|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Andy tak jak nie miał głowy do grania, tak jej dalej nie ma. gdzie byla glowa na olimpiadzie i na ostatnim us open? A gdzie była głowa w meczu z Janowiczem chociażby nie wymieniając mega wielu przykładów. Ten chłop ze swoim potencjałem powinien mieć co najmniej kilka Wielkich Szlemów...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Andy tak jak nie miał głowy do grania, tak jej dalej nie ma. gdzie byla glowa na olimpiadzie i na ostatnim us open? A gdzie była głowa w meczu z Janowiczem chociażby nie wymieniając mega wielu przykładów. Ten chłop ze swoim potencjałem powinien mieć co najmniej kilka Wielkich Szlemów... W dodatku może jestem trochę jednostronny, ale jak dla mnie finał US Open wygrany tylko dlatego, że chwilę słabości miał Djoko, który był już po prostu wyczerpany fizycznie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Andy tak jak nie miał głowy do grania, tak jej dalej nie ma. gdzie byla glowa na olimpiadzie i na ostatnim us open? A gdzie była głowa w meczu z Janowiczem chociażby nie wymieniając mega wielu przykładów. Ten chłop ze swoim potencjałem powinien mieć co najmniej kilka Wielkich Szlemów... powinien to, powinien tamto jest kilku gosci co ma cos do powiedzenia, kto zdobywa(l) szlemy rf, rn, nd.....
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Trudno powiedzieć, na razie jest lepszy czysto tenisowo, ale brakuje mu może szczęścia, może głowy... sam nie wiem... trudno też prorokować drugiego seta szczególnie w jego przypadku 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Andy tak jak nie miał głowy do grania, tak jej dalej nie ma. gdzie byla glowa na olimpiadzie i na ostatnim us open? A gdzie była głowa w meczu z Janowiczem chociażby nie wymieniając mega wielu przykładów. Ten chłop ze swoim potencjałem powinien mieć co najmniej kilka Wielkich Szlemów... W dodatku może jestem trochę jednostronny, ale jak dla mnie finał US Open wygrany tylko dlatego, że chwilę słabości miał Djoko, który był już po prostu wyczerpany fizycznie. djoko zawsze tak udaje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
warto brac teraz murraya?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Andy tak jak nie miał głowy do grania, tak jej dalej nie ma. gdzie byla glowa na olimpiadzie i na ostatnim us open? A gdzie była głowa w meczu z Janowiczem chociażby nie wymieniając mega wielu przykładów. Ten chłop ze swoim potencjałem powinien mieć co najmniej kilka Wielkich Szlemów... W dodatku może jestem trochę jednostronny, ale jak dla mnie finał US Open wygrany tylko dlatego, że chwilę słabości miał Djoko, który był już po prostu wyczerpany fizycznie. no tak 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
over 26,5 gemow 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
warto brac teraz murraya? pytasz zla osobe, mam tipse
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
warto brac teraz murraya? pytasz zla osobe, mam tipse badz obiektywny skoro ogladasz
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Andy tak jak nie miał głowy do grania, tak jej dalej nie ma. gdzie byla glowa na olimpiadzie i na ostatnim us open? A gdzie była głowa w meczu z Janowiczem chociażby nie wymieniając mega wielu przykładów. Ten chłop ze swoim potencjałem powinien mieć co najmniej kilka Wielkich Szlemów... powinien to, powinien tamto jest kilku gosci co ma cos do powiedzenia, kto zdobywa(l) szlemy rf, rn, nd..... Wkurza mnie jedynie w jego przypadku fakt, że zawsze odgraża się, że teraz będzie już na luzie, teraz będzie grał na pełnej, bo go odblokowało, a guzik prawda ;P W Paryżu dał dupy, a dzisiaj już też połamał się na sucho będąc lepszym zawodnikiem.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
warto brac teraz murraya? pytasz zla osobe, mam tipse badz obiektywny skoro ogladasz Obiektywnie rzecz biorąc panowie, Andy jest dużo lepszy i widać dziś różnicę, tylko znowu gra bez głowy...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czyzby z 40-15 sie polamal ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czyzby z 40-15 sie polamal ? yhym :] jelop
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
No i się połamał z 40*-15 cztery kolejne piłki... Chyba pozamiatane  Wydaje mi się, że już odpuści  oby ;P
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
mecz jest na razie dosc rowny chociaz tipsa mniej bledow robi andy chce go konczyc i przez to wyrzuca
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
warto brac teraz murraya? pytasz zla osobe, mam tipse badz obiektywny skoro ogladasz obiektywnie mysle, ze wygram swoj zaklad (zawsze tak mysle);)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakby nie bylo to jest dobrze platna pokazowka i rozgrzewka przed sezonem
|
|