Jest jakaś stronka gdzie będą wypisane mecze piłkarskie jakie rozgrywane są danego dnia i obok nich wypisane kanały telewizyjne, na których te mecz będą transmitowane ?
Chodzi mi o to, że np tak jak dziś jest LE, a wiadomo z transmisją w tv nie jest najlepiej, to żebym nie przeglądał wszystkich dostępnych kanałów i gdzie jest transmisja, tylko żeby to było "na tacy".
Coś nie działa mi stronka z programem UPC i stąd to pytanie
Jest jakaś stronka gdzie będą wypisane mecze piłkarskie jakie rozgrywane są danego dnia i obok nich wypisane kanały telewizyjne, na których te mecz będą transmitowane ?
Chodzi mi o to, że np tak jak dziś jest LE, a wiadomo z transmisją w tv nie jest najlepiej, to żebym nie przeglądał wszystkich dostępnych kanałów i gdzie jest transmisja, tylko żeby to było "na tacy".
Coś nie działa mi stronka z programem UPC i stąd to pytanie
Uzbieralo mi sei troche kasy na telefonie (karta w play). Mozna te srodki jakos sensownie wykorzystac ? Odkad mam darmowe smsy i dzwonienie w playu to zlotowki z konta prawie nie znikaja.
Witam, czy mógłby ktoś wrzucic linka do jakiegoś darmnowego programiku w excelu albo w czymś innym, w którym można sobie liczyć yield? tj. dokładnie, żeby były takie rubryki jak: Nr typu,Zdarzenie,Typ,Stawka,Czysty Zysk(lub strata),Yield
nie wiem jak taki soft wygląda, prosze więc o pomoc, o link, dzięki
Witam, czy mógłby ktoś wrzucic linka do jakiegoś darmnowego programiku w excelu albo w czymś innym, w którym można sobie liczyć yield? tj. dokładnie, żeby były takie rubryki jak: Nr typu,Zdarzenie,Typ,Stawka,Czysty Zysk(lub strata),Yield
Dzięki Goget, właśnie o to mi chodziło a jak np zagram asiana -0.75 i będę miał zwrot połowy stawki to jak takie coś wpisać tam? tj. jak to się ma do późniejszego liczenia yieldu, bo jest zwrot stawki
Mam taki problem. Na wynajmowanym mieszkaniu działa mi net bardzo dziwnie. Od 23 do 12 chodzi jak rakieta , od 12 do 23 muli jak ślimak. Strony laduja mi sie po pol minuty etc. - zeby go sztucznie przypsieszyc musze rozlaczac i polaczac sie ze swoja siecia co kilka sekund. Jesli chodzi o czas to jest on wmiare rowny. 23:01 do 12:00 etc. Net z Vectry , wszlekie umowy sa niestety na współlokatora , który zgania wine na mój komputer. U siebie na kompie nic nie ruszałem - no bo po co ? Wspolokator mowil ze limitow nie ustawiał , patrzylem tez na ustawienia routera to nie widziałem jakichś podejrzanych ustawien/limitów etc. Net praktycznie mi muli od pocztaku jak jest zainstalowana Vectra - w sensie internet na mieszkaniu. Az tak bardzo mi to nie ciazylo , bo w domu w dzien siedzialem malo lub mialem inne wazniejsze zajecia. Podejrzewam , ze Vectra moze cos ustawiła.
W domu net działa normlanie - nie powiem miałem kiedyś kłopoty z internetem , ale to wynikało raczej z powodu routera. Po zmianie śmiga poprawnie.
I tu pojawia sie drugie pytanie. Jaki net bezprzewodowy polecacie ? Play ? Orange ?
Najtaniej chyba wychodzi Orange, najlepiej na Allegro wpisać "internet orange free na kartę" to zobaczysz za jaki bezcen można sobie załatwić sam SIM w porównaniu do tego ile bierze sieć gdybyś chciał to samo kupić w punkcie.
Natomiast daj znać jak wygląda sprawa z najbliższymi stacjami bazowymi.
W pobliżu mam kilkanaście stacji - prawie centrum miasta , ale jednak najbliżej stoją dwie z T-Mobile wg tej mapki. Jeszcze z Orange sa wmiare blisko , ale te z T-Mobile praktycznie mniej jak 100 metrów od mieszkania. Kmórke mam wlasnie w tej sieci , ale z tego co słyszałem to ich internet bezprzewodowy jakoś nie jest najlepszej jakości. Net potrzebny głównie do : - przeglądnie internetu - słuchania radia [relacji z meczów] - pobieranie plików [przy tych 10 GB - 2 GB w miesiacu nie powinno zmasakrowac netu].
Nie wiem ile pochłania ogladanie spotkan/sluchanie radia [pakiet MLB.TV]