|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Jose ze Śląska jest (chyba) i zanim zdążył załatwić coś w Węglokoksie, to zszedł ze stanowiska, plotki mówiły coś o tym, że to dlatego, że C i E byli w konszachtach z Komapanią Węglową ciekawe coś ty mu załatwił, że nadal zielony jesteś... chodzą słuchy, że zadeklarowałeś się pisać pozytywne komentarze na onecie dla jedynej słusznej partii, prawda to?
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Widze ze dalej Modem jesteś?  Źle widzisz:) choć przyznam, że miło wspominam możliwośc banowania, że o imprezach zamknietych nie wspomne  Widniejesz w statusie jako moderator  to coś w stylu... jak aleja gwiazd albo bardziej Powązki;-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jose ze Śląska jest (chyba) i zanim zdążył załatwić coś w Węglokoksie, to zszedł ze stanowiska, plotki mówiły coś o tym, że to dlatego, że C i E byli w konszachtach z Komapanią Węglową ciekawe coś ty mu załatwił, że nadal zielony jesteś... chodzą słuchy, że zadeklarowałeś się pisać pozytywne komentarze na onecie dla jedynej słusznej partii, prawda to? jestem po to, żeby w 5. działach tematycznych nie widniał "Bezdomny" jako jedyny mod, wtedy byłby kabaret, a tak jest w 4. więc jest tylko farsa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Biszop - "martwa dusza" moderatorska 
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Widze ze dalej Modem jesteś?  Źle widzisz:) choć przyznam, że miło wspominam możliwośc banowania, że o imprezach zamknietych nie wspomne  Widniejesz w statusie jako moderator  to coś w stylu... jak aleja gwiazd albo bardziej Powązki;-) Aha to cos w stylu Raftera 
|
|
|
|
|
|
|
Aha to cos w stylu Raftera  mam nadzieję, że nie liczysz na odpowiedź 
|
|
|
|
|
pewny piniądz
|
|
pewny piniądz
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Aha to cos w stylu Raftera  mam nadzieję, że nie liczysz na odpowiedź  Na te nie. Ale w dzienniczku prosze na wszystkie odpowiedzieć. 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
jakos dzis ciezko cos wybrac z lm...
Malaga over 5,5 rogow Real over 3,5 kartki Latina Over 3,5 seta
|
|
|
|
|
|
|
Bylebym na pkt. 5 nie musiał odpowiadać, bo jaśli miałbym być miły, to musiałbym skłamać, a jeśli musiałbym napisać prawdę to podczas czytania mogłaby Ci się odpowiedź rozmazać:)
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Bylebym na pkt. 5 nie musiał odpowiadać, bo jaśli miałbym być miły, to musiałbym skłamać, a jeśli musiałbym napisać prawdę to podczas czytania mogłaby Ci się odpowiedź rozmazać:) Byle bys tylko nie pisal o Waterloo 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam. 3.5 kartki w Madrycie padnie? Kojarzy ktoś tego sędziego, który będzie tam dzisiaj gwizdał, ochoczo pokazuje kartki? Widziałem statystyki, ale chciałbym przeczytać czyjąś opinię.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam. 3.5 kartki w Madrycie padnie? Kojarzy ktoś tego sędziego, który będzie tam dzisiaj gwizdał, ochoczo pokazuje kartki? Widziałem statystyki, ale chciałbym przeczytać czyjąś opinię. Krystyna miał mały zatarg z tym sędzią bo w grupowym meczu LM zdajesie w Zagrzebiu kopali go ostro a sedzia troche to zlewał i podobno Krysi az piana ciekła o to  a defacto sedzia 6 kartek pokazał 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
he's back  i co, odrobiliście zadanie domowe Madryt over 3,5?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam. 3.5 kartki w Madrycie padnie? Kojarzy ktoś tego sędziego, który będzie tam dzisiaj gwizdał, ochoczo pokazuje kartki? Widziałem statystyki, ale chciałbym przeczytać czyjąś opinię. ramos i alonso do wyczszczenia przed 1/2 finału, więc over 1,5 izi 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam. 3.5 kartki w Madrycie padnie? Kojarzy ktoś tego sędziego, który będzie tam dzisiaj gwizdał, ochoczo pokazuje kartki? Widziałem statystyki, ale chciałbym przeczytać czyjąś opinię. Krystyna miał mały zatarg z tym sędzią bo w grupowym meczu LM zdajesie w Zagrzebiu kopali go ostro a sedzia troche to zlewał i podobno Krysi az piana ciekła o to  a defacto sedzia 6 kartek pokazał  Heh  Z tego co pamiętam to chyba stawiałem ten mecz na kartki i wszedł, ale sędziego nie pamiętam. Myślę, że Melo, Altintop dostaną dziś po kartce. Może i Sneijder jak się postara. A z drugiej strony przede wszystkim Ozil, Khedira albo Alonso.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam. 3.5 kartki w Madrycie padnie? Kojarzy ktoś tego sędziego, który będzie tam dzisiaj gwizdał, ochoczo pokazuje kartki? Widziałem statystyki, ale chciałbym przeczytać czyjąś opinię. ramos i alonso do wyczszczenia przed 1/2 finału, więc over 1,5 izi  Tego nie wiedziałem, ale wyczyścić to oni mogą się przy stanie 4-0 dla Realu. Mourinho ryzykował by przy niższym wyniku takie rzeczy?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam. 3.5 kartki w Madrycie padnie? Kojarzy ktoś tego sędziego, który będzie tam dzisiaj gwizdał, ochoczo pokazuje kartki? Widziałem statystyki, ale chciałbym przeczytać czyjąś opinię. ramos i alonso do wyczszczenia przed 1/2 finału, więc over 1,5 izi  Tego nie wiedziałem, ale wyczyścić to oni mogą się przy stanie 4-0 dla Realu. Mourinho ryzykował by przy niższym wyniku takie rzeczy? ma kto ich zastąpić  bardziej potrzebni będą w półfnale
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Al Ain - Al Rayyan gol do ht @1,925
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Witam. 3.5 kartki w Madrycie padnie? Kojarzy ktoś tego sędziego, który będzie tam dzisiaj gwizdał, ochoczo pokazuje kartki? Widziałem statystyki, ale chciałbym przeczytać czyjąś opinię. ramos i alonso do wyczszczenia przed 1/2 finału, więc over 1,5 izi  Tego nie wiedziałem, ale wyczyścić to oni mogą się przy stanie 4-0 dla Realu. Mourinho ryzykował by przy niższym wyniku takie rzeczy? ma kto ich zastąpić  bardziej potrzebni będą w półfnale Jeśli wogole awansują
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|