Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 10 z 24 1 2 8 9 10 11 12 23 24
Porucznik
Porucznik
LALki laugh crazy

Chyba grają tak tylko w jednym celu..
Żenada ich wyniki i postawa w tym sezonie.

Bonus: Unibet
S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
albo chcą wywalić dziadka, albo rzeczywiscie sa tak słabi. Wydaje mi się, że to pierwsze hmm

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Stasiu
albo chcą wywalić dziadka, albo rzeczywiscie sa tak słabi. Wydaje mi się, że to pierwsze hmm

taa najpierw Brazowego chcieli wywalic, teraz niby dziada... a prawda jest taka, ze sa po prostu banda smierdzieli konie

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Fresh'n'Funky
@Bartas

Pisalem wczoraj na koniec nocki, ze w strone Villanovy warto cos pograc, czemus uparciuchu nie posluchal? smile

a nie widzialem tego

patrzylem po forach to sporo osob polecalo w druga strone, wiec sie skusilem

mieli mecz w kieszeni, +5, to dali w kilka sekund dojsc na +1 a potem nie trafili ft (tylko bonus mieli) i Villanova cisnela trojke laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
na razie dla mnie single

Nets -4 @ 1.50
Hawks -1.5 @ 1.50
Cavaliers +11.5 @ 1.52
Clippers + Heat @ 1.51

moze cos jeszcze doloze

boks

Porucznik
Porucznik
Originally Posted by BartasPT
Originally Posted by Stasiu

taa najpierw Brazowego chcieli wywalic, teraz niby dziada... a prawda jest taka, ze sa po prostu banda smierdzieli konie
Kij wie o co im chodzi, jak dla mnie to w nich jest niezły potencjał, który na razie totalnie jest marnowany.
Ciekaw jestem kiedy na dobre się ogarną wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Po Nowym Roku, jak wroci PJ wink

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Ale Jackson nie wroci. Zazyczyl sobie meic wladze w klubie taka jak ma Riley. A do tego nie dojdzie.

PRzynajmniej tak kiedys czytalem gdzies wink

Io sono Interista
Io sono Interista
co dzisiaj panowie?

mam wolne to będzie boksować całą noc wink

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
TWolves
Hawks

Porucznik
Porucznik
Originally Posted by Fresh'n'Funky
Po Nowym Roku, jak wroci PJ wink
No właśnie, myślę podobnie wink

Originally Posted by ssaczu
Ale Jackson nie wroci. Zazyczyl sobie meic wladze w klubie taka jak ma Riley. A do tego nie dojdzie.

PRzynajmniej tak kiedys czytalem gdzies wink
On doskonale wie ile może dać tej drużynie, ile dawał stąd może też żądania (choć o nich nie czytałem)
Nie ma co się dziwić, patrząc na sytuację nie będzie wielkim zaskoczeniem jak wróci smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Czyli do konca roku gramy przeciwko Lalkom laugh

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
SPURS -4 gwizdek

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Orlando Atlanta under 196.5 pkt 1.43

Na moje oko obrona obrona i jeszcze raz obrona no chyba że Magicy chcą dostać 90-110 no to ok laugh

Indiana Cleveland Cavs +12,5 pkt 1.44

Irving jest motywacja po wygranej z LA jest Walka będzie

Phila Chicago Chicago +5.5 pkt 1.5

Jak dla mnie ciekawej prezentują się byki i powiedziałbym że są bardziej stabilną ekipą i pewnie jeszcze wkurw... po wczoraj

Charlotte LAC Bobki +15.5 pkt 1.31

Jordan wkracza do akcji i motywuje swoją ekipe
Lac mogliby oczywiście zaaplikować gospodarzom 25 do plecaka
Pytanie tylko po co ? grin

Minesotta Denver TWolves ML 1.58

Ze względu na B2B gości jeśli zanotują taki początek jak wczoraj to nie będzie czego zbierać

Boston Dallas Dallas +10,5 pkt 1.44

Dallas lubi grać w Bostonie często tam wygrywa jak będą kontrolować tempo i nie pozwolą sobie na szybki punktowy odskok gospodarzy to mogą nawet wygrac

Jarrett Jack Over 10.5 pkt @ 1,83

Ciężki mecz dla GSW , bardzo niekorzystny matchup . Pomijając to jak Lebron może zdomininować obrońców poprzez warunki fizyczne (akurat w Warriors krucho z tym na pozycjach 2-3) . Allen może dziś poszaleć na Thompsonie bo zauważyłem że ten ma duże problemy z kryciem a wiadomo jak Ray śmiga po zasłonach . Dlatego omijam typowanie tego meczu w popularniejszy sposób i wybieram opcję na sixth mana Warriors , dziś jego doświadczenie się na pewno przyda. Jack wiadomo nie boi się brać ciężaru , pewny rzut , potrafi wymusic faul . Wydaje mi się że będzie dziś ciągnął w pojedynkę grę 2 unit Warriors. Tragiczny obrońca jakim jest Cole będzie olbżymim ułatwieniem . W ostatnich 5 meczach w trzech powyżej 10 pkt (12 , 15 , 17 a więc grubo powyżej linii )

Ostatni typ pobrany z innego forum podany przez użytkownika maroon grin ( Nie moja analiza więc wklejam całość)

A typ mi się podoba więc też zagram smile

A teraz ja idę pod szybki prysznic a niech jakiś mądry człowiek napiszę jak to wszystko poskładać i co z tych typów jest najciekawsze cool

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
ciekawe kiedy cos PHil burknie do media i pojawi sie w gazecie:

"i can fix this in a week"

M
Krecik
Krecik
M Offline
Originally Posted by hrabia
Jarrett Jack over 10.5 pkt @ 1,83

Ciężki mecz dla GSW , bardzo niekorzystny matchup . Pomijając to jak Lebron może zdomininować obrońców poprzez warunki fizyczne (akurat w Warriors krucho z tym na pozycjach 2-3) . Allen może dziś poszaleć na Thompsonie bo zauważyłem że ten ma duże problemy z kryciem a wiadomo jak Ray śmiga po zasłonach . Dlatego omijam typowanie tego meczu w popularniejszy sposób i wybieram opcję na sixth mana Warriors , dziś jego doświadczenie się na pewno przyda. Jack wiadomo nie boi się brać ciężaru , pewny rzut , potrafi wymusic faul . Wydaje mi się że będzie dziś ciągnął w pojedynkę grę 2 unit Warriors. Tragiczny obrońca jakim jest Cole będzie olbżymim ułatwieniem . W ostatnich 5 meczach w trzech powyżej 10 pkt (12 , 15 , 17 a więc grubo powyżej linii )

Ostatni typ pobrany z innego forum podany przez użytkownika maroon grin ( Nie moja analiza więc wklejam całość)

Nie bardzo wiem o co chodziło w tej analizie z Allenem i Thompsonem, ale były to brednie.

kurde ostatnio taka sobie ta skuteczność. Dzisiaj liczę na grube żniwa.

C
Pooh-Bah
Pooh-Bah
C Offline
Originally Posted by młody gniewny

jakie przemyslenia? smile

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Originally Posted by młody gniewny
Originally Posted by hrabia
Jarrett Jack over 10.5 pkt @ 1,83

Nie bardzo wiem o co chodziło w tej analizie z Allenem i Thompsonem, ale były to brednie.

Co proponujesz w takim razie ?

Analize wkleiłem dla przyzwoitości osobiście sam typ mi się podoba grin to już inna rzecz

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Kur... tongue niepotrzebnie tą analize 2 raz wkleiłem sorry grin

F
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
F Offline
Arizona St dzis z ncaa win smile

Strona 10 z 24 1 2 8 9 10 11 12 23 24

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
4 zarejestrowanych użytkowników (forty, rafal08, Szuman, 11kera11), 2,717 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,277
Posty5,829,400
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025