|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Zgoda z rcsade - czerwony jest niedobry, smak beznadziejny i jeśli ktoś od takiego trunku zaczyna to zrazi się od razu i będzie psioczył na inne łiskacze. Jack Daniel`s lepsza opcja niż Jim czy wspomniany czerowny Walker.
Przejrzałem temat i widziałem, że w 2011 sporo osób polecało Lubelska grejpfrutowa - masakra, piłem to z 3 miesiące temu, totalne dno, chyba nic gorszego ze smakowych nie piłem. Chyba, że w ostatnim czasie tak się popsuła.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wojbest,nie wiem czy to aż takie wielkie promo. Miewam dosyć często możliwość odsprzedania np Jack'a Daniels'a 0.7 za 45zł  To jest promo. to jest mega promo, a da się na coś takiego załapać, czy nie ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zgoda z rcsade - czerwony jest niedobry, smak beznadziejny i jeśli ktoś od takiego trunku zaczyna to zrazi się od razu i będzie psioczył na inne łiskacze. Jack Daniel`s lepsza opcja niż Jim czy wspomniany czerowny Walker.
Przejrzałem temat i widziałem, że w 2011 sporo osób polecało Lubelska grejpfrutowa - masakra, piłem to z 3 miesiące temu, totalne dno, chyba nic gorszego ze smakowych nie piłem. Chyba, że w ostatnim czasie tak się popsuła. spróbuj Barmańskiej grejfrutowej 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a mniej wiecej po ile stoi ten czarny w sklepach? 100zł
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Wojbest, jak będę miał to wspomnę o tym w temacie.
Apropo wódek smakowych, to polecam z pełną odpowiedzialnością Wyborową Mango - po prostu czuć sam owoc. Bardzo smaczna, ostatnio robiłem nawet degustację dla klientów i poszła cała jaką miałem na stanie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wojbest,nie wiem czy to aż takie wielkie promo. Miewam dosyć często możliwość odsprzedania np Jack'a Daniels'a 0.7 za 45zł  To jest promo. to jest mega promo, a da się na coś takiego załapać, czy nie ?  u mnie takie to i nawet od 35 zl jak chhlopaki w weekend wejdą na kaufland P.S. oczywiscie to nie koledzy tylko moczki co chca zarobic
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a mniej wiecej po ile stoi ten czarny w sklepach? koło 100zł --- ale to raczej nie za 0.5 za 0.5 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
a mniej wiecej po ile stoi ten czarny w sklepach? koło 100zł --- ale to raczej nie za 0.5 za 0.5  To chyba tylko u was  Z ciekawości dziś lub jutro zajrzę u siebie jak wyglądają ceny ale wydaje mi się, że są znacznie mniejsze Dzięki, tej barmańskiej nie będę próbował  Mango  trzeba będzie tego poszukać. Dzięki kumplowi posmakowała mi Soplica pigwowa, przyjemna 
Last edited by Platini; 10/01/2013 19:50.
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
a mniej wiecej po ile stoi ten czarny w sklepach? 100zł 80 - 90 max .Czesto sa promocje gdzie znacznie taniej mozna go juz kupic.Ceny whisky bardzo w Polsce zmalaly ostatnimi czasy Na Red 1l ostatnio juz ponizej 60 pln mozna trafic
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Z tego co się orientuję to średnia cena za czarnego 0.5 to około 85-89zł na półce
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja kiedyś kupowałem za 90 parę zł, ale te 50zł co ma Hagii to dobra cena 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zdecydowanie wolę balantajnsa gdzie teraz 1l chodzi po 60zł. 12 letniego 0,7 kupisz za ~90zł. jw mi nie podchodzi wcale, nieważny kolor. Jack nawet ok, ale za taką cenę to wole balantynę i już.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a mniej wiecej po ile stoi ten czarny w sklepach? 100zł 80 - 90 max .Czesto sa promocje gdzie znacznie taniej mozna go juz kupic.Ceny whisky bardzo w Polsce zmalaly ostatnimi czasy Na Red 1l ostatnio juz ponizej 60 pln mozna trafic u Ciebie moze i po tyle chodzi tyle tylko ze chyba nie bierzesz pod uwage ze kazdy z Nas mieszka w innym regionie Polski i np jak ktos mieszka w mniejszej miejscowosci i jest jeden tego rodzaju sklep co zajmuje sie sprzedawaniem tego typu trunkow to moze sobie cene wywindowac jak tylko chce i od Ciebie zalezy czy go kupisz czy nie
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Tego nie wzialem pod uwage  Generalnie w kazdej sieciowce ,markecie mozna trafic na dobre ceny tych trunkow. Zabek nie ciepie ,ale ostatnio wlasnie one mialy najlesze ceny na Jacka i Red Label
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wojbest,nie wiem czy to aż takie wielkie promo. Miewam dosyć często możliwość odsprzedania np Jack'a Daniels'a 0.7 za 45zł  To jest promo. to jest mega promo, a da się na coś takiego załapać, czy nie ?  u mnie takie to i nawet od 35 zl jak chhlopaki w weekend wejdą na kaufland P.S. oczywiscie to nie koledzy tylko moczki co chca zarobic nie ma to jak sie cieszysz ze kupuje sie kradzione, duma rozpiera i tylko bez tekstow ze to przeciez "sklepowe" wiec prawie niczyje, jak PGR ..kradziez to kradziez a ztrunkow polecam: burbon -> bullet burbon -> najlepsza kukurydzianka jaka pilem ostatnio, duzo lepszy niz JBeam whisky -> proponuje irlandzką, jakosciowo lepsza od szkockiej, bardziej filtrowana, ale nie tak slawna -> moze byc Dulemore
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Kto ma kradzione ten ma, ale Kazow mógłbyś cytować pojedyńcze posty,mam nadzieję że ten o kradzionym nie był skierowany do mnie. Nie babram się w rzeczy niewiadomego pochodzenia (bądź też kradzione). Jeśli chodzi o whisky to jest to kwestia gustu,smaku  Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak irlandzka to Jameson....
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Witam w Nowym 2013 Roku. Sylwester minął, ale w karnawale można się zabawić, więc dla smakoszy i koneserów proponuję jeśli ktoś zdobędzie oryginalną z Chorwacji Sljivovicę - Voćna Rakija.Super.:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wojbest,nie wiem czy to aż takie wielkie promo. Miewam dosyć często możliwość odsprzedania np Jack'a Daniels'a 0.7 za 45zł  To jest promo. to jest mega promo, a da się na coś takiego załapać, czy nie ?  u mnie takie to i nawet od 35 zl jak chhlopaki w weekend wejdą na kaufland P.S. oczywiscie to nie koledzy tylko moczki co chca zarobic nie ma to jak sie cieszysz ze kupuje sie kradzione, duma rozpiera i tylko bez tekstow ze to przeciez "sklepowe" wiec prawie niczyje, jak PGR ..kradziez to kradziez a ztrunkow polecam: burbon -> bullet burbon -> najlepsza kukurydzianka jaka pilem ostatnio, duzo lepszy niz JBeam whisky -> proponuje irlandzką, jakosciowo lepsza od szkockiej, bardziej filtrowana, ale nie tak slawna -> moze byc Dulemore Bulleta też polecam, znacznie lepszy niż jim beam który mi sie wydaje jakis taki "perfumowany". Nie reklamowany, mniej popularny, ale np do złapania na półkach w tesco. Kupno od jakiś obszczymurków..... brrrr, może ukradli a może leją gdzieś z jakiegoś banika, prawdy i tak ci nie powiedzą. Mało to ludzi ostatnio zeszło po trefnym alkoholu? ( W Czechach niby też po "lepszejszych" alko), że ja osobiści bym nie ryzykował dla paru złotych
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|