Indiana dała się nabrać na zmyłkę Kobiasza(później się zamotali jeszcze bardziej), Howard ładnie pokierował ekipą. LAL w tym meczu pokazał swoją prawdziwą wartość
Czarne ciołki Phoenix jednego punktu do overa 1q zbrakło .........Morris głupku
jak to pisałem było 27-21 end 1q wchodze dziś na Betfair a tam dopisana kasa za ov 48,5 1q Phoenix sprawdzam jeszcze raz play-play...........nie wiem kurwa jak to możliwe ale Morris wybacz rzygi na Ciebie.
BTW 13 pkt w 45 seknud.........wow to jest możliwe w NBA ?
Czarne ciołki Phoenix jednego punktu do overa 1q zbrakło .........Morris głupku
jak to pisałem było 27-21 end 1q wchodze dziś na Betfair a tam dopisana kasa za ov 48,5 1q Phoenix sprawdzam jeszcze raz play-play...........nie wiem kurwa jak to możliwe ale Morris wybacz rzygi na Ciebie.
BTW 13 pkt w 45 seknud.........wow to jest możliwe w NBA ?
jestes najwiekszym farciarzem roku 5pkt w ciagu 2.5 sekundy
kurwaaaaaaaa to jest normalnie nie do wiary mialem over 58.5 1 polowe st.louis butler , 4 minuty do konca , 25-25 (razem.... 50) 9 pkt? 4 min? księgarnia!!!... ... .. . rzucili 2 punkty przez ten czas....
sie grac odechciewa bo takiej pierdolonej patologi to nikt nie jest w stanie przewidziec
za duzo grasz chlopie widac ze pochłania cie live a tu trzeba skupic sie na sensownym dobieraniem meczy przed spotkaniami ...taka dobra rada wiadomo ze nałóg robi swoje ...ale nie mozna szargac sobie nerwami co chwile
kurwaaaaaaaa to jest normalnie nie do wiary mialem over 58.5 1 polowe st.louis butler , 4 minuty do konca , 25-25 (razem.... 50) 9 pkt? 4 min? księgarnia!!!... ... .. . rzucili 2 punkty przez ten czas....
2 sezony temu brakowało Mi 1 punktu do overa u turasów i przez 2.40 nie rzucili NIC nie takie rzeczy się już widziało
BBC-Oliver ov 145.5 po 3q brakuje do overa 27 punktów 2.27 do końca wynik 62-81 brakuje 3 punktów 62-83 ft widzisz ziom Twoje przypadki to żadna patologia