|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no narazie ten nasz przereklamowany debel gowno gra nie przereklamowany, tylko ostatnimi czasy zdecydowanie pod forma, pieknie grali na USO 2011, obecnie tragicznie ;/ jak nie przereklamowany? co oni wiekszego osiagneli grajac tyle lat ze soba? final uso w ktorym mieli kupe a tydzien pozniej wydali ksiazke o psychice w sporcie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Siema Domel, na Sare. Ogladalem Bertens z Lucie wczoraj to jednak nie zrobila na mnie wrazenia, a Sara ponizej pewnego poziomu nie zejdzie  tyż tak sądzę  Sara ją zamęczy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Siema Domel, na Sare. Ogladalem Bertens z Lucie wczoraj to jednak nie zrobila na mnie wrazenia, a Sara ponizej pewnego poziomu nie zejdzie  Widzę zdania mocno podzielone, osobiście nie tykam tego meczu. A co tam w Reszowie? Zbroją się widzę, Nickiego nam zabraliście 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no narazie ten nasz przereklamowany debel gowno gra nie przereklamowany, tylko ostatnimi czasy zdecydowanie pod forma, pieknie grali na USO 2011, obecnie tragicznie ;/ jak nie przereklamowany? co oni wiekszego osiagneli grajac tyle lat ze soba? final uso w ktorym mieli kupe a tydzien pozniej wydali ksiazke o psychice w sporcie  Rzeczywiście mało 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no narazie ten nasz przereklamowany debel gowno gra nie przereklamowany, tylko ostatnimi czasy zdecydowanie pod forma, pieknie grali na USO 2011, obecnie tragicznie ;/ jak nie przereklamowany? co oni wiekszego osiagneli grajac tyle lat ze soba? final uso w ktorym mieli kupe a tydzien pozniej wydali ksiazke o psychice w sporcie  Rzeczywiście mało  skladaki anonimow wiecej potrafili osiagnac w ciagu jednego turnieju np marray z nielsenem na wimbledonie
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
w finalach debli to graja goscie pokroju haase czy sislinga wiec faktycznie to osiagniecie zadne
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
debel przegra żeby jutro ludzie znowu dali po 20zł i zobaczyli jak Jurek opitala Zemlje  Co im po 20zl jak nie stac nas na technologie tylko sedzia siatkowy siedzi  po co tracić kasę na taką pierdołe  organizacja ogólnie parodia, wczoraj ludzie 2 godziny stali w kolejce po bilety bo 2 kasy były otwarte
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rzeczywiście mało  skladaki anonimow wiecej potrafili osiagnac w ciagu jednego turnieju np marray z nielsenem na wimbledonie Składaki poradziły sobie również w mastersie. Fakt jest taki że byli w finale wielkiego szlema i nikt im tego nie zabierze. Niektórzy nawet nie zbliżą się do takiego osiągnięcia, Ferrer np nigdy nie był w finale szlema
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
Siema Domel, na Sare. Ogladalem Bertens z Lucie wczoraj to jednak nie zrobila na mnie wrazenia, a Sara ponizej pewnego poziomu nie zejdzie  tyż tak sądzę  Sara ją zamęczy  Sara po wczorajszym maratonie sama padnie.
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Siema Domel, na Sare. Ogladalem Bertens z Lucie wczoraj to jednak nie zrobila na mnie wrazenia, a Sara ponizej pewnego poziomu nie zejdzie  Widzę zdania mocno podzielone, osobiście nie tykam tego meczu. A co tam w Reszowie? Zbroją się widzę, Nickiego nam zabraliście  Ja bym sie Nickim nie przejmowal na Twoim miejscu tylko tym czy dostaniecie licencje za rok w elidze, bo z kasa u was bylo krucho, a tu taki bombowy sklad zrobiliscie i na taczkach pewnie za 2-3 lata bedziecie obecnego prezesa wywozic  Siema Domel, na Sare. Ogladalem Bertens z Lucie wczoraj to jednak nie zrobila na mnie wrazenia, a Sara ponizej pewnego poziomu nie zejdzie  tyż tak sądzę  Sara ją zamęczy  Dokladnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Siema Domel, na Sare. Ogladalem Bertens z Lucie wczoraj to jednak nie zrobila na mnie wrazenia, a Sara ponizej pewnego poziomu nie zejdzie  tyż tak sądzę  Sara ją zamęczy  Sara po wczorajszym maratonie sama padnie. I tak, i nie, jak się czuje wie tylko ona.
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
w top10 sie jakos utrzymuja, w 2006 polfinal ao
|
|
|
|
|
a.k.a. "Lyon"
|
|
a.k.a. "Lyon"
debel przegra żeby jutro ludzie znowu dali po 20zł i zobaczyli jak Jurek opitala Zemlje  10PLN wjazd a siadasz gdzie chcesz, nikt nie sprawdza 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fakt jest taki że byli w finale wielkiego szlema i nikt im tego nie zabierze. Niektórzy nawet nie zbliżą się do takiego osiągnięcia, Ferrer np nigdy nie był w finale szlema singiel a debel to przeciez dwie inne bajki wiec to porownanie jest nie trafione
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja bym sie Nickim nie przejmowal na Twoim miejscu tylko tym czy dostaniecie licencje za rok w elidze, bo z kasa u was bylo krucho, a tu taki bombowy sklad zrobiliscie i na taczkach pewnie za 2-3 lata bedziecie obecnego prezesa wywozic  Spokojnie, nowy prezes nowe nadzieje. Swoją drogą to Polny tak namieszał że można o tym książkę napisać. Będzie więcej czasu to napisze Ci na gg jakie jaja z nim były
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
debel przegra żeby jutro ludzie znowu dali po 20zł i zobaczyli jak Jurek opitala Zemlje  10PLN wjazd a siadasz gdzie chcesz, nikt nie sprawdza  po dyszkę już nie było niby
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fakt jest taki że byli w finale wielkiego szlema i nikt im tego nie zabierze. Niektórzy nawet nie zbliżą się do takiego osiągnięcia, Ferrer np nigdy nie był w finale szlema singiel a debel to przeciez dwie inne bajki wiec to porownanie jest nie trafione Racja, debel i singiel zupełnie inna gra jednak przypadkowi ludzie nie wchodzą do finału szlema
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fryta zresztą teraz po operacji kolana więc w najbliższym czasie sukcesów im nie wróżę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Middelkoop krecz przy *1-5 0-40 w 3 secie 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Lyon"
|
|
a.k.a. "Lyon"
debel przegra żeby jutro ludzie znowu dali po 20zł i zobaczyli jak Jurek opitala Zemlje  10PLN wjazd a siadasz gdzie chcesz, nikt nie sprawdza  po dyszkę już nie było niby jak to nie było jak ja byłem w B1(10PLN) i w tym sektorze było max 50 osób  (a w wszędzie piszą, że komplet był  ) a później poszedłem sobie na A1
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|