|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam mam taki problem opnieważ do mojego banku aby ubiegać się o kredyt musze wydrukować wyciągi z ostatnich 6 miesiecy na których będą widniały wpływy z moneybooker jak i wypłaty do serisu przelewy24 w związku z ustawa hazardową czy to mogę spokojnie wydrukować i przesłać do banku wyciąg z ostatnich 6 miesięcy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak to jest kredyt mieszkaniowy, to okres spłaty zapewne jest długi.
Jak zaczną analizować, powtarzające się pozycje adresowe, to mogą Ci nie dać, bo możesz nie być dla nich wiarygodny, w dłuższej przestrzeni czasowej.
Teraz tylko kwestia, jak kumata osoba, będzie te dane oceniała.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam mam taki problem opnieważ do mojego banku aby ubiegać się o kredyt musze wydrukować wyciągi z ostatnich 6 miesiecy na których będą widniały wpływy z moneybooker jak i wypłaty do serisu przelewy24 w związku z ustawa hazardową czy to mogę spokojnie wydrukować i przesłać do banku wyciąg z ostatnich 6 miesięcy odważny żeś jest 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam mam taki problem opnieważ do mojego banku aby ubiegać się o kredyt musze wydrukować wyciągi z ostatnich 6 miesiecy na których będą widniały wpływy z moneybooker jak i wypłaty do serisu przelewy24 w związku z ustawa hazardową czy to mogę spokojnie wydrukować i przesłać do banku wyciąg z ostatnich 6 miesięcy co do p24 to nic zlego, tysiace polakow z tego korzysta, co do money itp- nie pomoge 
|
|
|
|
|
Zawisza Bydgoszcz
|
|
Zawisza Bydgoszcz
Nie dalej jak w grudniu miałem podobny problem. BPH i PKO ta sytuacja najwyraźniej nie przeszkadzała bo 1 lutego mam termin pierwszej ratki....
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
również miałem wpływy od bukmachera bezpośrednio na konto, Deutche Bank absolutnie sie tym nie interesował. Raczej sprawdzają czy masz regularne wpływy na konto lub spłacasz reglarnie inne kredyty lub "wierzycielom". Przynajmniej tak mi się wydaję, nie jestem ekspertem.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nordea i PKO Sa również nie miały żadnych uwag.
|
|
|
|
|
A7
|
|
A7
Witam, czy na forum znajduje się jakaś osoba (lub ktoś znajomy), która brała pożyczkę z długoterminową spłatą (na kilka lat) na większą kwotę (kilkadziesiąt tyś. zł) lub ktoś kto mógłby polecić sprawdzoną firmę? Byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedź tutaj bądź na priv.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Witam, czy na forum znajduje się jakaś osoba (lub ktoś znajomy), która brała pożyczkę z długoterminową spłatą (na kilka lat) na większą kwotę (kilkadziesiąt tyś. zł) lub ktoś kto mógłby polecić sprawdzoną firmę? Byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedź tutaj bądź na priv. Polecam skorzystać z usług doradcy finansowego, współpracują z wieloma bankami, dzięki czemu wybiorą najlepszą dla Ciebie ofertę.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
...a wszystkim, którzy interesują się tematem kredytów, nieruchomości itd polecam stowarzyszenie mieszkanicznik, organizują wykładu w wielu miastach i można dowiedzieć się wiele interesujących wiadomości.
|
|
|
Link skopiowany do schowka