|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://sport.wp.pl/kat,1035299,title,Nieuczciwe-zachowanie-Azarenki-w-AO,wid,15282594,wiadomosc.html?ticaid=1ff23  a kto tak nie robi? Polskie media. Kiedyś napisali że Novak jako obrońca tytuły w kolejnej rundzie Wielkiego Szlema jak mecz jeszcze trwał. Wchodze a tam piszą że wygrał w dwóch setach 6-2 6-3. Eksperci. Już nie gadaj głupot, że tylko polskie media o tym trąbią. Bo to co zrobił Wyjec, trąbi o tym cały świat. Pierwsza lepsza gazeta US http://www.nytimes.com/2013/01/25/s...tml?pagewanted=2&_r=0&ref=tennisNo o tym większa żenada z ich strony.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chyba Domel zle Cie zrozumialem  Luzik  Może i więcej osób ściemnia kontuzje jednak do Tipsy nie mam szacunku w ogóle, za mecz z JJ i za to co zrobił w meczu z Ferrerem na USO Aza mnie denerwuje, może i tym razem miała kontuzję jednak to nie pierwsza taka sytuacja lub śmieszne poddanie meczu wiecej zdecydowanie wiecej - ja akurat Vike bardzo lubie wiec nie jestem obiektywny 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak Roger w którymś secie wyjdzie z 4 gemów to będe zdziwiony  Spokojnie, na Wimblu też 1 set wyglądał podobnie a później wiadomo jak było
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
Murray w kazdym gemie serwisowym Rogera ma bp nie kazdym 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak Roger w którymś secie wyjdzie z 4 gemów to będe zdziwiony  to szykuj się na szok
|
|
|
|
|
aka Schranzer
|
|
aka Schranzer
No o tym większa żenada z ich strony. A ja podzielam ich zdanie, że trzeba zmienić przepisy, co do medicala. W ostatnich latach jest to aż nadto wykorzystywane.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Murray w kazdym gemie serwisowym Rogera ma bp nie kazdym  to cos zle ogladam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No o tym większa żenada z ich strony. A ja podzielam ich zdanie, że trzeba zmienić przepisy, co do medicala. W ostatnich latach jest to aż nadto wykorzystywane. jakbyś to egzekwował ? jak udowodnisz że ją/jego nic nie bolało nic z tym nie zrobią
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chyba Domel zle Cie zrozumialem  Luzik  Może i więcej osób ściemnia kontuzje jednak do Tipsy nie mam szacunku w ogóle, za mecz z JJ i za to co zrobił w meczu z Ferrerem na USO Aza mnie denerwuje, może i tym razem miała kontuzję jednak to nie pierwsza taka sytuacja lub śmieszne poddanie meczu Oczywiście, że ściemniała. Wsunęła przed meczem tradycyjną białoruską babkę kartoflaną i musiała lecieć się wypróżnić, bo psychika wysłała maila do nadciągającej kupy, że spotkanie jest w getrach  [ Linked Image]
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Murray w kazdym gemie serwisowym Rogera ma bp nie kazdym  Patrz teraz  Pewnie przełamanie będzie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chyba Domel zle Cie zrozumialem  Luzik  Może i więcej osób ściemnia kontuzje jednak do Tipsy nie mam szacunku w ogóle, za mecz z JJ i za to co zrobił w meczu z Ferrerem na USO Aza mnie denerwuje, może i tym razem miała kontuzję jednak to nie pierwsza taka sytuacja lub śmieszne poddanie meczu wiecej zdecydowanie wiecej - ja akurat Vike bardzo lubie wiec nie jestem obiektywny  Też pewnie broniłbym swoich faworytów. Meczu na pewno nie wygrała dzięki "udawanej kontuzji". Był to kluczowy moment seta, Vika zdenerwowana nie gra za dobrze (o ile pamiętam) a tak miała czas na wyciszenie się. Ale musisz przyznać że szczęścia ma na AO baaaaardzo dużo, kontuzja Hampton która mogła ją pokonać, później kontuzja Sereny i w półfinale łatwiejsza rywalka, Maszę również ominęła bo Li ją wypunktowała 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No o tym większa żenada z ich strony. A ja podzielam ich zdanie, że trzeba zmienić przepisy, co do medicala. W ostatnich latach jest to aż nadto wykorzystywane. sedno sprawy, sa ch.. przepisy to zawodnicy je wykorzystuja
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Ale nie ma się co dziwić, zrobiła to w meczu z ich zawodniczką (czytaj chodzi mi o media w USA) Muszą coś modzić a jak zostało napisane większość by tak zrobiła. U nas gdyby tak Isia zrobiła jeden z drugim od razu by ją bronił kontuzją i kij wie czym jeszcze. A ten co wyskoczył z dyskwalifikacją 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
szczescie jest potrzebne, o tak wielkich sukcesach decyduja minidetale - moze wlasnie tez o ktorych wspomniales tez w finale taryfy ulgowej CHYBA nie bedzie i raczej watpliwosci nie powinnismy miec kto ten final wygra 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gargamel łam (  )
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
szczescie jest potrzebne, o tak wielkich sukcesach decyduja minidetale - moze wlasnie tez o ktorych wspomniales tez w finale taryfy ulgowej CHYBA nie bedzie i raczej watpliwosci nie powinnismy miec kto ten final wygra  żółtek 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wy tu pierdu pierdu, a tu czas na lamanko 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
szczescie jest potrzebne, o tak wielkich sukcesach decyduja minidetale - moze wlasnie tez o ktorych wspomniales tez w finale taryfy ulgowej CHYBA nie bedzie i raczej watpliwosci nie powinnismy miec kto ten final wygra  żółtek  no i tu mamy przyklad mlodego czlowieka, ktory juz z rana jest pijany 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No o tym większa żenada z ich strony. A ja podzielam ich zdanie, że trzeba zmienić przepisy, co do medicala. W ostatnich latach jest to aż nadto wykorzystywane. jakbyś to egzekwował ? jak udowodnisz że ją/jego nic nie bolało nic z tym nie zrobią Proste. W siatkówce plażowej rozwiązali to w ten sposób. 2 razy w sezonie drużyna może brac medicala, za każdego nastepnego płacą.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No o tym większa żenada z ich strony. A ja podzielam ich zdanie, że trzeba zmienić przepisy, co do medicala. W ostatnich latach jest to aż nadto wykorzystywane. Przeczytałem oba artykuły i według mnie są o czymś innym. Artykuł na wp traktuje sprawę Azarenki jako coś nowego co jest totalną bzdurą. Jedynie wzmianka na koniec mówi, że to nie pierwszy raz takie coś. I z tego się wyśmiewam mówiąc że polskie media się mało co znają. Natomiast artykuł na NYT raczej rozwodzi się na całym problemem udawania kontuzji czego apogeum była akcja Azy. To co innego.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|