|
|
addict
|
|
addict
Wie ktoś może gdzie można online obejrzeć "Drogówkę" bez jakichś śmiesznych aktywacji i opłaty rejestracyjnych , dzięki wielkie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
reltomx na taki film warto wydac te 2 dychy w kinie bo naprawde warto tym bardziej ze polski jest
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Ja wiem ale do kina mam w h.. kilometrażu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
reltomx - Drogówkę to raczej prędko w necie nie ujrzysz. Ja właśnie oglądam stary polski serial 'Dyrektorzy' (jak zobaczyłem że robił to reżyser 'Daleko od Szosy' to nie mogłem się oprzeć). Pierwszy odcinek nawet nawet , aktorsko bardzo dobry poziom 'mroczków' nie ma  Niektórych może nudzić ale dla mnie bardzo ok.
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
The Following - kryminal z Kevinem Baconem. Dopiero kilka odcinkow wyszlo 1 sezonu, najciekawsza pozycja tego sezonu. Dobre 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
The Following - kryminal z Kevinem Baconem. Dopiero kilka odcinkow wyszlo 1 sezonu, najciekawsza pozycja tego sezonu. Dobre  Obejrzałem trzy pierwsze odcinki i również jestem "za" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po genialnym pilocie Touch, nastepne odcinki 1 serii byly takie sobie.
Ruszyl 2 sezon i pierwsze dwa odcinki daja rade. Glowny watek wyszedl w koncu na wierzch.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wczoraj poznym wieczorem na kanale Kino Polska lecial ten film http://www.filmweb.pl/Z.Odzyskujak dla mnie naprawde dobry, z zainteresowaniem sie to ogladalo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W poprzednim temacie pisałem o tym filmie, świetny Adrien Brody i mocne 8/10 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam kinomaniaków  Panowie jestem z filmami i serialami na bieżąco jakieś 4 tematy wstecz. Oglądam raktycznie wszystko co jest tutaj podawane i powiem, że chyba jest to najbardziej trafiony temat w necie jeżeli chodzi o mój gust filmowy. Ja mogę oglądać wszystko co się trzyma kupy. Ale najbardziej lubię jak już aktgorstwo i rozkmina w filmie urywają jaja. Bardzo spasował mi ostatnio III Manor, podany chwilę wcześniej. Ma ktoś jeszcze jakieś tytuły związane z gangsterką na wyspach (lecz nie tylko)? Fajnie jakby były napisy bo nie lubie nieogarniać tego brytolskiego slangu ;p Z chęcią obejrzę też serial Love/Hate zapodany rxez vindoma, lecz własnie poczekam na napisy z powodu w/w. P.S The Immpossible także bardzo fajny, świetnie zrobiony, smutny i troszkę brutalny. Kilka razu po cichu "ałaa" mi sie wymsknęło. Pzdr
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A moze jakies filmy na wzor I ze cie nie opuszcze ktos poleci?
--------------------------------------------------------------------
th0mas / sprawdz film End of Watch, sa napisy do tego, to tez kryminal
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
nie wiem czy o takim filmie byla tu kiedykolwiek mowa
Bogowie Ulicy (End of watch)
po opiniach i ocenach niby bardzo dobry jest Równiez potwierdzam warto obejrzec . Jezeli chodzi o mnie ostatnio systematycznie siedze i nadrabiam zaległosci filmowe a wiec tak : Sinister jeden z lepszych horrorów jakie widzialem , koniecznie nalezy ogladac to poznym wieczorem i zadbac o porzadne naglosnienie . Nietykalni tego filmu nie trzeba przedstawiac koniecznie nalezy go obejrzec . Seven Pounds kolejna obowiazkowa pozycja szkoda ze tak pozno dotarlem do tego filmu .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Supreme dzieki za ten horror na pewno go obejrze z panna przez weekend 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Supreme dzieki za ten horror na pewno go obejrze z panna przez weekend  mam nadzieje ze jest naprawde straszny a nie jak np Kobieta w czerni, na ktory poszlismy do kina i ja sie przestraszylem caly jeden raz i zupelnie nie wiedzielismy czemu ten film zostal zakwalifikowany do gatunku horror
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A moze jakies filmy na wzor I ze cie nie opuszcze ktos poleci? 50 pierwszych randek  A z gangsterki to: Outlaw Business Rise of the Footsoldier Gangster no. 1 -ujdzie 51 state Eastern promises History of violence Starocie i wszystko sie tu przewinęło, ale może coś przeoczyłeś.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"Hitchcock" - chyba jednak się zawiodłem. Nie to, żeby to był jakiś bardzo słaby film, ale spodziewałem się czegoś więcej. W końcu to miał być film o wybitnym reżyserze, o genialnej "Psychozie", a wyszło tak sobie. Ze dwie sceny dobre, ze dwie dowcipne. Hopkins jako Hitch, to wg mnie nieporozumienie, kompletnie mi nie pasował. Charakteryzacja fatalna. ...ale fani Hitchcocka i tak go obejrzą i dobrze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Być może Hopkins w tej roli to nieporozumienie, ale jak trafisz gdzieś obejrzyj sobie "The Girl" telewizyjny film z Toby Jonesem, który gra Hitchcocka. Charakteryzacja taka, że Hitchcock wygląda jakby miał wodogłowie i był opóźniony intelektualnie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Być może Hopkins w tej roli to nieporozumienie, ale jak trafisz gdzieś obejrzyj sobie "The Girl" telewizyjny film z Toby Jonesem, który gra Hitchcocka. Charakteryzacja taka, że Hitchcock wygląda jakby miał wodogłowie i był opóźniony intelektualnie. A no to widzisz, może nie doecniłem Hopkinsa przez to, że nie widziałem Jonesa 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|