|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 Evian coś mnie się zdaje, że może nie być tak, jak się spodziewałem, że być może 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wiem skąd te narzekania na mecze w Afryce.
Np. w meczu Tunezji z Algierią bardzo dobre wyrzuty z auty, świetne wybicia z tzw. piątki, niemal za połowę, bramkarze b. dobbrze ustawieniu (koło bramki), napastnicy co prawa czasami zostają na obronie, ale po zwróceniu im uwagi, że są przy swojej bramce natychmiast znikają pod bramkę przeciwników. Mecz naprawdę może się podobać. co ty masz za gust ze Ci sie takie mecze podobaja  o gustach się nie dyskutuje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Np. w meczu Tunezji z Algierią bardzo dobre wyrzuty z auty, świetne wybicia z tzw. piątki, niemal za połowę, bramkarze b. dobbrze ustawieniu (koło bramki), napastnicy co prawa czasami zostają na obronie, ale po zwróceniu im uwagi, że są przy swojej bramce natychmiast znikają pod bramkę przeciwników. Mecz naprawdę może się podobać. co ty masz za gust ze Ci sie takie mecze podobaja  o gustach się nie dyskutuje  racja  zatem ucinam temat 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jesteście na forum, czyli miejscu dyskusji i twierdzicie, że się nie dyskutuje ciekawe 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Np. w meczu Tunezji z Algierią bardzo dobre wyrzuty z auty, świetne wybicia z tzw. piątki, niemal za połowę, bramkarze b. dobbrze ustawieniu (koło bramki), napastnicy co prawa czasami zostają na obronie, ale po zwróceniu im uwagi, że są przy swojej bramce natychmiast znikają pod bramkę przeciwników. Mecz naprawdę może się podobać. co ty masz za gust ze Ci sie takie mecze podobaja  Nie rozumiem naprawdę.  Teraz w meczu Tunezji w 74 minucie miała miejsce zmiana, i niejaki Cadamuro od razu zorientował się, że to on ma być zmieniony, widać koncentrację, co prawda Soudani, który za niego wszedł nie bardzo wiedział czy ma grac na obronie, czy bardziej na ataku, ale po reprymendzie ze strony brmakarza natychmiast został na swojej połowie! Widac koncentracje i zaangazowanie. Warto dodac, ze Cadamuro (który zszedł) nie pomylił ławki rezerwowych i zajął śmiało miejsce na ławce Algierczyków. Widać motywację. Bardzo dobre zawody.
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Trzeba mieć wielkie cojones żeby ruszać coś w PNA  nie takie wielkie, ledwo 3 mecz ruszyłem i zaczynam żałować, pier.... czarnuchy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Np. w meczu Tunezji z Algierią bardzo dobre wyrzuty z auty, świetne wybicia z tzw. piątki, niemal za połowę, bramkarze b. dobbrze ustawieniu (koło bramki), napastnicy co prawa czasami zostają na obronie, ale po zwróceniu im uwagi, że są przy swojej bramce natychmiast znikają pod bramkę przeciwników. Mecz naprawdę może się podobać. co ty masz za gust ze Ci sie takie mecze podobaja  Nie rozumiem naprawdę.  Teraz w meczu Tunezji w 74 minucie miała miejsce zmiana, i niejaki Cadamuro od razu zorientował się, że to on ma być zmieniony, widać koncentrację, co prawda Soudani, który za niego wszedł nie bardzo wiedział czy ma grac na obronie, czy bardziej na ataku, ale po reprymendzie ze strony brmakarza natychmiast został na swojej połowie! Widac koncentracje i zaangazowanie. Warto dodac, ze Cadamuro (który zszedł) nie pomylił ławki rezerwowych i zajął śmiało miejsce na ławce Algierczyków. Widać motywację. Bardzo dobre zawody.  pewnie kolejny remis, atakuje ktoś ov. 0,5 ?
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Trzeba mieć wielkie cojones żeby ruszać coś w PNA  nie takie wielkie, ledwo 3 mecz ruszyłem i zaczynam żałować, pier.... czarnuchy  Dzwoniłeś w przerwie? Czy na bakier z murzyńskim jesteś? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pewnie kolejny remis, atakuje ktoś ov. 0,5 ? ale, że oprócz Ciebie ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Trzeba mieć wielkie cojones żeby ruszać coś w PNA  nie takie wielkie, ledwo 3 mecz ruszyłem i zaczynam żałować, pier.... czarnuchy  i jak tu nie być rasista ... 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Wieczorem pierwsza odsłona półfinałowych starć w Coppa Italia. W pierwszym meczu, który rozegranie zostanie na Juventus Stadium w Turynie, Bianconeri zmierzą się z piłkarzami Lazio. Początek spotkania o godzinie 20:45. W finale zawodnicy z Turynu lub Rzymu zmierzą się ze zwyciężcą pary Roma - Inter.
Przewidywane składy Juventus (3-5-2): Storari - Barzagli, Marrone, Peluso - Isla, Marchisio, Pogba, Giaccherini, De Ceglie - Matri, Vucinić Ławka: Rubinho, Caceres, Bonucci, Padoin, Lichtsteiner, Marchisio, Vidal, Giovinco, Quagliarella
Lazio (4-1-4-1): Bizzarri, Cavanda, Biava, Ciani, Radu - Ledesma - Candreva, Gonzalez, Hernanes, Mauri - Floccari Ławka: Marchetti, Carrizo, Scaloni, Zauri, Cana, Lulić, Brocchi, Kozak, Rozzi Co tu GRAĆ?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Niech asfalty coś strzelą bo karki poskręcam  ...jedna wystarczy, nie jestem chytry jak już,to po jednej, co prawda I etap progresji na X, poźno zacząłeś... remisów to chyba już natłukli:) remisy gram od samego początku PNA, na razie progresja dobrze się nie zaczęła, a już koniec, za maało emocji  jeszcze z 2 remisy i wtedy dam im spokój
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pewnie kolejny remis, atakuje ktoś ov. 0,5 ? ale, że oprócz Ciebie ?  dobra, daję znak do ataku @ po ov. 0,5 @3,500
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Epinal po karnych awans  Stade de France co raz bliżej
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
pewnie kolejny remis, atakuje ktoś ov. 0,5 ? Ja bym chętnie jakieś 0,7 zrobił 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
3 minuty przed meczem są już składy oficjalne, więc podawanie przypuszczalnych mija się z celem
Juventus (3-5-2): Storari; Barzagli, Marrone, Bonucci; Isla, Vidal, Pogba, Giaccherini, Peluso; Marchisio, Matri. A disp. Rubinho, Gagliardini, Lichtsteiner, Caceres, Rugani, Garcia, De Ceglie, Padoin, Schiavone, Kabashi, Beltrame, Vucinic.
Lazio (4-1-4-1): Marchetti; Cavanda, Biava, Ciani, Lulic; Ledesma; Cana, Gonzalez, Hernanes, Mauri; Floccari. A disp.: Bizzarri, Carrizo, Scaloni, Zauri, Radu, Candreva, Brocchi, Kozak, Rozzi. All.: Petkovic.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wieczorem pierwsza odsłona półfinałowych starć w Coppa Italia. W pierwszym meczu, który rozegranie zostanie na Juventus Stadium w Turynie, Bianconeri zmierzą się z piłkarzami Lazio. Początek spotkania o godzinie 20:45. W finale zawodnicy z Turynu lub Rzymu zmierzą się ze zwyciężcą pary Roma - Inter.
Przewidywane składy Juventus (3-5-2): Storari - Barzagli, Marrone, Peluso - Isla, Marchisio, Pogba, Giaccherini, De Ceglie - Matri, Vucinić Ławka: Rubinho, Caceres, Bonucci, Padoin, Lichtsteiner, Marchisio, Vidal, Giovinco, Quagliarella
Lazio (4-1-4-1): Bizzarri, Cavanda, Biava, Ciani, Radu - Ledesma - Candreva, Gonzalez, Hernanes, Mauri - Floccari Ławka: Marchetti, Carrizo, Scaloni, Zauri, Cana, Lulić, Brocchi, Kozak, Rozzi Co tu GRAĆ? może karteczki ?
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
na ciebie czekałem AKHU  co tu grac najpewniej ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
poziom gorszy niż w ekstraklasie u murzynów
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na ciebie czekałem AKHU  co tu grac najpewniej ? Coś z afrykańskiej, ale to niestety dopiero jutro.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|