|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
zmotywowales mnie lupus  Panowie, jak ktos chce osiagac sensowne wyniki to nie powinien obawiac sie blota, kamieni itp. praktycznie cala smietanka biegow na 5k, 10k i polowke (Tergat, Farah, Bekele, Gebreselassie i wielu innych) zaczynala kariery od biegow przelajowych. zadne silownie czy bieznie nie dadza takich efektow jak solidne przetarcie w trudnych warunkach terenowych  w koncu co nas nie zabije to nas wzmocni 
|
|
|
|
|
2fast 2furious
|
|
2fast 2furious
McKracken, wątpię jednak, żeby wymienieni przez Ciebie panowie brodzili w 15-20 cm śniegu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja gdy nie mialem kontuzji to nie sprawialo mi to wiekszego problemu  spokojnych i rodzinnych swiąt 
|
|
|
|
|
2fast 2furious
|
|
2fast 2furious
No proszę Cię  Żadnej radości z biegania nie ma, gdy trzeba uważać na każdy swój krok  Już nie wspomnę o szukaniu właściwej ścieżki, która schowała się pod puchem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja mialem duza motywacje i ogolnei mam dobra psyche do sportu  Wystarczy zobaczyc moje treningi hehe. No ale rozumiem ze to radosci zadnej nie daje w trakcie biegu... za to jaka jest radosc z pozniejszych efektow 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Ja poszedłem po rozum do glowy, sprawdzilem pogode i pobiegalem wczoraj wieczorem, teraz 2 dni zero ruchu, oszczedzam stawy. Dzis tylko walka ze sniegiem przy 4 samochodach 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zarobas 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
McKracken, wątpię jednak, żeby wymienieni przez Ciebie panowie brodzili w 15-20 cm śniegu   np Mo Farah podczas IAAF Edinburgh cross country i to jeden z latwiejszych odcinkow: [ Linked Image] poza tym ostatnie IAAF Cross Country World Championships 2013 byly rozegrane tydzien temu w Bydgoszczy, wiec warunki byly zapewne nie takie rozne od Twoich twardym trzeba byc nie miekkim, to procentuje na asfalcie, bo przeskok z takiego treningu na asfalt wydaje sie byc tak latwym ze dodaje Ci skrzydel 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mój dzisiejszy trening wyglądał bardziej hardcorowo niż na zdjęciu powyżej Wyszedłem przed siódmą, kedy służby porządkowe dopiero rozpoczynały odśnieżanie stąd ponad połowa trasy w śniegu powyżej kostek, gdzieniegdzie poprzecinanym śladami stóp dziwnych ludzi, którzy zamiast biegać wybrali pójście na poranną mszę  na ulicach z kolei zmarznięte grudy śniegu, gdzieniegdzie kałuże i błoto. Trening krótki ale dający w kość 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Miałem zacząć biegać o jutra. Zatem będzie ciekawie. Warszawa nieźle zasypana. Najważniejsze aby chodniki nie były oblodzone ... bo ogólnie na śniegu fajnie się biega. I pomyśleć, że rok temu o tej porze na rowerze już śmigałem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Świeżutki zakup [ images.search.conduit.com]  jutro pierwsze testy... dzisiaj w Lidlu rzucili biegowe Nike, ludzie po kilka kartonów wynosili i wcale nie wyglądali na amatorów biegania  na szczęście zdążyłem złapać jedną parę dla żony i mam cichą nadzieję, że niedługo zacznie swoje pierwsze treningi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ci co wygladaja na pro zazwyczaj zamykaja stawke zawodów a Ci wygladajacy na najwikszych amatorów je wygrywają  Mialem te buty w dloni i osobiscie bym ich nie kupil  ALe moze do rekreacyjnego biegania beda ok.
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Poszedłem sobie na luzie chwilę po 8 licząć, że nikogo nie będzie w Lidlu, wpadam a tam czarno od ludzi przy butach. Jedna kobieta to miała cały koszyk butów  Pytam po co jej tyle to ta głupią udaje. Szukając swojego rozmiaru rzuciłem, że nie liczyłem iż tyle ludzi w mojej okolicy biega. Goście patrzą na mnie ze zdziwieniem, będą w nich śmigać normalnie. A taka lasia to rozwaliła - mówi do córki (14-15 lat) córuś, pasują ci do tej kurtki, do tej w domu też będą pasować.  Banda debili, ktoś chce sobie kupić do biegania to po chwili czasu nic nie znajdzie. Zakupiłem jedną parę, by zobaczyć ile warte. Zrobiłem pierwsze wybieganie, bez szaleństw, na podbiegach fajnie stopa trzymana. Vendetta, ta kobieta co u mnie najwięcej par wzięła grubo po 70 więc może wygrywać ale w wyścigu po kostuchę chyba 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mialem te buty w dloni i osobiscie bym ich nie kupil  ALe moze do rekreacyjnego biegania beda ok. Piszesz o lidlach czy o żelach?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
podejrzewam ze dla początkujących są ok... jak ktoś złapie bakcyla to za jakiś czas kupi sobie coś lepszego, a jak nie to niewielka strata... ale śmiech z ludzi, którzy rzucili się na nie jak szczerbaty na suchary... byłem dzis z żona w 4ech lidlach po drodze do domu (szukała swojego koloru  ) i poza pierwszym, w którym byliśmy z samego rana w pozostałych puchy - w końcu nie często zdarza się żeby oryginalną łyżwę w tak niskiej cenie dorwać 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja je zoabczylem przypadkiem bo koles kupil i do mnie z nimi przyszedl jako do eksperta  Podejrzewam ze procz pianki nie maja zadnej dodatkowej amortyzacji  Pewnie letni sezon przetrzymają ale na bank nie sa do buty dla kogos kto traktuje bieganie powazniej  Podejrzewam ze Ci co kupuja na wózki to beda je dgzies dalej sprzedawac  Niby to okazja i pewnie dadzą rade je opylic z zarobkiem po 20 zl na parze 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Po 160 zł w necie te buty śmigaja. + KW.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam takie tylko inny kolor, spoko się w nich biega. ps: ile za nie dałeś? bo ja miałem po kosztach śmigane pare razy pod koniec sezonu prawie jak nówki i nawet się w cenie nie orientuje bo dałem kilka dyszek jakoś na zime 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po 160 zł w necie te buty śmigaja. + KW. no wlasnie a w lidu 130  czysty zysk 
|
|