Przed meczem rewanżowym wszyscy pisali i mówili o ostatniej szansie dla Realu na uratowanie sezonu, ale czemu nikt nie wspominał o tym, że to jest też szansa dla Barcelony, żeby w tym roku nie zostać jedynie z mistrzostwem kraju i bez jakiegokolwiek pucharu??
ten puchar krola to jak kowalczyk mowi puchar Weszło
Przed meczem rewanżowym wszyscy pisali i mówili o ostatniej szansie dla Realu na uratowanie sezonu, ale czemu nikt nie wspominał o tym, że to jest też szansa dla Barcelony, żeby w tym roku nie zostać jedynie z mistrzostwem kraju i bez jakiegokolwiek pucharu??
Nie, nie jestem napinaczem, nie jestem fanem Realu. Chociaż wolę ich od Barcy, ale uważam również,że grali w niektórych meczach chamsko.
Fakt jest jeden, każdy zakochał się w Barcelonie i ciężko przez gardło teraz przechodzi ludziom, że Barca się powoli wypala i tym samym składem już nie będzie manity i finałów LM co roku.
A pisanie,że to Real ma uratować sezon? Przecież to są dwie świetne drużyny i tylko 1 mistrzostwo kraju jest do zdobycia, bez sensu trochę.
Zauwazylem jedna rzecz Jak wygra barcelona to jest zawsze wielki krzyk i szum (na forum tutaj i w innych miejscach) i czesto cala sytuacje rozpoczynaja fani Barcelony. Jesli wygra Real jest wzglednie cicho i spokojnie.
Barcelona obecnie jest bezplciowa, bez werwy i potwierdzaja to kolejne wyniki - brak tam wkur.. po porazce, wszystko stonowane - lubie BARCE ale taki obrot sprawy nadaje tylko kolorytu sezonowi 2012/2013 na europejskich boiskach
analityk jesteś pewien, że tylko Barca się tego uczy?
Dla mnie taka dyskusja jest zbędna, bo taki jest dzisiaj futbol, że sporo panienek gra i w każdym klubie znajdzie się niejeden aktor.
Najlepsze lata piłki już za nami. Mogłem się urodzić pare lat wcześniej Teraz liczy się kasa, a piłkarzyki zmieniają kluby jak rękawiczki i mają je w dupie, nie wkładają serca w grę. Nie pisze o wszystkich, ale na takich wskazać to już nie lada wyczyn. Nie ma takiej więzi pomiędzy zawodnikami i kibicami. A piłka nożna bez kibiców to nie piłka... Nowoczesne stadiony, nowe przepisy, szejki srejki. Oby hajs się zgadzał