Overki obie ekipy mogą strzelać Niemcy 3.5 i Polska 4.5
Łączne AKO 4,08 w becie.Myślę że można przyłożyć solidnie.
Tu bym się zastanowił mocno ... niemy 1 miejsce w grupie .. mecz z kazachami bedzie formalnością ,ale sadzę ze przy wyniku 2-0 mogę klepać aby tylko dograć do konca . Myślę że lepiej na live coś tu uderzyć .
Co do Polski ... jak bardzo podchodzę krytycznie do tej bandy z cipą trenerem na czele tak po blamażu z Ukraina pierwsza myśl jaka mnie naszła to ... gra o honor (co nasi bardzo lubią ) z San Marino i wynik w okolicach 6-0 . Ale dzisiaj przemyślałem nieco sprawę i jednak poczekam na skład naszych "ptaszków " i ustawienie . Jak znowu wyjdziemy choinką i lewym osamotniony na szpicy a w obronie zobacze Glika ,Wasyla i Boenisha to rozważę Under 3,5 i gola dla San Marino ... wiecznie do zera zbierać nie bedą coś im w koncu wpadnie . Ale to wszystko na live .
raiders Niemcy jeszcze muszę pogrywać, mają Szwedów jeszcze z meczem zaległym w Szwecji, Austria i Irlandia też są w stanie niespodziankę zrobić.Jutro rozstrzelają się, coś koło 6:0 mi się widzi.
rożne over 10 Polska - SM też wygląda dobrze. Nasi będą chcieli powtórzyć wynik 10-0 i zmazać obraz po porażce z UKR. WydAJE MI SIĘ, że będą ostrzeliwać rywala a wszystko nie wpadnie
Ostatnio nie było zle z SM, moze pan Waldemar niech podpatrzy jakies akcje ofensywne z tamtego spotkania, albo po prostu takie same ustawienie i taktyka na mecz i bedzie dobrze
rożne over 10 Polska - SM też wygląda dobrze. Nasi będą chcieli powtórzyć wynik 10-0 i zmazać obraz po porażce z UKR. WydAJE MI SIĘ, że będą ostrzeliwać rywala a wszystko nie wpadnie
TYm meczem tego nie zmażą nawet jak wygrają 20-0 ... ten mecz to ma podnieść ich morale nic innego taki sparing za 3pts . Do zmazywania blamażu z Ukrainą bedą mecze z Czarnogórą ,Ukrainą i Anglią . Nie oszukujmy się ... jak tu nasi nie postrzelają sobie i nie podniosą morale które jest bardzo niskie to naprawdę lepiej zaorać tą reprezentację i zacząć od zera .
TYm meczem tego nie zmażą nawet jak wygrają 20-0 ... ten mecz to ma podnieść ich morale nic innego taki sparing za 3pts . Do zmazywania blamażu z Ukrainą bedą mecze z Czarnogórą ,Ukrainą i Anglią . Nie oszukujmy się ... jak tu nasi nie postrzelają sobie i nie podniosą morale które jest bardzo niskie to naprawdę lepiej zaorać tą reprezentację i zacząć od zera .
Chodziło mi o to co Piłkarze i Trener mówią odnośnie meczu z SM. Moja opinia jest taka, że zamażą tę porażkę jeśli wygrają z Anglią na Wembley bez odbioru
Chodziło mi o to co Piłkarze i Trener mówią odnośnie meczu z SM. Moja opinia jest taka, że zamażą tę porażkę jeśli wygrają z Anglią na Wembley bez odbioru
OK rozumiem ... niestety nasi tylko mówią a i tak nie wszyscy . Ile to ja juz razy słyszałem ze gramy o honor, o zmazanie plamy , o udowodnienie sobie i kobicom ze coś potrafimy ..... oni zawsze chcą ale zawsze nie wychodzi
No wlasnie SM a Pan Waldek powołuje Polańskiego na kadre zeby co zagral z najsłabsza reprezentacja na Swiecie. Przecież tu nasza młodzieżówka powinna sobie spokojnie poradzić w jutrzejszym spotkaniu.
Nie ważne ile wygrają, ważne żeby wygrali I tak po meczu media sprzedadzą narodowi taką papkę, że nikt nie będzie już pamiętać piątkowego blamażu z Ukrainą. Każdy będzie żył nadzieją, że po wysokiej wygranej z San Marino nadal mamy szansę ograć Czarnogórę, Mołdawię, w rewanżu Ukrainę oraz wywieźć remis z Anglii.
No wlasnie SM a Pan Waldek powołuje Polańskiego na kadre zeby co zagral z najsłabsza reprezentacja na Swiecie. Przecież tu nasza młodzieżówka powinna sobie spokojnie poradzić w jutrzejszym spotkaniu.
krajowy skład powinien grac ci co grali w pierwszej 11 z Ukraina
zaraz po meczu aut do domu ,nie mam dla tych ludzi juz szacunku z reszty co są gramy z san marino i oczywiscie fornalik tez aut za 150 kola msc nie mozna grac Wasylem,rybusem ,boenischem ,to nie jest cyrk .
Ja wiem ze wszyscy sie do Beinlisza przyjebali, dziennikarskie co niektóre zjeby beda teraz pisac na niego, bo ten na nich wyjebane ma i nie chce przeprowadzać z nimi wywiadów i bardzo dobrze jebac co poniektórych zjebów.
To przez tych z... jest ta cala atmosfera zjebana w kadrze i w zwiazku, bowiem caly czas im sie cos nie podoba i szukaja sensacji. Taka jest prawda przez tych co niektórych dzienikarzykow i ludzi z TV.
Za mecz z Ukraina jest winna cala druzyna i wszyscy zagrali klape a nie jednego kozla szukac ofiarnego, zenada kuzwa jednym slowem w taki sposob szukac winnego porazki.
Dlaczego o trenerze nic nie wspominają, a Smude to jechali non stop. Widzicie to czy nie, zero wszystko jest cacy tak. Zenada jednym slowem i tyle.
kazdy dziennikarz to dwulicowa prostytutka a nie wybrani. wystarczy, ze zmieni gazete i od razu sposób pisania/poglądy. największe rury to są ci od pompowania baloników przed meczami, kadrą, duzymi imprezami.
Ja do pana Fornalika nic nie mam. Dla mnie on po prostu za szybko objął kadre. Mogli go zostawić w Ruchu dalej, zbudował tam jakas ekipe ktora cos zaczynała w lidze znaczyc, to kuzwa zniszczyli to. A co by bylo jesli pan Waldemar by zbudował z Ruchu na prawde mocna ekipe na lata w naszej lidze, ktora z czasem moze by i sie włączyła do europejskich pucharów i cos moze powalczyła w nich. A z biegiem czasu i moze kadre by fajna zbudował.
Jak juz to pana Waldemara na asystenta mogli mianować. A selekcjonerem od początku powinien zostac pan Henryk Kasperczak, lub razem z Lenczykiem.
A tak na serio to Smuda powinien zostać dalej na stanowisku z tego co widac. I jestem głęboko przekonany ze na Mistrzostwach w Brazylii byśmy grali.