|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
Tylko sitcomy komediowy dobrze sie trzymaja w glownych stacjach. jakieś przykłady?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Z nowych seriali mogę polecić:House of Cards - super serial, faktycznie najlepszy w ostatnim czasie! świetna gra aktorów i świetnie pokazane środowisko polityki. The Newsroom - jak wyżej, czyli bardzo dobra gra aktorska i ciekawy temat - czekam na 2.sezon. UWAGA: Oba powyższe seriale to dużo gadania i myślenia, więc nie każdemu się spodoba Gorejący Krzew - miniserial Agnieszki Holland opowiadający o wydarzeniach z 1969 roku w Czechach. Dla mnie pozycja obowiązkowa i bardzo dobra! Anna German - dobry serial oparty na prawdziwej i niesamowitej historii. Nie mogłem uwierzyć, że to w TVP leci Vikings - ciekawie pokazana historia legendarnego przywódcy. Podoba mi się naturalność w tym serialu (od przesady jest Spartakus  ) Dobrze dobrana jest obsada, a główny bohater idealnie pasuje do tej roli. Czego nie polecam:The Following - zapowiadał się super, jednak z czasem okazało się, że dno.. scenariusz kupy się nie trzyma i jest mało realny. Kompletnie nie rozumiem ocen tego serialu na imdb. Banshee - dno i tony mułu... scenariusz pisał chyba gimnazjalista 
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Fajno 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Różne są chwyty marketingowe, żeby kogoś do czegoś skłonić, najczęściej do zakupu. Ale nie o to chodzi, to tak tylko na marginesie. Jeśli ktoś chce sobie zobaczyć nowy serial BBC z gatunku drama/thriller, gdzie jedną z ról gra czarna żydówka, brzmi nawet lepiej niż kobieta z brodą, to uwagę należy skierować na "Mayday"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fajno  tylko kanałów tego gościa jest kilka, coś ze sześć albo siedem
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Fajno  tylko kanałów tego gościa jest kilka, coś ze sześć albo siedem to zapodaj ,bo ja niedawno odkryłem,ale tylko ten jeden
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
podziękował,głęboki ukłon
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Banshee - dno i tony mułu... scenariusz pisał chyba gimnazjalista  mega przesada, najwyraziej nie lubisz takiego gatunku
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Myslał ktoś nad tym dlaczego telewizja n polaczyla sie z cyfra? przegladajac oferte doszedłem do wniosku że chyba cyfrowemu polsatowi przybedzie nowych klientow  fakt faktem szlachta wykupi pakiety premium za 2 stówki ale przy cenie 59zł polsat zamiata tą koalicję  jak dla mnie bramka samobójcza w 90+2 minucie  Moze nie w tym temacie taka dyskusja. Tu jest odpowiedniejszy https://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=5808593#Post5808593
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Polećcie jakiś dobry film o włamie, kradzieży itp. Coś komediowego- w stylu oceans albo bardziej w strone thrillera- Inside man.
Z góry dzięki.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobry film o kradzieży łączący elementy thrillera i komedii - Złodzieje rowerów  oglądał ktoś już Bates Motel ?
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Myslał ktoś nad tym dlaczego telewizja n polaczyla sie z cyfra? przegladajac oferte doszedłem do wniosku że chyba cyfrowemu polsatowi przybedzie nowych klientow  fakt faktem szlachta wykupi pakiety premium za 2 stówki ale przy cenie 59zł polsat zamiata tą koalicję  jak dla mnie bramka samobójcza w 90+2 minucie  Moze nie w tym temacie taka dyskusja. Tu jest odpowiedniejszy https://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=5808593#Post5808593a co polsat moze zaoferowac kibicowi pilki noznej lige rosyjska i holenderska  szanujmy sie idac twoim tokiem rozumowania to lepiej posiadac lalke z sex shopu niz kobiete bo lalka tansza w uzytkowaniu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobry film o kradzieży łączący elementy thrillera i komedii - Złodzieje rowerów  Widziałem  Poza tym chciałem coś lżejszego 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://stopklatka.pl/-/48182702,top-10-kinowych-nowosci
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobry film o kradzieży łączący elementy thrillera i komedii - Złodzieje rowerów  Widziałem  Poza tym chciałem coś lżejszego  no to "Topkapi" Julesa Dassina
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Myslał ktoś nad tym dlaczego telewizja n polaczyla sie z cyfra? przegladajac oferte doszedłem do wniosku że chyba cyfrowemu polsatowi przybedzie nowych klientow  fakt faktem szlachta wykupi pakiety premium za 2 stówki ale przy cenie 59zł polsat zamiata tą koalicję  jak dla mnie bramka samobójcza w 90+2 minucie  Moze nie w tym temacie taka dyskusja. Tu jest odpowiedniejszy https://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=5808593#Post5808593a co polsat moze zaoferowac kibicowi pilki noznej lige rosyjska i holenderska  szanujmy sie idac twoim tokiem rozumowania to lepiej posiadac lalke z sex shopu niz kobiete bo lalka tansza w uzytkowaniu LOL  Odpal kiedys sam dekoder bez pomocy matki i zauwaz ze jest duzo wiecej kanałow niz tylko te sportowe
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jest polska superliga piłkarzy ręcznych - mi pasuje :-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Duńczycy zrobili sobie trylogię "Pusher", Brytyjczycy nie chcieli być gorsi, nakręcili remake pierwszej części. Nawet znośny, można obejrzeć.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z tego zestawieni polecam Polowanie świetny Hanibal ;), w ogóle kawał dobrego skandynawskiego kina,
Żyła sobie Baba dobry film, oglądałem na Sputniku, chyba ze 2 lata temu, co nie zmienia faktu, że ciekawa pozycja, no i kino rosyjskie rzadko gości w kinach.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|