|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
vidmo tobie tez najlepszego w nowym roku, zabojadzie 
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
mam, mam, chyba zaraz mu skrobnę zyczenia:D a Ty francuski nietoperzu się nie "wtrancaj"  w nowym roku
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
vidmo tobie tez najlepszego w nowym roku, zabojadzie  Bitnap przemówił ludzkim głosem, chcociaż Wigilia była jakiś czas temu, ale lepiej późno niż wcale Bitek zdrowia w nowym roku i wytrwałości na forum 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Biszop  w nowym roku "wtrancanie" to nie moja domena, ale jakieś 10% prowizji od tego geszeftu możesz mi przekazać 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Siema co meczem Milanu czemu przerwany?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
2-4 sqrwesyny, za szybkie sa dzis dla mnie  maja za szybkie buty 
|
|
|
|
|
|
|
Biszop  w nowym roku "wtrancanie" to nie moja domena, ale jakieś 10% prowizji od tego geszeftu możesz mi przekazać  10% zielony zdzierco?? kryzys jest, a Ty zamiast poluzować, do dokręcasz poddanym śrubę... za moich czasów, tak nie kroiliśmy, max 5% 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no właśnie, za mało kroiliście i teraz narzekacie na kryzys zawyżenie stawki to metoda, żeby nie dołączyć do tych kryzysowych 
|
|
|
|
|
|
|
no właśnie, za mało kroiliście i teraz narzekacie na kryzys zawyżenie stawki to metoda, żeby nie dołączyć do tych kryzysowych  jak poddani zdechna to i Wy sie nie wyzywicie, rzadziłby Jarek to by byłoby lepiej 
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
Marca (2012): najlepszy piłkarz: 1. Messi 2. Cristiano 3. Falcao najlepszy Hiszpan: 1. Iniesta 2. Casiilas 3. Xavi największe postępy w rozwoju: Isco najlepszy trener: Simeone najlepszy transfer: Alba najgorszy transfer: 1. Modrić, 2. Song najlepszy arbiter: Undiano Mallenco
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
ten najgorszy transfer to z dedykacją dla bitka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
2-4 sqrwesyny, za szybkie sa dzis dla mnie  maja za szybkie buty  albo nowy ultraoplywowy ksztalt turbanow
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
cały real to chujnia wiec modric jedzie na tym samym wozku
gdyby gral w barcelonie bylby w top 3 ale najlepszych
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moze jeszcze zaraz przeczytam, ze to modrica wina, ze real ma do barki 16pkt?  wejscia smoka nie mial, ale raz, mial dobre wystepy, przeplatane kiepskimi, a raczej bezbarwnymi, dwa ... zagral caly uj w tej rundzie, nie wiem jak mozna go oceniac po tak malej ilosci rozegranych spotkan, do tego co mecz wystawiany byl na innej pozycji, czesto gryzl ogony, albo wchodzil, jak caly zespol na boisku prezentowal sie mniej wiecej jak wisla real jest czy tam byl w zapasci, krystynka w ostatnich meczach nie wygladal lepiej niz modric - ale jak widac, koziol ofiarny juz sie znalazl 
|
|
|
|
|
|
|
Inna kwestia, ze pasuje do Realu jak uj do czoła, koles normalnie walczy o kazdą piłkę jak dzikie zwierze, w koszulce Kogutów był jak harpagan z 20 litrowymi baniakami zamiast płuc. a w koszulce Realu jak cipka, ciekawe czy to wina koszulki, czy pomysłu na grę i, a w zasadzie gry całej drużyny 
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Najgorszy transfer z tego względu, ze kosztował 30 mln Euro. I oczekiwania byly na pewno większe po takiej inwestycji. Gdyby zakupiono go darmo lub np. za 10 mln nie bylby na tej liscie na pewno.
|
|
|
|
|
|
|
Najgorszy transfer z tego względu, ze kosztował 30 mln Euro. I oczekiwania byly na pewno większe po takiej inwestycji. Gdyby zakupiono go darmo lub np. za 10 mln nie bylby na tej liscie na pewno. Miażdżysz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Najgorszy transfer z tego względu, ze kosztował 30 mln Euro. I oczekiwania byly na pewno większe po takiej inwestycji. Gdyby zakupiono go darmo lub np. za 10 mln nie bylby na tej liscie na pewno. Miażdżysz  O rany co ty powiesz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ja się pytam kiedy ostatnio Krystyna zakupiony za prawie 100 baniek zagrał dobry mecz przeciwko mocnej drużynie czy to w klubie czy w reprezentacji. Ostatnio z Malagą to spied..lił taką setkę że szkoda gadać albo jak wychodzili z kontrą 3 na 2 to też spaprał niemiłosiernie no ale obie szczelą wlazło w tamtym meczu 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|