Napoleon oglądnij ten filmik i popatrz co ten cały Benisz robił, nóż się w kieszeni otwiera.
Nie beda nawet ogladal mam wyjebane na to. Co jeden mecz dajmy zagral slabi i tak od niego nie ma lepszego. Z drugiej strony to mógł bramkę strzelić, przy tej wrzutce z wolnego Majewskiego i troche obraz jego gry bylby inny.
A tak na marginesie, teraz zagral na lewej tak, ostatnio gral na prawej w kadrze po uja gral na tej prawej, wtedy trzeba bylo go dac na lewa. A na Prawa powołać Wojtkowiaka
Mozna powiedzieć ze to jego debiut w kadrze byl w sumie. Wiec zgrania moglo zabraknąć w sumie. Kolo nie gral w pilke tyle czasu po kontuzji ze moze byc troche mniej zwrotny, ale z czasem to bedzie jeden z lepszych lewych w Bundeslidze. A w sumie to niech obczają jego noty za spotkania i sa chyba lepsze od Piszczka.
A tak na serio to Smuda powinien zostać dalej na stanowisku z tego co widac. I jestem głęboko przekonany ze na Mistrzostwach w Brazylii byśmy grali.
Trochę cie ponosi fantazja Napoleon. Nie pisz proszę takich rzeczy bo pomyślę, że masz problemy z postrzeganiem rzeczywistości.
Innych zdanie moge cenić, twoje za grosz nie.
Na tym żebyś cenił moje zdanie zależy mi jak na zeszłorocznym śniegu. Proszę tylko żebyś nie pisał, że powinien zostać człowiek, który okradł nas z jakichkolwiek marzeń o choćby wyjściu z grupy śmiechu na Euro 2012.
A tak na serio to Smuda powinien zostać dalej na stanowisku z tego co widac. I jestem głęboko przekonany ze na Mistrzostwach w Brazylii byśmy grali.
Trochę cie ponosi fantazja Napoleon. Nie pisz proszę takich rzeczy bo pomyślę, że masz problemy z postrzeganiem rzeczywistości.
Innych zdanie moge cenić, twoje za grosz nie.
A z drugiej strony, prosic to możesz zony swej, zeby ci placek upiekła jak nie chce jej sie piec.
No to pozamiatał Mnie uczyli, że go otruli, a tu jak widać Bonaparte, nadal roztacza swoje wizje o potedze, teraz pod płaszczykiem polskiego geniusza myśli trenerskiej, bla, eee, blaaa, yhm, co to ja chciałem powiedzieć
[quote=fechnerinho][quote=Napoleon] A tak na serio to Smuda powinien zostać dalej na stanowisku z tego co widac. I jestem głęboko przekonany ze na Mistrzostwach w Brazylii byśmy grali.
A z drugiej strony, prosic to możesz zony swej, zeby ci placek upiekła jak nie chce jej sie piec.
No to pozamiatał Mnie uczyli, że go otruli, a tu jak widać Bonaparte, nadal roztacza swoje wizje o potedze, teraz pod płaszczykiem polskiego geniusza myśli trenerskiej, bla, eee, blaaa, yhm, co to ja chciałem powiedzieć
To mogli dodatkowo nauczyć rozumowania i kojarzenia bowiem z nimi na bakier jesteś niestety.