|
|
journeyman
|
|
journeyman
Ja na miejscu Lebrona poszedl bym do NY. Zostalby wtedy sportowem numer jeden na swiecie, bo NY to stolica mediow swiata, zarobil w koncu swoj miliard dolarow, no i w koncu wygral ten pierscien, i nawet zostal by #1 Forbes celebrity #100. Czemu Miami? Laski. Ta zdobyłby pierścień w NY, z kim tylko jak on musiał dostać na tacy dwóch kozaków do pomocy w Miami? A co w NY nie ma fajnych lasek? Myśle,że sa i to bardziej obyte od tych tipsiar z plaż Miami. Po drugie to w Miami jest chyba więcej emerytek niż lasek  Stary, w Miami sa najlepsze laski na swiecie, obok Rio.
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Oj wielu było, ale jesli chodzi o centrów nr.1 u mnie Shaq bez dwoch zdan. Reggie z IND i te jego trójeczki. Daj spokój, Shaq no1? Może i fizycznie zdominował parkiety,miał charyzmę ale sportowo to zwykły mięśniak, co tylko potrafił kończyć akcje dunkiem. Zero techniki, klasy,żadnego rzutu z półdystansu, zero obrony i te wolne na poziomie 40%  Gdyby nie te wolne, to ladne zdobycze pkt. by wykrecał. Pkt. i zbiorki jednak scisla czolowka jakby nie patrzec. A i pare bloków tez zawsze sie znalazło.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja na miejscu Lebrona poszedl bym do NY. Zostalby wtedy sportowem numer jeden na swiecie, bo NY to stolica mediow swiata, zarobil w koncu swoj miliard dolarow, no i w koncu wygral ten pierscien, i nawet zostal by #1 Forbes celebrity #100. Czemu Miami? Laski. Ta zdobyłby pierścień w NY, z kim tylko jak on musiał dostać na tacy dwóch kozaków do pomocy w Miami? A co w NY nie ma fajnych lasek? Myśle,że sa i to bardziej obyte od tych tipsiar z plaż Miami. Po drugie to w Miami jest chyba więcej emerytek niż lasek  Stary, w Miami sa najlepsze laski na swiecie, obok Rio. Miami + LA - plastikowy świat.
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Ale bloki to nie obrona 
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
IND, HOU, slabo slabo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja na miejscu Lebrona poszedl bym do NY. Zostalby wtedy sportowem numer jeden na swiecie, bo NY to stolica mediow swiata, zarobil w koncu swoj miliard dolarow, no i w koncu wygral ten pierscien, i nawet zostal by #1 Forbes celebrity #100. Czemu Miami? Laski. Ta zdobyłby pierścień w NY, z kim tylko jak on musiał dostać na tacy dwóch kozaków do pomocy w Miami? A co w NY nie ma fajnych lasek? Myśle,że sa i to bardziej obyte od tych tipsiar z plaż Miami. Po drugie to w Miami jest chyba więcej emerytek niż lasek  Stary, w Miami sa najlepsze laski na swiecie, obok Rio. Miami + LA - plastikowy świat. w Europie inaczej?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Orlando -35 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chyba sie rozkreca....narazie biegaja jacys ospali....straty jak dzieci na boisku...moze byc tylko lepiej;)
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Ja na miejscu Lebrona poszedl bym do NY. Zostalby wtedy sportowem numer jeden na swiecie, bo NY to stolica mediow swiata, zarobil w koncu swoj miliard dolarow, no i w koncu wygral ten pierscien, i nawet zostal by #1 Forbes celebrity #100. Czemu Miami? Laski. Ta zdobyłby pierścień w NY, z kim tylko jak on musiał dostać na tacy dwóch kozaków do pomocy w Miami? A co w NY nie ma fajnych lasek? Myśle,że sa i to bardziej obyte od tych tipsiar z plaż Miami. Po drugie to w Miami jest chyba więcej emerytek niż lasek  Stary, w Miami sa najlepsze laski na swiecie, obok Rio. Miami + LA - plastikowy świat. Ty znow sie odzysasz, myslalem ze kazalem ci juz spac. Byles choc w jednym miejscu? Mieszkalem w Miami. W zyciu testosteron mi tak nie wariowal jak tam. Laski w Miami sa boskie. Po doswiadczeniu tam juz nigdy sie nie powie ze Polki sa ladne bo "zgrabne".
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Tylko Shaq z tego co mi wiadomo łamał tablice 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Polki są jak Fedex Przereklamowany 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
NOH, ale idiotyzm 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gallinari , my man , my nigga :szok:
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
cats pilka -3 i 11s do konca
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Polki są jak Fedex Przereklamowany  nie moge uwierzyc, ale sie zgadzam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja z centrów to z tych co pamiętam, to Ewing był kozakiem, super też był Olajuwon, Jabbar końcówkę pamiętam ale ogólnie wymiatał, admirał Robinson, Duncan. Niezły był też Mutombo, Divac i Sabonis. Shaq wymiatał owszem ale do klasy Ewinga czy Olajuowna to mu moim zdaniem zdeczka umiejętności brakowało....
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
NY jest przereklamowany bo jest amerykanski. Wedlug mnie Londyn jest stolica swiata bo jest bardziej swiatowy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
piepszone Orlando ...... ogladal ktos? Toronto tak dobrze zagralo? jutro musze obejrzec na spokojnie
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Rakiety cos dzis na oparach lataja. W przerwie pit stop jak ogarną to moze handi pokryją. 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|