu dyskami istniej/widać dysk ale za nic w świecie nie dam rady zrobić go widocznym w katalogu Mój komputer
Open office ma opcje zapisania jak w MO. Ogolnie ma wszystko co potrzeba pakiet OO. Co do dysku przydziel programem partition magic. Prosty programik.
Niemal identyczne z tym ze grawika w Lenovo ma 2gb pamięci własnej w Dellu tylko 1 GB
Dell daje gwarancje D2D ale nie wiem czy ten model się na to łapie ...spytaj w sklepie i jeśli tak to brał bym della przy założeniu ze lapek nie bedzie katowany grami
Czy majac link bezposrednio do zdjecia na FB albo nazwe pliku (aojsdioahsdiohafhdugrgj_n.jpg) da sie dojsc do profilu na ktorym to zdjecie jest wyswietlane ?:)
Używam dwóch komputerów.Na jednym mam XP na drugim Windows 7 i na tym drugim nieotwiera mi się ta stronka: . Na 7-ce nie widać "streamingów" na XP jest wszystko ok. Coś muszę zmienić w 7-ce?
Umieściłęm w dziale pomoc ale tu chyba bardziej pasuje:
Potrzebna pomoc: Przez pomyłkę skasowałem wiadomości.Do osbługi poczty używam Windows Live 2011.Jak wchodzę na swoją skrzynkę standardowo przez stronę wp to widzę,że wszystkie wiadomości tam są. Mogę je jeszcze raz jakoś ściągnąć? Dzięki za pomoc:)
Agassi, to zależy do czego będziesz używał laptopa. Jeśli ma być mobilny i będziesz go użytkował w "terenie" to polecam tylko i wyłacznie DELL'a (Jakość,gwarancja) Jeśli ma to być komputer "zastępujący" stacjonarny (użytkowany do gier itp to MSI jest wyborem dobrym (dobry stosunek ceny do możliwości. W tym wypadku bez względu na wybór, zaleca się zakup podkładki chłodzącej)
Czy laptopy MSI to dobry wybór czy kicha ? Ma może ktoś doswiadczenie z nimi.
Tak lapki od MSI to dobry wybór powiedział bym ze nawet bardzo dobry w określonym przedziale cenowym np do 3tys.
Originally Posted by rcsade
. W tym wypadku bez względu na wybór, zaleca się zakup podkładki chłodzącej)
taaaa tylko po co ? większej bzdury jak te podkładki chłodzące dawno nie było .W czym to ma pomóc i niby jak ? Te podkładki wręcz "szkodzą" bo zakłócają przepływ powietrza w fabrycznym chłodzeniu . A i obecne laptopy to już nie grzejniki jak 5 lat temu
Czy ktoś tego używa i mógłby polecić jakąś tanią ? Rozglądam się za zakupem z tego względy, że żona potrafi trzymać laptop na kolanach, albo nawet na kołdrze co strasznie mnie wkurza i wiem jak szkodliwe jest dla działania lapka.
Nie osiągam nie wiadomo jakich temp. na tym lapku, żeby ta podstawka miała go chłodzić, bardziej chodzi o ochronę przed przegrzewaniem z powodu stawiania lapka w złych miejscach podczas jego pracy.