|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
ja ze swoje strony polecam bezimienny Bistro bar na skrzyzowaniu głogowskiej i sielskiej. daleko od centrum, ale ceny 15-19 zł za obiad dwudaniowy i naprawde naprawde pyszne jedzenie. gotuje kucharz z wieloletnim doświadczeniem, prowadzi tam ta knajpę od ponad 20 lat.
Jest to lokal niepozorny, w takim ciągu usługowym, ale naprawde pycha. za czasów studenckich jadałem tam codziennie przez 6 lat i wyszedłem na ludzi. wiec naprawde warto, nawte jest to porada dla poznaniaków ktorzy mieli by ochote
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nawet w takim starym browarze? tam jest taka fajna wloska knajpka Ciężko mi powiedzieć, z Browarem nie mam sytyczności, nawet tam nie chodzę, byłem ze dwa razy w życiu, wkurwia mnie to miejsce;-) Ale mogę się domyślać, ze Grażyna  postawiła tam wysokie wymagania. Ale pozostałe centra handlowe to jeden wielki pierdolnik, nie mam pod ręka zdjęć które obrazują to co mam na myśli;-) ogólnie, ja osobiście żarcia w tym miejscach unikam, a jak widze ludzi siedzacych z dziecmi to mi się cofa;] Oczywiście, nie wątpię, że zdarzają się wyjatki, ale co się będziemy oszukiwać, to naprawdę będą wyjatki. zgadzam sie, ale nie mozna generalizowac nawet w ch zdarzaja sie wyjatki  np "dorotka" ma 2 punkty w ch 
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
Jeśli chodzi o jakość jedzenia to polecam A nóż widelec a jak sie przedstawia cenowo? menu dosc ciekawe... jeśli chodzi o stosunek cena-jakość to bardzo, bardzo korzystnie danie główne 30-4X zł, jako przystawkę polecam tatar, bodajże za 28 zł, ale lepszego w tym mieście nie uświadczysz - genialny! 
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
Jeśli zaś chodzi o recenzje lokali to nie żadni gastronauci (chyba, że chcesz przeczytać recenzję kebabowni  ) tylko: http://zjescpoznan.blogspot.com/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzieki chlopaki za wszystkie informacje,na pewno cos wybierzemy:) zeby dobrze sie posilic przed wylotem.A co do wjazdu to wlatuje A2 od lodzi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeśli chodzi o jakość jedzenia to polecam A nóż widelec a jak sie przedstawia cenowo? menu dosc ciekawe... jeśli chodzi o stosunek cena-jakość to bardzo, bardzo korzystnie danie główne 30-4X zł, jako przystawkę polecam tatar, bodajże za 28 zł, ale lepszego w tym mieście nie uświadczysz - genialny!  na ten moment,wlasnie ta knajpe wybralismy,tylko zastanawiamy sie czy czasowo sie wyrobimy.Ile czasu taxi z lotniska do tego lokalu bedziemy jechac,bedzie to piatek ok 12:30?
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Dzwoń do taxi Biszop, konkretnie zasuwa 
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Dzwoń do taxi Biszop, konkretnie zasuwa  Taxi Biszop zmieniło klienta docelowego, teraz jest to klient VIP, i to w pełnym tego słowa znaczeniu, przewożę tylko jedna osobę, za to w pełnym wypasie: - mini barek, - TV na żądanie, - Muzyka na żądanie, - pełna dyspozycyjnośc, niestety ceny równiez poszły w góre, tanio nie jest ale jest fun [Linked Image] [ fotosik.pl]
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Smartem jedzisz? 
|
|
|
|
|
|
|
Smartem jedzisz?  a co? wiocha? zajebiste urządzenie, zakochałem sie od pierwszej minuty za kierownica, teraz podczas gdy snieg pod kołami, promień skrętu zmniejszył się do około 2 metrów 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Jeżeli ktoś lubi karkówkę to polecam niedrogą restaurację "U mnie czy u Ciebie" [ umnieczyuciebie.pl] przy ulicy Gwarnej w Poznaniu. Dobre są też tam pyry z gzikiem 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|