Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 14 z 25 1 2 12 13 14 15 16 24 25
W
Nick Kyrgios, Jerzyk i Del Potro
Nick Kyrgios, Jerzyk i Del Potro
W Offline
Originally Posted by Akhu
Zgłaszam oficjalny pomysł, żeby w kolejnej edycji wyrzucać z konkursu za wpisanie się do tematu "kto awanasował do następnej rundy" jeśli miało się 'bye'.

Zamiast mieć przejrzysty temat do którego się zagląda z kim się gra w następnej rundzie trzeba się przebijać przez posty jakichś (tu wstawić odpowiedni epitet), którzy muszą sobie nabić jednego posta więcej.

Regulamin wymaga pod groźnymi restrykcjami podania informacji o awansie do następnej rundy. Nic nie ma o tym, że w przypadku awansu automatycznego nie trzeba podawać. Więc wcale się nie dziwię. Sam bym wpisał.

R
Zbanowany
Zbanowany
R Online: Karty
sry brak edit tutaj

czyli podajac je we wlasciwej mozna zrobic z nimi wszystko

P
P Offline
Originally Posted by rafal08
Jesli mnie pamiec nie myli to typy podane w innej cwiartce uznawane sa jako nie istniejace

OK, chyba rzeczywiście tak jest.
Wydaje mi się, że powinne być konsekwencje umieszczenia typu w innym temacie takie jak w przypadku gdy nie zawiera wszystkich informacji. Zresztą fragment punktu 9 regulaminu można różnie interpretować:

Każdy typ musi zawierać wszystkie informacje podane powyżej i musi być wysłany we właściwym temacie. W przeciwnym wypadku typ trafiony NIE będzie się liczył i zostanie potraktowany jako niewysłany (można będzie w jego miejsce wysłać później inny). Nie trafiony typ zaś będzie się liczył jako WAŻNY i będzie traktowany jako typ przegrany czyli -100zł. Jeśli zapomnisz podać część danych to możesz je dodać w osobnej wiadomości, aż do rozpoczęcia spotkania.

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Originally Posted by W8inG4DeatH
Originally Posted by Akhu
Zgłaszam oficjalny pomysł, żeby w kolejnej edycji wyrzucać z konkursu za wpisanie się do tematu "kto awanasował do następnej rundy" jeśli miało się 'bye'.

Zamiast mieć przejrzysty temat do którego się zagląda z kim się gra w następnej rundzie trzeba się przebijać przez posty jakichś (tu wstawić odpowiedni epitet), którzy muszą sobie nabić jednego posta więcej.

Regulamin wymaga pod groźnymi restrykcjami podania informacji o awansie do następnej rundy. Nic nie ma o tym, że w przypadku awansu automatycznego nie trzeba podawać. Więc wcale się nie dziwię. Sam bym wpisał.

myslisz ze bye bedzie reklamowal ze to on powinien awansowac? laugh

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
myslisz ze bye bedzie reklamowal ze to on powinien awansowac? laugh

nie ma się co śmiać, znając "mecz.pl" na pewno się jakiś znajdzie grin

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Originally Posted by prer
Jesli mnie pamiec nie myli to typy podane w innej cwiartce uznawane sa jako nie istniejace

Wydaje mi się, że powinne być konsekwencje umieszczenia typu w innym temacie takie jak w przypadku gdy nie zawiera wszystkich informacji. Zresztą fragment punktu 9 regulaminu można różnie interpretować:

Każdy typ musi zawierać wszystkie informacje podane powyżej i musi być wysłany we właściwym temacie. W przeciwnym wypadku typ trafiony NIE będzie się liczył i zostanie potraktowany jako niewysłany (można będzie w jego miejsce wysłać później inny). Nie trafiony typ zaś będzie się liczył jako WAŻNY i będzie traktowany jako typ przegrany czyli -100zł. Jeśli zapomnisz podać część danych to możesz je dodać w osobnej wiadomości, aż do rozpoczęcia spotkania.

Też do przemyślenia pod kątem zmian w regulaminie, ale z drugiej strony np. ja w ogóle nie sprawdzam innych ćwiartek tak więc nawet bym nie wiedział jeśli przeciwnik gdzie indziej coś wyprawia.

C
C Offline
Originally Posted by W8inG4DeatH

*bye* oznacza, że ktoś w ogóle nie bierze udziału w pierwszej rundzie tylko zaczyna od drugiej, tak więc nie ma co się przejmować tym. Ale warto dopisać, że w przypadku *bye* nie trzeba zgłaszać awansu do II rundy...

R
Zbanowany
Zbanowany
R Online: Karty
Originally Posted by Conrad
Originally Posted by prer

Też do przemyślenia pod kątem zmian w regulaminie, ale z drugiej strony np. ja w ogóle nie sprawdzam innych ćwiartek tak więc nawet bym nie wiedział jeśli przeciwnik gdzie indziej coś wyprawia.

Dokladnie tak samo toast .W innej cwiartce to moze sobie nawet napisac,ze awansowal i kogo to bedzie obchodzic

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Przez kilka chwil miałem najlepszy bilans tygodniowy (+2005) wink

Sprawdzam dzisiaj wyniki, siadło, sprawdzam typ, nie podałem daty.

Zawszę coś odwalę cool

Dobrze, że chociaż awansowałem dalej

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
witam panowie możecie mi powiedzieć z kim rywalizuje dalej pisze z tel i nie mam poglądu do tabeli jestem w pierwszej cwiartce dzięki

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
znow jakies glupie rozmowy, przez jednego balwana, ktory przyczepil się do bye

a kto widzi problem, zeby podawac kto awansowal, nawet jest ma sie bye ?
jest to przynajmniej informacja, ze gracz jest na biezaco i wie, ze gra sie toczy, wogole nie widze tu tematu to bezsensownej dyskusji

aha, i nawet bym sie nie odwazyl nei podac ze awansowalem z "bye", poniewaz gdybym tego nie podal do srody to by sie kolejny ktos przyczepil, ze nie podalem awansu i nie powiniem grac dalej, takze dla swietego spokoju i tak bede podawal (chyba ze regulamin okresli inaczej) smile

tyle odemnie, powodzenia !

F
I love mecz.pl
I love mecz.pl
F Offline
Originally Posted by luki3232
witam panowie możecie mi powiedzieć z kim rywalizuje dalej pisze z tel i nie mam poglądu do tabeli jestem w pierwszej cwiartce dzięki

Z *bye* bo Kidd 21 nie podał typów wink

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
ale jeśli bye nie poda, ze awansował to co wtedy ? laugh
Czyli luki masz wolny los, nawet z bye nie rywalizujesz tongue

(oczywiscie zarcik)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by fechnerinho

dzięki smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Stich
znow jakies glupie rozmowy, przez jednego balwana, ktory przyczepil się do bye

a kto widzi problem, zeby podawac kto awansowal, nawet jest ma sie bye ?
jest to przynajmniej informacja, ze gracz jest na biezaco i wie, ze gra sie toczy, wogole nie widze tu tematu to bezsensownej dyskusji

aha, i nawet bym sie nie odwazyl nei podac ze awansowalem z "bye", poniewaz gdybym tego nie podal do srody to by sie kolejny ktos przyczepil, ze nie podalem awansu i nie powiniem grac dalej, takze dla swietego spokoju i tak bede podawal (chyba ze regulamin okresli inaczej) smile

tyle odemnie, powodzenia !

Hahaha, ludzie litości. Przecież *bye* nie jest niczyim przeciwnikiem, więc dlaczego podajecie kto awansował? laugh
Ciekaw jestem czy Federer zgłasza kto wygrał, jak ma wolny los w pierwszej rundzie jakiegoś turnieju.

300 lat temu ktoś sobie zażartował, że stoczył ciężki pojedynek z *bye* i wygrał. Reszta podchwyciła i było śmiesznie. Przez jedną edycję. Później, w kolejnych playoffach, ludzie najwidoczniej pomyśleli, że tak trzeba. I tak się wpisują do tej pory...

Do mnie się ktoś właśnie kiedyś o to przyczepił. Ale nic tym nie ugrał, bo nie mógł. Ale przynajmniej był ubaw grin

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Witam.Jestem nowy w tym konkursie.Gdzie sie dowiem z kim gram w 2 rundzie..?W 1 mialem te nieszczesne "bye"... grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by szymontom
Witam.Jestem nowy w tym konkursie.Gdzie sie dowiem z kim gram w 2 rundzie..?W 1 mialem te nieszczesne "bye"... grin

Trzeba sobie samemu sprawdzać. Jest tabelka przecież.
https://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=5776431#Post5776431

enthusiast
enthusiast
Zapomnialem podac numeru typu, ktory trafilem, wczorajszy mecz Dortmund - Donieck. Punkt 9. Regulaminu mowi m.in.:

Ten trafiony typ i tak nie zostanie mi zaliczony, wiec moge w jego miejsce podac inny typ tak?

iti Offline
PLAYOFF WINNER
PLAYOFF WINNER
Sam mam liczyc z kim bede gral patrzac na tabelke czy w ktoryms temacie jest uaktualniany link do drabinki, ale ja tego (jeszcze?) nie zauwazylem?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by fechnerinho

dzieki na ładna mine mnie posadziłes Kidd miał Bye i nie musiał podawac typów frown

Strona 14 z 25 1 2 12 13 14 15 16 24 25

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, wHiTe_StAr, Lukasz111, Emilio, alfa, rafal08, betowiec, rymoholik), 1,896 gości, oraz 5 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,273
Posty5,827,831
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025