|
|
aka Schranzer
|
|
aka Schranzer
uroda tu nie ma znaczenia wszyscy po niej tak jada bo bola porazki radwanskiej To musi być ten jedyny powód  pomijając fakt, że na tym forum jest więcej hejterów Agi niż Wyjca 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przegrywa bierze medicala i udaje zeby wytracic przeciwnika z uderzenia na AO wygrywala w jakims meczu wziela medical to tez bylo ze udaje  a radwanska nie pamietam juz w jakim turnieju troche skory z palca sobie zerwala i odrazu brala medicala bo grac nie mogla 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przegrywa bierze medicala i udaje zeby wytracic przeciwnika z uderzenia na AO wygrywala w jakims meczu wziela medical to tez bylo ze udaje  a radwanska nie pamietam juz w jakim turnieju troche skory z palca sobie zerwala i odrazu brala medicala bo grac nie mogla  weź chłopie lepiej już nie pisz , nawet nie wiesz jak może być zerwany naskórek uporczywy przy grze jeżeli dostanie się do niego słony pot
|
|
|
|
|
aka Schranzer
|
|
aka Schranzer
Tam wieje jak sam skurwysyn. Strach cokolwiek typować.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
uroda tu nie ma znaczenia wszyscy po niej tak jada bo bola porazki radwanskiej To musi być ten jedyny powód  pomijając fakt, że na tym forum jest więcej hejterów Agi niż Wyjca  no bo aga sobie na to zasluzyla co do tego chyba sie zgadzamy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Krew z nosa Delpo i medical w stylu Azarenki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
monfils zerwał naskórek w meczu z monfilsem , nie mógł nic mocniej zagrać aż do czasu medicala
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Benek poczuł krew 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Krew z nosa Delpo i medical w stylu Azarenki  w tamtym roku to samo  chyba alergia na tulipany
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ciśnienia dostał , benek z 20 bp wybronił 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
monfils zerwał naskórek w meczu z monfilsem , nie mógł nic mocniej zagrać aż do czasu medicala a gdzie on ten naskurek mial zerwany? z tego co pamietam a pamiec mam dobra aga miala troche zerwanego na palcu kolo paznokcia wielkie rzeczy zerwany naskorek
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
monfils zerwał naskórek w meczu z monfilsem , nie mógł nic mocniej zagrać aż do czasu medicala a gdzie on ten naskurek mial zerwany? z tego co pamietam a pamiec mam dobra aga miala troche zerwanego na palcu kolo paznokcia wielkie rzeczy zerwany naskorek na dłoni , co nie zmienia faktu że niby taki duperel ale mocno wpływa na gre
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Raonic niegłupio wygląda na nocke , dla dziadzia Haasa może się w końcu motorek zaciąć
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
uroda tu nie ma znaczenia wszyscy po niej tak jada bo bola porazki radwanskiej Ale ja nic o Radwańskiej nie napisałem !! Przypomnę Tobie,że rozmowa jest na temat Sereny i Victorii
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
monfils zerwał naskórek w meczu z monfilsem , nie mógł nic mocniej zagrać aż do czasu medicala a gdzie on ten naskurek mial zerwany? z tego co pamietam a pamiec mam dobra aga miala troche zerwanego na palcu kolo paznokcia wielkie rzeczy zerwany naskorek Tak czytam i nie wytrzymałem. Jak se chłopie naderwiesz naskórek koło paznokcia to weź wtedy rakietę do tenisa i pierdolnij się w łeb, wtedy będziesz wiedział co jak boli. Wtedy nam się tu pochwalisz. btw. nie karmić więcej trolla
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
serena jaki gem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Raonic niegłupio wygląda na nocke , dla dziadzia Haasa może się w końcu motorek zaciąć Ostatnie podrygi Haasa w świecie ATP. Jak nie teraz to kiedy ma wygrać? Do Halle jeszcze jakiś czas  Lubiłem go zawsze, życzę mu wygranej z drwalem ;-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
monfils zerwał naskórek w meczu z monfilsem , nie mógł nic mocniej zagrać aż do czasu medicala a gdzie on ten naskurek mial zerwany? z tego co pamietam a pamiec mam dobra aga miala troche zerwanego na palcu kolo paznokcia wielkie rzeczy zerwany naskorek Tak czytam i nie wytrzymałem. Jak se chłopie naderwiesz naskórek koło paznokcia to weź wtedy rakietę do tenisa i pierdolnij się w łeb, wtedy będziesz wiedział co jak boli. Wtedy nam się tu pochwalisz. btw. nie karmić więcej trolla trolla masz przed lustrem milicyjny prowokatorze koniec dyskucji z toba 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
monfils zerwał naskórek w meczu z monfilsem , nie mógł nic mocniej zagrać aż do czasu medicala a gdzie on ten naskurek mial zerwany? z tego co pamietam a pamiec mam dobra aga miala troche zerwanego na palcu kolo paznokcia wielkie rzeczy zerwany naskorek Tak czytam i nie wytrzymałem. Jak se chłopie naderwiesz naskórek koło paznokcia to weź wtedy rakietę do tenisa i pierdolnij się w łeb, wtedy będziesz wiedział co jak boli. Wtedy nam się tu pochwalisz. btw. nie karmić więcej trolla 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|