|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z niespodzianek to zycze sobie wygranej bagietki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i jeszcze taki dubel Zheng +1.5seta Cygan  @2.13 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mnie zastanawia od lat jedno, codziennie jest tyle ciekawych meczy a Eurosport katuje nas porywającymi pogromami po 6-0 w wykonaniu Szarapowej , Sereny czy Djoka, przcież na tych meczch dopóki oni się nie spotkaja to można zasnąć....
|
|
|
|
|
2fast 2furious
|
|
2fast 2furious
ja to się kieruje głównie umiejętnościami, a ta są po stronie Wawrinki znacznie większe z czym podejrzewam, nikt nawet nie będzie polemizować. Pewnie, Querrey ma swoje zalety ( jak mi to w ogóle przeszło przez klawiaturę?  ), ale nie wygląda na gracza w formie. @1.70 uważam za solidną inwestycją, chociaż Staszek ze swoim wiecznym talentem oszukał mnie nie raz. Umiejętności to nie wszystko, zwłaszcza w tenisie Oczywiście życzę trafnego typu  Pora do wyra, o poranku już wszystko będzie jasne 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
mnie zastanawia od lat jedno, codziennie jest tyle ciekawych meczy a Eurosport katuje nas porywającymi pogromami po 6-0 w wykonaniu Szarapowej , Sereny czy Djoka, przcież na tych meczch dopóki oni się nie spotkaja to można zasnąć.... nic się od lat nie zmienia. Nikt tego nie rozumie. Zapewne ludzie za to odpowiedzialni uważają, że lepiej pokazać kogoś znanego typu Sharapova czy Djoko niż jakiś ciekawie zapowiadający się mecz.
|
|
|
|
|
2fast 2furious
|
|
2fast 2furious
mnie zastanawia od lat jedno, codziennie jest tyle ciekawych meczy a Eurosport katuje nas porywającymi pogromami po 6-0 w wykonaniu Szarapowej , Sereny czy Djoka, przcież na tych meczch dopóki oni się nie spotkaja to można zasnąć.... Sponsorzy tu mają więcej do powiedzenia niż kibice niestety.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tu się zgadzam w pełni z majnerem, tenis to własnie głównie psychika, ileż to było i jest Bagtatisów, Gulbisów,Dimitrowów, Raoniciów i innych wiecznych talentów, które regularnie leca w pierwszych rundach? Kiedyś chyba Fedek właśnie powiedzial,że psychika na korcie jest najważniejsza, bo tenisa każdy tam dobrze gra. Sam nawet przyznał,że jest w ATP paru zawodników niżej notowanych, którzy potrafią go zlac na treningu a gdy dochodzi do szlema to nie potrafia pilki przebic....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mnie zastanawia od lat jedno, codziennie jest tyle ciekawych meczy a Eurosport katuje nas porywającymi pogromami po 6-0 w wykonaniu Szarapowej , Sereny czy Djoka, przcież na tych meczch dopóki oni się nie spotkaja to można zasnąć.... Męczy to się kapucyna 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mnie zastanawia od lat jedno, codziennie jest tyle ciekawych meczy a Eurosport katuje nas porywającymi pogromami po 6-0 w wykonaniu Szarapowej , Sereny czy Djoka, przcież na tych meczch dopóki oni się nie spotkaja to można zasnąć.... Męczy to się kapucyna  no to chyba jedyny argument za pokazywaniem Szarapowej w pierwszych rundach 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
panowie dajcie spokoj z tym tenisem, przeciez zasnac mozna jak sie oglada niewazne jaki mecz 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
panowie dajcie spokoj z tym tenisem, przeciez zasnac mozna jak sie oglada niewazne jaki mecz  ...albo się nim jarasz albo się nim dusisz ;]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
panowie dajcie spokoj z tym tenisem, przeciez zasnac mozna jak sie oglada niewazne jaki mecz  widać że FAN 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mnie zastanawia od lat jedno, codziennie jest tyle ciekawych meczy a Eurosport katuje nas porywającymi pogromami po 6-0 w wykonaniu Szarapowej , Sereny czy Djoka, przcież na tych meczch dopóki oni się nie spotkaja to można zasnąć.... Męczy to się kapucyna  no to chyba jedyny argument za pokazywaniem Szarapowej w pierwszych rundach  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
obejrze sobie Kerber, akurat chce mi sie spac wiec dobry zasypiacz bedzie 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
panowie dajcie spokoj z tym tenisem, przeciez zasnac mozna jak sie oglada niewazne jaki mecz  piłka mi się przejadła już nawet na poziomie Champions League, a tenisa z przyjemnością obejrzę prawie zawsze 
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Nicolas Almagro - Jerzy Janowicz : 2 2.95 Kevin Anderson - Fernando Verdasco : 2 2.17 Julia Goerges - Jie Zheng : 2 2.38 Julien Benneteau - Janko Tipsarevic : 2 1.32 Angelique Kerber - Madison Keys : 1 1.37 Ekaterina Makarova - Marion Bartoli : 2 1.63 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
a jeśli chodzi o kwestie psychiki, to Querrey obok Harrisona jest absolutnym topem, jeśli chodzi o "pusiakowanie" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Keys @3 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
panowie dajcie spokoj z tym tenisem, przeciez zasnac mozna jak sie oglada niewazne jaki mecz  piłka mi się przejadła już nawet na poziomie Champions League, a tenisa z przyjemnością obejrzę prawie zawsze  pilka jedyny sport ktory mi sie nigdy nie znudzil i nie znudzi pewnie do konca zycie a tenis to moge ogladac jedynie jak juz dochodzi do koncowki seta, wtedy jakies emocje mozna poczuc a tak wieje nuda 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
panowie dajcie spokoj z tym tenisem, przeciez zasnac mozna jak sie oglada niewazne jaki mecz  piłka mi się przejadła już nawet na poziomie Champions League, a tenisa z przyjemnością obejrzę prawie zawsze  pilka jedyny sport ktory mi sie nigdy nie znudzil i nie znudzi pewnie do konca zycie a tenis to moge ogladac jedynie jak juz dochodzi do koncowki seta, wtedy jakies emocje mozna poczuc a tak wieje nuda  wole obejrzeć nudny mecz tenisowy, niż francuską pierwszą lige pilki noznej bo tam chociazbys chcial, no to nie jestes wstanie obejrzec, nudy milion.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|