|
|
old hand
|
|
old hand
jak sie zamyka konto bo coś nie moge znaleźć?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Myślę ,że najlepiej napisać do nich maila z profilu swojego konta.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
czy oni pobierają jakąś opłate za nie korzystanie z konta? ostatnią transakcje za pomocą skrilla wykonałem w czerwcu. dziś rano próbowałem zamknąć konto w za pomocą Działu Obsługi Klienta i pisało że nie mogą w tym momencie wykonać żadnych czynności związanych z zamknięciem konta ponieważ na moim koncie obecnie znajduje się transakcja oczekująca w wysokości 34.33 euro. Napisałem do nich meila jednak na razie bez odzewu ale to dopiero 8h minęło a że Święta to trzeba być cierpliwym. próbowałem przed chwilą ponownie zamknąć konto przez Dział Obsługi Klienta i co widze? kwotę tej jakiejś transakcji oczekującej wyższą o 0.02 euro (saldo konta cały czas jest wyzerowane)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja nic nie słyszałem o takiej opłacie,natomiast jeśli ma się ich kartę debetową Mastercard,to jest za nią opłata roczna w wys.10 EUR.
Z drugiej zaś strony mnie rok minął od jej wydania w czerwcu 2012 i do tej pory nie ściągnęli mi tej opłaty z konta,choć mieli ku temu wiele okazji i mają nadal,bo na koncie i kartą dokonuję dużo operacji miesięcznie.
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
OPŁATA ZA USŁUGI
Z kont nie-biznesowych pobierana będzie miesięczna opłata za usługę wysokości 1.00 EUR (lub jej równowartość). Zostanie ona zwrócona, a zatem korzystanie z konta Skrill (Moneybookers) będzie DARMOWE, jeśli użytkownik zaloguje się do niego lub dokona transakcji w ciągu ostatnich 12 miesięcy*. W przeciwnym wypadku zostanie ona odjęta od salda konta.
*Ma zastosowanie z dnia 25 grudnia 2012r. i dotyczy wszystkich klientów Skrill zarejestrowanych do 25 października 2012r. https://www.moneybookers.com/app/help.pl?s=fees
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Tak przypadkowo zauważyłem, że w statusie konta mam Status Pro Gambler. Jest czego się obawiać?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Włąśnie zalogowałem się na konto i mam niemiłą niespodzianke w nowy rok 4miesiące temu ktoś wyczyścił mi konto na około 2k ktoś miał taki przypadek?? jakie mam szanse na odzyskanie kasy?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
gdzie masz założoną skrzynke pocztową ? onet/interia/gmail ?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
na wp ale używam thunderbirda tylko ze w tym czasie co była tranzakcja byłem na wakacjach, a jak wróciłem miałem kilkaset wiadomości wszystkie usunąłem , nie chciało mi się czytać mam tylko adres email tego gościa
|
|
|
|
|
member
|
|
member
jak co roku trafiles na okres kradziezy kasy z kont mb, i jak co roku jeszcze chyba polska policja nikogo nie wykryla. zmien maila na gmail albo zabezpiecz bardziej poczte, jakis sms kod itp
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
mam tylko adres email wygląda na osobę fizyczną bo jest z @yahoo.co.uk, czy monebookers udzieli mi informacji na temat tej osoby?? przypuszczam że osoba jest z anglii, mógłbym zgłosić to na policje w uk tylko chyba kwota 400funtow jest za mała by się tym wogóle zajeli 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
sprawe mozesz jak najbardziej zglosic do mb, ale co oni z tym zrobia to nie wiem. policja w polsce prowadzla sprawe na kradziez chyba ponad kilkanascie tys i nic. to zwykle robia zawodowcy, wiec ciezko ich wykryc.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Konto VIP i token bezpieczeństwa - super sprawa. W przeciwnym wypadku jak to w sieci, jednemu się uda, innego przechytrzą. 
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Token w MB jest tylko dla VIP-ów ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W tej kwestii się nie wypowiem, jednakże konta VIP dostają tę usługę free.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Czy ktoś wogule miał podobny przypadek do mnie?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
mnostwo ludzi, i tak co rok, sa takie okresy kradziezowe, wlasnie jakos tak pod koniec roku.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
to było 4 miesiace temu, koniec sierpnia, w czasie jak byłem na wakacjach. jestem ciekaw jak udało im sie wejsc na moje konto. skoro miałem wmiare trudne hasło, na emailu nie bylo zadnej poczty, jakby sie na nią włamali i nie wchodze na zadne spamerskie emaile aby cos mi sie zainstalowało , a na kompie zainstalowany eset. więc coś mi tu śmierdzi tak jakby ktoś miał dostęp do danych z tej firmy skoro tyle osób jest poszkodowanych jak piszesz
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Dziwne to co piszesz, bo przecież by zmienili hasło. W ogóle takie rzeczy robią w taki sposób, że nawet twojego hasła nie znają.
|
|
|
|
|
|
|
A może logowałeś się do MB w jakimś hotelu, kafejce, hot spocie czy coś w tym stylu ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|